Hírek

Nyert a Kolorcity Kazincbarcika SC

Dátum: 2021. márc 08. 13:45

A Merkantil Bank Liga huszonnyolcadik fordulójában a szintén kiesés ellen küzdő, DEAC csapatát fogadták a kék-sárgák március 7-én, vasárnap. A bajnoki mérkőzést a Kolorcity Kazincbarciky SC csapata 3:1-es győzelemmel zárta.

Bronzérmes a Vegyész RC Kazincbarcika

Dátum: 2021. márc 08. 11:22

A Vegyész RC Kazincbarcika a Kecskeméti RC ellen lépett pályára március 7-én, vasárnap a K&H Magyar Kupa bronzmeccsén. A találkozón a Vegyész két szoros és egy sima játszmában győzte le a Kecskemét csapatát, ezzel megszerezve a K&H Magyar Kupa harmadik helyét.

Harminc napig ingyen használhatják a diákok és a pedagógusok az internetet

Dátum: 2021. márc 08. 10:56

Az iskolabezárások miatt március hónapban is kérhető az ingyenes internet. A digitális oktatásban résztvevők harminc napra igényelhetik a szolgáltatójuknál a járványhelyzet miatt a díjmentes internetet.

Így vigyázhatunk szeretteinkre az új koronavírus-járvány idején

Dátum: 2021. márc 08. 10:21

A csalók minden lehetőséget megragadnak és leginkább az idős emberekre fókuszálnak, akik egyedül élnek. Beszélgessünk rokonainkkal a veszélyekről!

Óvatos tűzrakásra figyelmeztetnek

Dátum: 2021. márc 07. 10:00

A Kazincbarcika járás katasztrófavédelmi megbízott Facebbok-oldalán hívják fel a figyelmet a biztonságos tűzrakás szabályaira.

RENDKÍVÜLI HÍR – A Szitka Péter polgármester által is kezdeményezett gyermekfelügyeletet engedélyezte a kormány az óvodákban és az általános iskolákban

Dátum: 2021. márc 06. 18:44

Jó hír az országos szigorítás, zárás idején is dolgozó családoknak, szülőknek. Magyarország kormánya a mai napon kihirdette, hogy a városvezetői és lakossági nyomásnak engedve mégiscsak engedélyezi a gyermekfelügyelet biztosítását az óvodákban és az általános iskolákban.

Figyelmeztetés a túrázóknak

Dátum: 2021. márc 06. 10:00

Figyelmeztetést adott ki a túrázóknak az Agrárminisztérium. A minisztérium a Facebook-oldalán arra hívja fel a figyelmet, az erdőkben és környékükön mindenki óvatosan járjon, főként, ha csíkos kismalacot lát.

Távozik Pacsi Bálint

Dátum: 2021. márc 06. 09:45

Távozik Pacsi Bálint a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzője. A kazincbarcikai klub vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott a szakemberrel.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. március 5.

Dátum: 2021. márc 05. 18:33

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Közlemény a megyei könyvtár zárvatartásáról

Dátum: 2021. márc 05. 12:06

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épülete és valamennyi fiókkönyvtára a kialakult veszélyhelyzetre tekintettel 2021. március 8-tól szünetelteti minden szolgáltatását.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk