https://kolorline.hu/Licittárgyalási felhívás

Licittárgyalási felhívás

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Közérdekű

Kazincbarcika Város Önkormányzata nyilvános licittárgyalás útján értékesítésre meghirdeti kizárólagos tulajdonában álló, a kazincbarcikai belterületi ingatlan-nyilvántartásban 1351/29 hrsz. alatt nyilvántartott, 962 m2 alapterületű, „kivett beépítetlen terület” megnevezésű ingatlant.

Az ingatlan Kazincbarcika belterületén, a 26-os számú főúttól déli irányban, a város nyugati részén található, a TESCO áruház szomszédságában, megközelítése az Alsóvárosi körútról lehetséges. A háromszög alakú telek kötött talajú, megközelítőleg sík felszínnel rendelkezik. A terület rendezett, gondozott, kerítetlen. Megközelítése szilárd burkolatú, aszfaltozott úton keresztül lehetséges, viszont közterületi kapcsolata nincs. A védőkorláttal ellátott út és a telek között árok húzódik.

A felhívás részleteiről a www.kazincbarcika.hu oldalon vagy ITT olvasható bővebb leírás. Az ingatlannal vagy a licittárgyalással kapcsolatban további információ munkaidőben 08:00 és 16:00 óra között az alábbi elérhetőségeken kérhető:

⇒ Tel.: +36 30 278 3743

⇒ E-mail: ingatlan@barcikaszolg.hu

További híreink

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

Kínai delegáció Kazincbarcikán – fókuszban Yantai város

Dátum: 2024. júl 21. 15:48

A város részéről Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere fogadta a kínai delegációt, amelynek kiemelt tagjai voltak Yantai város gazdaságfejlesztési vezetői, szakemberei. A delegáció kíséretében helyet kaptak a BorsodChem vezetői, Kazincbarcika képviseletében pedig önkormányzati képviselők, szakbizottságok és intézmények első emberei képviselték Kolorcityt.

A KolorTV stúdiójában a kolortáborosok

Dátum: 2024. júl 20. 12:13

A tévézés, a vágás és a hangrögzítés kulisszatitkaiba is betekinthettek azok a gyerekek, akik a Barcika Art Nonprofit Kft. által szervezett napközis táborban vettek részt. A diákok hangfelvételeket készíthettek, műsort vezethettek és birtokba vehették a TV stúdiót is. Az egyhetes program során sok izgalmas felfedezés várt rájuk, ebbe illet bele az a péntek délelőtt, amelyben médiaismeretekre is szert tehettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk