Kazincbarcika

Kolorfesztivál 2023 — zöld és zenés zendülés

Dátum: 2023. máj 29. 16:00

A 10. Kolorfesztivál sok zenei stílus ikonjainak koncertjeivel, és az eddigi legzöldebb környezettudatossággal várja az érdeklődőket. Idén, augusztus 1. és 20. között újra Kolorcity-színpaddá alakul Kazincbarcika belvárosa.

Kihívás napja 2023

Dátum: 2023. máj 29. 11:28

Kazincbarcika idén is csatlakozott a Kihívás napja országos programhoz. Városunk május 31-én napközben arra buzdít minden intézményt, céget és csoportot, hogy legalább 15 percet intenzíven sportoljanak. A csatlakozók azért mozognak majd, hogy Kolorcity idén saját kategóriájában elhozza az első helyet.

Újraindul a gyógyúszás az uszodában

Dátum: 2023. máj 28. 18:00

A nyári szünetben ismét gyógyúszáson lehet részt venni a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Szalézi-nap

Dátum: 2023. máj 27. 18:00

Számos program várta az érdeklődőket a héten a Don Bosco Sportközpontban. Szerdán a Szalézi-gálának adott otthont az intézmény. A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium diákjai és pedagógusai a reggeli ünnepi szentmise után a sportközpontban emlékeztek az iskola névadójára.

Egyirányúsítják a Tavasz utca és a Kikelet köz egy szakaszát

Dátum: 2023. máj 27. 15:44

Régóta húzódó probléma rendeződik június 1-jétől. A kórházdombi városrészben a 60-as években épült út már nem tudott lépést tartani a megnövekedett autók számával, így a lakossággal történt egyeztetések, valamint a forgalomtechnikai felülvizsgálat eredményeként egyirányúsítják a Tavasz utca és a Kikelet köz egy szakaszát.

95 éves Démuth Lászlóné

Dátum: 2023. máj 27. 13:00

Stefi néni kazincbarcikai otthonában, családi körben ünnepelte 95. születésnapját. Őt a város nevében Klimon István alpolgármester és Riespler Pál önkormányzati képviselő köszöntötte fel.

Vasárnap zöld szupererők hatnak a gyerekekre a Mezey udvarán

Dátum: 2023. máj 27. 08:00

Május 28. gyereknap. Kazincbarcikán a Mezey István Művészeti Központ udvarán egy délutáni játékdömpingre várja Kazincbarcika Város Önkormányzata azokat, akik még gyerekeknek vallják magukat.

Aláírták a támogatási szerződést

Dátum: 2023. máj 26. 18:00

Mintegy 30 civil- és sportszervezet kapott támogatást Kazincbarcika Város Önkormányzatától. Az egyesületek képviselői a Városházán gyűltek össze, ahol Szitka Péter polgármesterrel közösen írták alá ünnepélyes keretek között támogatási szerződéseiket. A szervezetek működésük biztosításához, programjaik megvalósításához kaptak anyagi segítséget az önkormányzattól.

Ülésezett Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete

Dátum: 2023. máj 26. 13:00

Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete legutóbbi ülésén módosította a települési támogatás keretében nyújtott szociális ellátásokhoz kapcsolódó jövedelemhatárokat. A döntést a bekövetkezett kedvezőtlen gazdasági helyzet indokolta, hiszen az infláció minden szempontból rendkívüli terhet jelent a családoknak. A módosított jövedelemhatárok többfajta támogatást is érintenek, így még több kazincbarcikai család kaphat segítséget az önkormányzattól.

A honvédelem napját ünnepelték

Dátum: 2023. máj 26. 08:00

1992-től a Kormány határozata alapján május 21-én ünneplik a magyar honvédelem napját. 1849-ben ezen a napon foglalta vissza a Magyar Honvédsereg Buda várát a császári haderőtől.

KolorTV élőben

Programajánló

Pedagógusnapi ünnepség Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

A Barcika Art 2023-as sokszínű gyerektáborai

Kazincbarcika

Sportlegendák relikviái II.

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk