Kazincbarcika

Borsod MTB Bajnoka verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 23. 10:46

Ismét Kazincbarcikára érkezik a Borsod MTB Bajnoka elnevezésű kerékpáros verseny, melynek augusztus 15-én az eddigiekhez hasonlóan a Csónakázó-tó ad otthont.

Spartan Race – A kerttulajdonosok engedéllyel behajthatnak

Dátum: 2021. jún 22. 15:50

Idén július 10-11-én immár 3. alkalommal rendezik meg Kazincbarcikán a világ legnépszerűbb akadályfutóversenyét, a Spartan Race-t. A megmérettetés helyszíne ismét a Csónakázó-tó környéke lesz, ezért az érintett területeken útlezárás várható, a kiskerttulajdonosoknak a szervezők a bejutást behajtási engedéllyel biztosítják majd.

Tájékoztató melegvíz-szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2021. jún 22. 13:12

Tisztelt Felhasználónk! 2021. június 22-én a délelőtti órákban a városi távhőhálózat gerincvezetékén történt meghibásodás miatt a melegvíz-szolgáltatás átmeneti jelleggel le kellett állítanunk.

Életbe lépett a hőségriadó – Frissítő pontok Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 22. 11:18

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt hőségriadó. Ez - az erről szóló kormányrendelet szerint - rendkívüli időjárási helyzetnek számít és rendkívüli intézkedések elrendelését is indokolja.

Ismét úszásoktatás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2021. jún 22. 10:40

A gyerekeknek szánt intenzív úszótanfolyamok július 5-én, hétfőn kezdődnek, kezdő és haladó csoport részvételével.

Villamossági karbantartót keresnek

Dátum: 2021. jún 21. 15:44

A Barcika Szolg Kft. Energetikai Igazgatósága villamossági karbantartó (műszerész) munkatársakat keres a távhőszolgáltatáshoz kapcsolódó karbantartási, hibaelhárítási feladatok ellátására. Ezek a munkák a hőközpontokban, egyéb épületekben állnak elő, beleértve a vezérlőegységek, elektromos hajtású szabályzó szelepek és egyéb berendezések karbantartását, javítását is.

Téged is vár a médiatábor!

Dátum: 2021. jún 21. 11:50

Érdekel a riporterkedés, műsorvezetés, újságírás, televíziózás, fotózás világa? Ha igen, akkor Neked is a médiatáborban a helyed!

Ne legyen nehéz az iskolatáska!

Dátum: 2021. jún 21. 09:14

A ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft. is csatlakozott a MiRehu Nonprofit Kft. iskolatáska- és iskolaszer-gyűjtési programjához.

Iskola már nincs, de a veszélyek megmaradtak

Dátum: 2021. jún 20. 08:00

Megkezdődött a várva várt nyári szünidő. Ilyenkor a gyermekek hirtelen gondtalanná, felszabadulttá válnak. Ezzel együtt sok olyan helyzet adódhat, amelyben a legkisebbek, vagy a kamaszok is fokozottan veszélyeztettetek, ezért kérjük a szülőket, fogadják meg az alábbi tanácsainkat.

Ismét próbálkoznak a banki adathalász csalók

Dátum: 2021. jún 19. 09:00

Több jelzés érkezett a rendőrségre arról, hogy sokakat hívtak fel magukat banki alkalmazottaknak - jellemzően bankbiztonsági vezetőnek - kiadó személyek telefonon. Arról tájékoztatják őket, hogy vagy „hackertámadás” érte a bakszámlájukat vagy nagy összegű vásárlást kezdeményeztek a bankkártyájukkal – írja a rendőrség Facebook-oldala.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolor Kölyöktábor – Médiatábor

Médiaközpont

Kolor Kölyöktábor – Sporttábor

Kazincbarcika

Kolor Kölyöktábor – Élménytábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Kolor kölyök tábor – Színjátszó tábor

Egressy Béni Művelődési Központ

Kolorfutás Night

Kolorcity

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk