Kazincbarcika

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. október 22.

Dátum: 2021. okt 22. 19:04

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Továbbra is az ALTEO látja el távhővel Kazincbarcikát

Dátum: 2021. okt 21. 18:33

Tíz évre szóló hőszolgáltatási szerződést kötött Kazincbarcika Város Önkormányzatával az ALTEO. A megállapodás értelmében az újgenerációs energiacég leányvállalata, az ALTEO-Therm Kft. 2032. szeptember 30. napjáig állít elő távhőt Borsod-Abaúj-Zemplén megye harmadik legnagyobb településének.

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz a 26-os főút sajószentpéteri szakaszán

Dátum: 2021. okt 21. 14:41

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában nagyfelületű burkolatjavítási munkák zajlanak a 26-os főút sajószentpéteri átkelési szakaszán, a Miskolc felé vezető oldalon. A Kossuth Lajos út, Bem József utcai és Jókai Mór utcai kereszteződések közötti szakaszát érintő munkálatok október 21-én, csütörtökön kezdődnek és várhatóan november végéig tartanak majd.

A Muskátli Nyugdíjasház lakóit köszöntötték

Dátum: 2021. okt 21. 09:38

Az idősek hónapja alkalmából köszöntötték a Muskátli Nyugdíjasház lakóit október 20-án.

Gimi Galéria – Somodi-Hornyák Szilárd kiállítása

Dátum: 2021. okt 20. 10:33

Kiállítás nyílt október 18-án a Gimi Galériában. A tárlaton Somodi-Hornyák Szilárd Távolodó, művésztanár alkotásait tekintheti meg a művészetkedvelő közönség.

Újabb sikerek a KVSE Súlyemelő Szakosztályánál

Dátum: 2021. okt 20. 10:06

Junior Országos Bajnokságon vett részt október 16-án és 17-én a KVSE Súlyemelő Szakosztálya. A szombathelyi versenyen remek eredmények születtek.

Hirdetmény Muskátli Nyugdíjasházban lévő bérlakások bérbeadásáról

Dátum: 2021. okt 19. 12:25

Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízása alapján a Barcika Szolg Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. jelen pályázat kiírásával bérbeadásra meghirdet a 3700 Kazincbarcika, Tompa M. út 2/A. szám alatt található önkormányzati tulajdonban lévő Muskátli Nyugdíjasházban 3 db bérlakást az alábbiak szerint:

Hirdetmény Bercsényi utcai fiatalok garzonházi lakás bérbeadásáról

Dátum: 2021. okt 19. 12:21

Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízása alapján a Barcika Szolg Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. jelen pályázat kiírásával bérbeadásra meghirdeti a 3700 Kazincbarcika, Bercsényi utca 14. szám alatti fiatalok garzonházában lévő 1 db önkormányzati tulajdonú bérlakást az alábbiak szerint:

Élőben közvetítjük a BKV Előre elleni mérkőzést

Dátum: 2021. okt 19. 11:40

Holnap 13:00-tól igazi rangadónak ad otthont a Kolorcity Aréna, hiszen az NB3-as bajnokság Keleti csoportjának tizenharmadik fordulójában a listavezető BKV Előre csapatát fogadja a Kolorcity Kazincbarcika SC. A hétközi forduló fontossága miatt a Kolor TV-nek köszönhetően ezúttal élőben közvetítjük a találkozót.

Greenplan Kazincbarcika Rally – helyi páros a legjobbak között

Dátum: 2021. okt 18. 16:37

Az idei rally2 bajnokság utolsó fordulójának start- és célközpontját Kazincbarcika Fő terén rendezték be a szervezők. A Szuhogy–Imola útvonalon, sokszor tizedmásodpercekért zajló küzdelem október 16-án és 17-én csábította ki az autósport szerelmeseit a város központjába és az érintett útvonal mellé.

KolorTV élőben

Programajánló

Ünnepi megemlékezés és koszorúzás

'56-os emlékmű

Őszi napközis tábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Idősek hónapja – Szécsi Pál emlékkoncert – Gergely Róbert előadása

Egressy Béni Művelődési Központ

A Diósgyőri Képzőművész Stúdió ’76 jubileumi kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk