https://kolorline.hu/Online szolgáltatások az Egressy Béni Városi Könyvtártól

Online szolgáltatások az Egressy Béni Városi Könyvtártól

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az Egressy Béni Városi Könyvtár a kényszerű zárva tartás ideje alatt a háttérmunkák elvégzése mellett sem feledkezik meg a könyvtárhasználókkal való kapcsolattartásról.

Az egyébként is használható, katalóguson keresztül, online módon elérhető szolgáltatások továbbra is működnek. Hosszabbítást a kikölcsönzött dokumentumok kölcsönzési határideje előtt egy nappal lehetséges utoljára, a katalóguson keresztül belépve a saját adatlapra. Azonosítóként az olvasójegy számát kell beírni, jelszóként pedig a születési dátum 8 számjegyét. Ezt a jelszót meg lehet változtatni. Aki nem tud élni az online módon történő hosszabbítás lehetőségével, annak sem aggódnia, hiszen a könyvtárosok mindenkinek elvégzik a hosszabbítást, eltörlik a késedelmi díjakat. A március 16-ától történt online előjegyzések esetében nem kell majd kifizetni az előjegyzés díját sem. Ingyenes azonban a foglalás, mely szolgáltatás keretében maximum három olyan dokumentum foglalható, amely jelenleg nem áll kölcsönzés alatt, tehát bent van a könyvtárban. A könyvtárosok javasolják az érdeklődőknek a foglalás lehetőségének kihasználását. A könyvtár újra nyitásakor az így lefoglalt dokumentumokat összekészítik, így a várható nagyobb forgalom miatt majd kevesebb időt kell eltölteni a válogatással. Az online szolgáltatásokon kívül a könyvtár honlapján és facebook profilján folyamatosan tesz közzé a könyvtár kérdőíveket, kvízeket kisebb nyereményekért. A szokásos nyári napközis olvasótábor szervezéséhez gyermekek részére elérhetőek lesznek online tesztek, melyekkel ingyenes részvételt lehet nyerni az olvasótáborokba. A könyvtárosok kérik a szülőket, hogy tegyék lehetővé gyermekeik számára a nyereményjátékban való részvételt.

További híreink

Változik a Kazincbarcikai Összevont Óvodák 2020/2021. nevelési évre vonatkozó beiratkozási rendje

Dátum: 2020. ápr 02. 12:44

A veszélyhelyzetre való tekintettel, - 7/2020 (III. 25.) EMMI határozat alapján - a Kazincbarcikai Összevont Óvodákban a 2020/2021. nevelési évre a beiratkozás az alábbiak szerint történik.

Maradjon otthon! – Rendeljen házhoz helyi vállalkozóktól!

Dátum: 2020. ápr 01. 19:45

Egy menüpontban megtalál minden városi lehetőséget

Feszített tempó a Házi Segítségnyújtásban

Dátum: 2020. ápr 01. 18:09

A koronavírus-fertőzés a szépkorúakra a legveszélyesebb. Egészségük védelme érdekében a legbiztonságosabb, ha otthonukban töltik az elkövetkezendő időszakot. Akiknek nincs a közelben hozzátartozójuk, vagy hiányzik a segítő környezet, ezáltal nem megoldott legalapvetőbb szükségleteik kielégítése, annak Kazincbarcika Város Önkormányzata, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ (KSzSzK) szolgáltatásain keresztül segítséget nyújt.

EduSenior – Karantén Képzési Program időseknek

Dátum: 2020. ápr 01. 17:26

A jelentkezési határidő április 14-ig meghosszabbítva!

KolorTV élőben

Programajánló

ELMARAD!!! A megfeszített

Don Bosco Sportközpont - Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2.

ZORÁN koncert

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika, Fő tér 5.

Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

NINJA-KIHÍVÁS KAZINCBARCIKA

Völgy Park - Kazincbarcika

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk