Hírek

Szász szőnyegkiállítás nyílt a Mezeyben

Dátum: 2022. jan 25. 12:00

„Szász szőnyegek" címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központban január 21-én. A tárlaton Vámos Arnold tulajdonában lévő Szász Endre festőművész által tervezett faliszőnyegeket csodálhatja meg a művészetkedvelő közönség.

Megkezdődött a vízi komplexum építése

Dátum: 2022. jan 25. 09:58

2022 januárjában - a terveknek megfelelően - átadták a Csónakázó-tó melletti füves területet a kivitelezési munkálatok megkezdéséhez, hogy megvalósulhasson az elmúlt évek legnagyobb városi beruházása: a kazincbarcikai vízi komplexum megépítése.

Már lehet jelentkezni az idei rejtvényfejtő versenyre

Dátum: 2022. jan 24. 15:59

Idén ötödik alkalommal szervez rejtvényfejtő versenyt az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub és a Barcika Art Nonrpofit Kft. február 11-én. Jelentkezni és regisztrálni a (+36) (48) 310-116-os telefonszámon, vagy a rejtveny@kolorcity.hu e-mail-címen lehet, 2022. február 4. (péntek) 16:00 óráig!

Szeptemberben indulhat a vegyészmérnöki egyetemi alapképzés Kazincbarcikán

Dátum: 2022. jan 24. 12:56

Már lehet jelentkezni a Kazincbarcikán induló vegyészmérnöki egyetemi alapképzésre. A Miskolci Egyetem, a Tiszáninneni Református Egyházkerület, a Wanhua BorsodChem Zrt. és Kazincbarcika Város Önkormányzata összefogásával és együttműködésével idén szeptemberben itt, helyben, az Irinyi János Református Oktatási Központban kezdhetik meg egyetemi tanulmányaikat azok, akik ezen a területen szeretnék elkezdeni vagy folytatni karrierjüket. Ráadásul a gyakorlati képzésüket a későbbi esetleges munkahelyük, a helyi vegyipari óriáscég biztosítja.

Négy év után újra Magyar Kupa döntőben a Vegyész RC

Dátum: 2022. jan 23. 11:52

Kazincbarcika csapata jutott be elsőként az MVM Magyar Kupa 2022-es döntőjébe, ahol 4 év után fog újra szerepelni! Ma pedig fontos bajnokit játszanak a fiúk a Don Bosco Sportközpontban.

Módosul a Csónakázó-tó melletti kutyafuttató területe a vízi komplexum építése miatt

Dátum: 2022. jan 22. 18:02

A Csónakázó-tó melletti füves területet a vízi komplexum építése miatt - személyi- és vagyonvédelmi okokból - január 24-én, hétfőn lekerítik, hogy a munkagépek biztonsággal tudjanak dolgozni, ezért az ott jelenleg megtalálható kutyafuttató ideiglenesen nem lesz használható.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. január 21.

Dátum: 2022. jan 21. 16:43

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata továbbra is folyamatosan tájékoztatja a lakosságot. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Magyar kultúra napi műsorral készül a Kolor TV

Dátum: 2022. jan 20. 13:06

A magyar kultúra napja alkalmából a KolorTV szerkesztősége január 22-én ünnepi műsorral jelentkezik. A csaknem egy órás adásban a televízió nézői többek között stúdióbeszélgetést, zenés, verses összeállításokat tekinthetnek meg.

Nyomozókutya találta meg az eltűnt férfit

Dátum: 2022. jan 20. 08:38

Egy sajószentpéteri szociális intézményből érkezett bejelentés 2022. január 18-án 18 óra után a rendőrségre. A bejelentő elmondta, hogy egyik ellátottjuk engedély nélkül ismeretlen helyre távozott a délután folyamán. Az eltűnt férfiről az ápoló elmondta, hogy térben és időben nehezen tájékozódik és az időjáráshoz képest valószínűleg alul van öltözve, írja a police.hu.

Kazincbarcikán fogták el a katalizátor-tolvajokat

Dátum: 2022. jan 19. 12:03

A miskolci nyomozók a két helyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki az elmúlt időszakban történt lopások elkövetéséért.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk