Hírek

A gyors intézkedésnek köszönhetően nagyobb volt a füstje, mint a lángja

Dátum: 2022. máj 16. 19:21

Ma délután az épülő vízi komplexum mellett felhalmozott faapríték tüzet kapott, ami nagy füsttel járt. A kazincbarcikai tűzoltóság azonnal kiérkezett a helyszínre, és megkezdte az oltást.

Győzelem a KKSE női csapatánál

Dátum: 2022. máj 16. 13:50

A Kazincbarcikai KSE női csapata az NB II. Északkeleti csoportjának 21. fordulójában május 14-én a Kállósemjéni SZSE csapatát fogadta a Kazinczy Tornacsarnokban.

Május 18-ától 31-éig változik a Fitt Barcika órarendje

Dátum: 2022. máj 16. 10:46

Május 18-a, szerda és május 31-e, kedd között az Egressy Béni Művelődési Központ klubhelyiségében tartott forgalkozások helyszíne átkerül a Mezey István Művészeti Központ rendezvénytermébe.

Hiánypótló élelmiszerbiztonsági kiadvánnyal köszöntötte a kismamákat a Nébih

Dátum: 2022. máj 15. 08:00

Az anyaság már a fogantatás pillanatával elkezdődik, ahogyan az ezzel járó felelősség is. Ilyenkor ösztönösen kiélesednek a kismamák érzékei arra, hogy mi az, amivel a legjobban óvhatják gyermekük egészségét. Az élelmiszerbiztonság a várandósság alatt különösen fontos, ezért a Nébih szakemberei az Ételt csak okosan! program részeként összeállítottak egy kifejezetten kismamáknak szóló tájékoztató kiadványt.

Nincs megállás a válogatott tagok számára

Dátum: 2022. máj 15. 08:00

Már május 10-én edzést vezényelt Toronyai Miklós, az U22-es férfi válogatott edzője, és a foglalkozáson ott volt a GreenPlan-VRCK tehetsége, Péter Benedek is. A délutáni, felnőtt válogatott edzésen pedig Blázsovics Péternek volt jelenése.

Dylan Groenewegen nyerte az újabb sprintet a kazincbarcikai szakaszon

Dátum: 2022. máj 14. 21:56

A Tour de Hongrie negyedik szakasza is látványos sprintbefutót hozott, amelynek végén a holland Dylan Groenewegen szerezte meg az első helyet honfitársa, Fabio Jakobsen előtt. Az összetett versenyben négy nap után Jakobsen áll az élen.

Ütemterv szerint zajlik a vízi komplexum építése

Dátum: 2022. máj 14. 08:00

Az elmúlt időszak egyik legjelentősebb és legnagyobb beruházása van folyamatban a Csónakázó-tó mellett, ahol az ütemtervnek megfelelően halad a vízi komplexum építése. Az elmúlt napokban két toronydaru is érkezett az építkezéshez.

Megérkezett a fém unikornis Kazincbarcikára

Dátum: 2022. máj 14. 08:00

Május 13-án délelőtt érkezett meg Kazincbarcika címerállata, az új unikornis. Szőke Gábor Miklós szobrászművész új alkotása fémből készült, 3,5 m magas, 7 m hosszú és 2 méter szélességű, és éjszaka az oroszlánhoz hasonlóan színesen világít majd.

Ünnepelt a Varázskert Bölcsőde

Dátum: 2022. máj 13. 13:26

Gyermeknapot és születésnapot is ünnepeltek a II. Számú Bölcsődében május 13-án. A jeles eseményen új nevet kapott a bölcsőde.

Sorban állás helyett online ügyintézés

Dátum: 2022. máj 13. 08:47

Személyes megjelenés nélkül egyszerűbb, gyorsabb és biztonságosabb az szja-tervezetek átnézése, elfogadása. Míg a gazdálkodó szervezeteknek és az egyéni vállalkozóknak kötelező az elektronikus út, addig a magánszemélyek szabadon dönthetnek, hogy élnek-e a digitalizáció adta lehetőségekkel.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika – Jóga 40 felett

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Kangoo jumps

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Fitt Barcika – Kismama torna

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Fitt Barcika – Hastánc

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Fitt Barcika – Gerinctorna

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk