https://kolorline.hu/Becsengettek a Szenior Szabadegyetem tavaszi félévére

Becsengettek a Szenior Szabadegyetem tavaszi félévére

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Nagy létszámmal indult a Szenior Szabadegyetem tavaszi féléve. Az első előadást március 5-én Fodorné Vincze Anna tartotta a Mezey István Művészeti Központ konferenciatermében.

Az évről évre egyre népszerűbb rendezvényen, a szervezők az első félévet követően ismét érdekfeszítő témákat és neves előadókat igyekeztek felsorakoztatni a tananyagban.


Fotók: Bartók Alexandra

Az eseményen Klimon István alpolgármester köszöntötte a résztvevőket, majd a Nefelejcs Tagóvoda ovisai adtak elő műsort a jelenlévőknek.

A sorozat első előadásán ismét megtelt a Mezey István Művészeti Központ konferenciaterme tudásukat tágítani vágyó emberekkel. A tavaszi félév első vendége Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus, aki daganatos és krónikus betegek számára több városban is gyógyulást segítő csoportos és egyéni foglalkozásokat tart díjmentesen. Előadásának témája „Kincsesládánk – kapcsolódjunk külső és belső erőforrásainkhoz!”.

Kazincbarcika Város Önkormányzatának tájékoztatása alapján 2020. március 6-ától minden, az önkormányzat megbízásából szervezett tömegrendezvényt lemond vagy későbbi időpontra elhalaszt, előre láthatólag március 31-éig. (a tájékoztatót szót linkeld be erre: https://kolorline.hu/hirek/kazincbarcika/2020-03-05/koronavirus-kazincbarcika-polgarmestere-hatekony-vedekezest-fokozott-figyelmet-ker) A Szenior Szabadegyetem következő előadásának időpontjáról és témájáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

 

További híreink

Helyreállt a melegvíz szolgáltatás a városban

Dátum: 2020. jún 03. 15:45

Minden távfűtéses lakásban és a Napsugár Tagóvodában is van melegvíz. Az elmúlt napokban több csőtörés is érintette a távfűtéses lakások jelentős részét Kazincbarcikán, ezáltal nem tudott eljutni a melegvízhez szükséges hőenergia az érintett épületekbe.

Megtartják a ballagásokat

Dátum: 2020. jún 03. 15:35

Június 15-éig tart az általános iskolai tanév, de van lehetőség gyermekfelügyeletre és szülői hozzájárulással felzárkóztatásra is a kazincbarcikai iskolákban. A Pollack Mihály Általános Iskolában és tagiskoláiban június 2-ától a tanév végéig szülői kérésre összesen 120 gyermek, pedagógusi behívásra csaknem 200 diák tért vissza az iskolapadba.

Útjavítás-és útfejlesztés Kazincbarcikán

Dátum: 2020. jún 03. 13:39

A veszélyhelyzet és az önkormányzati források jelentős elvonása ellenére zajlanak a tervezett útjavítások és útfejlesztések Kazincbarcikán.

Dolgoznak a hiba elhárításán

Dátum: 2020. jún 02. 16:48

A kazincbarcikai távhős lakások jelentős részét érinti az Irinyi János Református Oktatási Központ és az Egressy út 8. szám között, az Egressy út alatt húzódó 200 milliméter átmérőjű csővezeték lyukadása.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk