Kazincbarcika

Mindannyian mások vagyunk – Fogyatékkal élők világnapja

Dátum: 2020. dec 03. 08:00

Az ENSZ 1992-ben nyilvánította a fogyatékos emberek nemzetközi napjává december 3-át, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékkal született, illetve betegség, baleset, vagy katasztrófa következtében fogyatékossá váltak problémáira. Kazincbarcikán két intézményben van lehetőségük a fogyatékkal élő gyermekeknek és fiataloknak arra, hogy mindennapjaik tartalmasan teljenek, és segítő támogatást kapjanak a szívvel, lélekkel értük dolgozó szakemberektől. A jeles nap alkalmából tőlük kértük, hogy mondják el, mi az, ami motiválja őket, ebben a nem mindennapi munkában.

Ünnepi fények Kazincbarcikán

Dátum: 2020. dec 02. 10:51

A Barcika Art Kft. fotópályázatot hirdet Ünnepi Fények Kazincbarcikán címmel.

Keressük a legszebb karácsonyi asztaldíszt!

Dátum: 2020. dec 02. 10:48

Ha úgy gondolod, hogy a Te karácsonyi asztaldíszed, adventi koszorúd a legszebb, akkor nincs más dolgod, mint elküldeni nekünk az alkotásodról egy fotót a szerkesztoseg@barcikaart.hu e-mail-címre december 20-áig.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. december 1.

Dátum: 2020. dec 01. 17:19

Magyarország Kormányának rendelkezései alapján a koronavírus elleni védekezés a következő üteméhez érkezett. Az elmúlt hónapokban számos korlátozást láttunk és éltünk meg hazánkban és a világon, mivel a vírus nem tűnt el, a járvány továbbra sem ért véget, az orvostudomány jelenleg nem ismeri a vírus természetét, védőoltás, egyértelműen hatékony és hatásos kezelés egyelőre nincs. Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Távozik Vitelki Zoltán

Dátum: 2020. dec 01. 11:32

Távozik Vitelki Zoltán a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzője. A kazincbarcikai klub vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott a szakemberrel.

Rendkívüli Covid-hír – 2020. november 30.

Dátum: 2020. nov 30. 17:10

Koronavírus fertőzést mutattak ki a Védőnői Szolgálat egyik munkatársánál.

Volánbusz – Kazincbarcikán is megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés

Dátum: 2020. nov 30. 11:29

A koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságának fokozása érdekében 2020. december 1-jétől bővül azon autóbusz-állomások köre, ahol megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés. 

Szitka Péter polgármester meggyújtotta a város adventi koszorújának első gyertyáját

Dátum: 2020. nov 30. 08:36

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében idén elmaradnak az adventi programok. Szitka Péter polgármester vasárnap délután meggyújtotta a város adventi koszorúján az első gyertyát.

Új alprogram az EduSenior Információs és Tanácsadó Programban

Dátum: 2020. nov 29. 15:12

„Helyi értékek feltárása, honismeret” címmel alprogramot indított 2020. október 20-án az EduSenior Információs és Tanácsadó Program. Az alprogram alapítói Dr. Dobos László, a 3. Kor Egyeteme Miskolc Alapítvány Kuratóriumának elnöke, Kálmán Vilmosné az Újkazinci Baráti Kör képviselője és Pelle Anna az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub vezetője.

Mit üzennek a gyerekek a Mikulásnak?

Dátum: 2020. nov 29. 09:00

Hamarosan jön a nagyszakállú, ezért kíváncsiak voltunk, hogy mit üzennek nekik a kazincbarcikai ovisok és kisiskolások. A válaszok az apróságok kifejezték jókívánságaikat, és elárulták, hogy már nagyon várják őt. Többen aggodalmukat fejezték ki, hogy nehogy elkapja a Mikulás a koronavírust, és megkérdezték, hogy van. A hóesés is a top 10 kérések között szerepelt, ám akadtak olyan gyerekek, akik konkrét elképzeléseiket és kívánságaikat osztották meg a Télapóval.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk