Hírek

Központi felvételi – jó, ha tudod!

Dátum: 2021. jan 16. 10:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumba az általános iskolások számára a központi írásbeli vizsgát 2021. január 23-án, 10.00 órától tartják. Mivel az egészségügyi vészhelyzet továbbra is fennáll, különleges szabályok szerint tervezik megtartani a vizsgát. Az iskola kéri, hogy mindenki maradéktalanul tartsa be a szabályokat.

Brexit – mi változott?

Dátum: 2021. jan 16. 08:00

Az Egyesült Királyság 2020. február 1-jén kilépett az Európai Unióból (EU) és 2021. január 1-jén elhagyta az EU vámunióját is, ezért a magyar kereskedők, vállalkozások és állampolgárok is jelentős változásokat tapasztalhatnak a brexit miatt.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. január 15.

Dátum: 2021. jan 15. 15:07

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Hirdetmény Bercsényi utcai fiatalok garzonházi lakások bérbeadásáról

Dátum: 2021. jan 15. 10:54

Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízása alapján a Barcika Szolg Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. jelen pályázat kiírásával bérbeadásra meghirdeti a 3700 Kazincbarcika, Bercsényi utca 14. szám alatti fiatalok garzonházában lévő 4 db önkormányzati tulajdonú bérlakást az alábbiak szerint:

Hirdetmény Muskátli Nyugdíjasházban lévő bérlakások bérbeadásáról

Dátum: 2021. jan 15. 10:46

Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízása alapján a Barcika Szolg Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. jelen pályázat kiírásával bérbeadásra meghirdet a 3700 Kazincbarcika, Tompa M. út 2/A. szám alatt található önkormányzati tulajdonban lévő Muskátli Nyugdíjasházban 5 db bérlakást az alábbiak szerint:

Hétfőtől már a Csokonai úton várja a szépkorúakat az I. Számú Idősek Klubja

Dátum: 2021. jan 15. 09:43

Gyönyörűen felújított szobák, új bútorok, modern körülmények várják a szépkorúakat az I. Számú Idősek Klubjában hétfőtől. A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ által működtetett egység a Csokonai út 3. szám alá a bölcsőde épületébe költözött.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Kisvárda Master Good felkészülési mérkőzés

Dátum: 2021. jan 14. 11:46

Január 13-án játszotta második edzőmérkőzését a Kolorcity Kazincbarcika SC az OTP Bank Ligában szereplő Kisvárda csapata ellen. A mérkőzés a vendégek által első félidőben megszerzett két gólt követően 0:2-es végeredménnyel zárult.

A gyermekek internetes zaklatása bármikor és bárhol megtörténhet

Dátum: 2021. jan 14. 08:36

A gyermekek zaklatása a technológia fejlődésével már nemcsak az iskolában töltött időszakra korlátozódik, otthonukra és a szabad idejükre is átterjedhet - hívta fel a figyelmet a biztonságtechnikai szoftvermegoldásokat fejlesztő ESET és a Sicontact Kft. A közös közleményben hangsúlyozták: az internetezők harmada gyermek, és az internetes zaklatás bárhol és bármikor megtörténhet telefonokon, számítógépeken és játékkonzolokon keresztül.

Senki ne dőljön be az internetes bűnözők vakcinahirdetéseinek!

Dátum: 2021. jan 13. 13:49

Senki ne dőljön be az internetes bűnözők vakcinahirdetéseinek, mert azok biztosan hamisak - figyelmeztetett a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online tájékoztatóján az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kiemelt főreferense.

Iskolai félévzárás a digitális oktatás jegyében

Dátum: 2021. jan 13. 10:08

Február 1-jéig biztosan marad a digitális oktatás a középfokú oktatási intézmények 9-12. évfolyamain. A napi oktató, nevelő munka mellett a pedagógusoknak készülniük kell az első félév zárására is, ami ebben az évben a megszokottaktól eltérő lesz.

Szép jövőért Zsombinak!

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk