Kazincbarcika

Népszámlálás 2022 – Számlálóbiztosok jelentkezését várják

Dátum: 2022. jún 30. 08:34

2022. évben tizenhatodik alkalommal kerül sor népszámlálásra, amely egyedülálló a statisztikai adatfelvételek között. A népszámlálás az egyetlen olyan adatforrás, amely egyidejűleg biztosítja a szükséges adatok teljességét és területi részletezettségét. A népszámlálás az egyetlen teljes körű adatfelvétel a népesség és a lakásállomány jellemzőiről.

Hasznos tanácsok a rendőrségtől

Dátum: 2022. jún 29. 13:22

Elérkezett a nyár, a gyerekek által várt vakáció, a jól megérdemelt pihenés, nyaralás ideje. Ilyenkor fontos felhívni a fiatalok és a szülők figyelmét a nyári veszélyhelyzetekre és azokra a magatartásformákra, amelyekkel csökkenthető az áldozattá válás kockázata.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Az NB II-re készülnek

Dátum: 2022. jún 28. 10:08

A Kolorcity Kazincbarcika SC a 2021/2022-es NB III-as bajnoki idényben a bajnokság harmincharmadik fordulóját követően bajnoki címet ünnepelhetett. Az NB II-ből való kiesést követően a csapat célja egyértelműen a mielőbbi visszajutás volt, ez sikerült is nekik, így múlt héten már a Merkantil Bank Liga 2022/2023-as szezonjára kezdték meg felkészülésüket.

Biztonságos közlekedés a nyári hőségben

Dátum: 2022. jún 28. 09:20

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy néhány jó tanács megtartásával és a tartós hőség emberi szervezetre gyakorolt veszélyeinek ismeretével megelőzhetők a balesetek.

Harmadfokú hőségriadó

Dátum: 2022. jún 27. 11:12

Hétfő nulla órától csütörtök éjfélig a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelte el az országos tisztifőorvos.

Uticél: Kolorcity! - fotó és mozgókép alkotói pályázat

Dátum: 2022. jún 27. 10:59

A Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Nonprofit Kft. pályázatot hirdet egy Kazincbarcikáról készülő útikönyv képi illusztrációihoz kapcsolódó fotó és mozgókép alkotói kiírásban.

Nyári munkák a Barcika Parknál

Dátum: 2022. jún 26. 08:00

Nyáron is folyamatosan dolgoznak Kazincbarcika közterületein a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai. A zöldfelületek gondozásán túl jelenleg a játszótéri eszközök festése és az utcabútorok karbantartása zajlik.

Megújult a Felsőbarcikai református templom belső tere

Dátum: 2022. jún 26. 08:00

Megújult a Felsőbarcikai református templom belülről. A Felsőbarcikai Református Egyházközség még a tavalyi évben pályázaton nyert támogatást a beruházáshoz. A felújítás költségéhez jelentősen hozzájárultak a gyülekezet tagjai és a Tiszáninneni Református Egyházkerület is.

Kézműves táborban alkottak a táborozók

Dátum: 2022. jún 25. 08:00

Véget ért az idei első Kolor Kölyök tábor. A kézműves táborban több, mint 40 gyermek vett részt, június 20-a és 24-e között. Már csak néhány szabad hely maradt a Barcika Art Nonprofit Kft. idén nyárra tervezett napközis jellegű táboraira.

Felfrissülés a nyári napokon

Dátum: 2022. jún 25. 08:00

Már elindult a Fő téri szökőkút párásító, frissítő funkciója, amely naponta 10 és 18 óra között működik. A párásítás ivóvízzel történik, így működése közben nyugodtan át lehet sétálni rajta.

KolorTV élőben

Programajánló

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk