Kazincbarcika

Hamarosan érkezik az ikonikus oroszlánszobor

Dátum: 2019. szept 22. 09:00

A védelmező oroszlánt szimbolizáló alkotás ezúttal is a nemzetközileg is elismert Szőke Gábor Miklós szobrászművész tervei alapján készül majd el. A 2 méter széles, 6 méter hosszú, valamint 5 és fél méter magas alkotását a Kolorcity Kazincbarcika arculat színeivel harmonizáló, egyedileg fényezett, gyöngyszórt, lézer-vágott rozsdamentes acéllemezekből épül majd fel.

Elmarad a ma esti tűzijáték

Dátum: 2019. szept 21. 12:55

A ma esti tűzijáték telepítése során a biztonságtechnikai zónán belül, egy vélhetően gyárihibás töltet még a dobozában aktiválódott.

Megújul a kazincbarcikai térfigyelő rendszer

Dátum: 2019. szept 21. 08:00

A 21. század követelményeinek megfelelő, modern térfigyelő rendszert telepít Kazincbarcika Város Önkormányzata a város főbb csomópontjain, melynek tervezése már befejeződött, jelenleg az engedélyeztetése zajlik.

Színes ovi a színes városban

Dátum: 2019. szept 20. 13:52

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 19-én a megújult Napsugár Tagóvodát. A jeles alkalom kapcsán Szitka Péter polgármester, Pétervári György, a választókerület önkormányzati képviselője és Horváthné Geleta Mária, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák vezetője vágták át a nemzeti színű szalagot.

Anyatejes Világnap Kazincbarcikán - Születésfát avattak

Dátum: 2019. szept 20. 13:18

Az anyatejjel való táplálás fontosságára hívták fel a kismamák figyelmét az anyatejes világnap alkalmából szeptember 20-án pénteken. Idén az Egressy Béni Művelődési Központ Klubtermében gyűltek össze az apróságok és családjuk.

Szűcs Judit szemüvegén keresztül - Kiállításmegnyitó a Mezeyben

Dátum: 2019. szept 20. 13:05

Szűcs Judit festő kiállítása nyílt meg szeptember 19-én csütörtökön a Mezey István Művészeti Központ emeletén. A kiállítás címe “Szűcs Judit szemüvegén keresztül”.

Választókerületi híradó – 9. számú egyéni választókerület – dr. Pásztor Gábor

Dátum: 2019. szept 20. 08:00

A választókerület az újkazinci városrész egyik felét foglalja magába, ahol az utóbbi években a legnagyobb problémát a parkolási gondok jelentik. Önkormányzat képviselői jelzés alapján új parkolóhelyek létesültek a körzetben: a Babits úton lévő tízemeletes előtt és mögött két ütemben összesen tíz megállóhely épült, emellett az Iskola út 5 darab parkolóval gazdagodott.

Választókerületi híradó – 6. számú egyéni választókerület – Riespler Pál

Dátum: 2019. szept 20. 08:00

A választókerületben új kerékpárút létesült, amellyel az Egressy úton és Mátyás király úton már meglévő szakaszok összekötése is megvalósult.

Választókerületi híradó – 3. számú egyéni választókerület – Bukó Géza

Dátum: 2019. szept 20. 08:00

A választókerületben az elmúlt években több jelentős fejlesztés is történt.

ÉRTESÍTÉS ÚJ ZÖLDHULLADÉKGYŰJTŐ EDÉNYZETEK ÁTVÉTELÉRŐL – 1. KÖRZET

Dátum: 2019. szept 19. 15:40

Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatja Önt, hogy a Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás 2019 őszétől egy darab új, 240 literes (102 cm magas x 75 cm széles) hulladékgyűjtő edényzetet biztosít ingyenesen a családi házas övezetben élő azon háztartások részére, akik már rendelkeznek az elkülönített (szelektív) gyűjtéshez szükséges edényzettel.

Programajánló

"A színes ősz" című kiállítás megnyitója

Kazincbarcika

Idősek hónapja Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Kovács Kati koncert

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk