Kazincbarcika

Új helyszínen a Fitt Barcika jövő heti órái

Dátum: 2020. júl 09. 18:07

Nagy Lívia, Sütő Ágnes és Sepsi Klaudia jövő hét kedden és csütörtökön a Mezey István Művészeti Központban várja Önöket.

Az önkormányzat új laptopokkal segíti a helyi védőnői szolgálat munkáját

Dátum: 2020. júl 09. 17:22

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében Szitka Péter polgármester négy darab laptopot és laptoptáskát adott át a kazincbarcikai területi védőnői szolgálat munkatársainak július 9-én.

Hamarosan elkészülnek az új teniszpályák Kazincbarcikán

Dátum: 2020. júl 09. 12:01

Jó ütemben halad a négy darab salakos teniszpálya építése Kazincbarcikán a Kazinczy Tornacsarnok szomszédságában. A tervek szerint akár a hónap végére be is fejeződhetnek a munkálatok.

Kamerákkal védik a hulladékudvar területét

Dátum: 2020. júl 09. 11:55

A Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet munkatársai nemrégiben sikeres akciójuknak köszönhetően elkaptak egy személyt, aki a Múcsonyi úti hulladékudvarból feltehetően színesfémet akart eltulajdonítani.

Barcika Szolg Kft. – Közlemény melegvíz-szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2020. júl 09. 11:00

Tisztelt Felhasználóink! A Barcika Szolg Kft. értesíti a város melegvíz-szolgáltatást igénybe vevő felhasználóit, hogy a fűtőerőmű egyes berendezéseinek karbantartása, valamint a városi távhővezeték rendszeren tervezett munkavégzés miatt az alábbi időpontokban a távhőszolgáltatással összefüggő használati melegvíz-szolgáltatás a teljes városban szünetel.

Fontos, hogy ellenőriztessük a kéményeinket

Dátum: 2020. júl 09. 09:05

Július 1-jétől Kazincbarcikán is újraindult a kéményseprőipari tevékenység illetve a társasházi sormunkatervek. A kéményellenőrzések időpontjáról a postaládákba dobott értesítő útján is tájékoztatja a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az érintett lakosokat.

Látványos szakaszához érkezett a felújítás

Dátum: 2020. júl 08. 11:21

Jó ütemben halad a ravatalozó épületének felújítása a városi temetőben. Az elmúlt időszakban elkészült az épület új tetőszerkezete, valamint a fedett, nyitott előtér munkálatai is folyamatban vannak.

Izgalmas nyár az Egressy Béni Városi Könyvtárral!

Dátum: 2020. júl 08. 09:36

Élménydús és kreatív programokkal várja a gyermekeket, illetve a fiatalokat az Egressy Béni Városi Könyvtár.

Tour de Hongrie - A negyedik szakasz célállomása Kazincbarcika

Dátum: 2020. júl 07. 11:55

A koronavírus-járvány miatt az eredetileg tervezett tavaszi időpont helyett augusztus 29-én rajtol az idei magyar körverseny. A Tour de Hongrie az esztergomi Bazilikától rajtol és a királyetap végén, a Kékestetőn ér véget. Kazincbarcika idén harmadik alkalommal szerepel az útvonalban, a negyedik szakasz célállomásaként szeptember elsején.

Lakossági tájékoztató az elmaradt előadások jegyeinek visszaváltásáról

Dátum: 2020. júl 07. 11:25

Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elmaradt Tompeti és Barátai produkcióra, illetve a későbbi időpontra halasztott programokra: a Kassai Thália Színház Légy jó mindhalálig előadására, Prof. dr. Bagdy Emőke, Pszichofitness: kacagj, kocogj, lazíts, érints, segíts! című előadására, a Zorán koncertre, valamint a Hadart Színház Oscar című előadására szóló jegyek július 17-éig még visszaválthatók. Az előre megvárásolt jegyek és bérletek az új időpontokra is érvényesek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk