https://kolorline.hu/Súlykorlátozott zónát alakítanak ki Sajószentpéteren

Súlykorlátozott zónát alakítanak ki Sajószentpéteren

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Közélet

Tavaly év végén adták át a forgalomnak az új 260-as, többek között Sajószentpétert elkerülő utat. A fejlesztés lehetőséget teremtett arra, hogy a településen átmenő nehézgépjármű-forgalmat átirányítsák az új útra, tehermentesítve ezzel a várost.

Sajószentpéter lakott területén belül 7,5 tonnás súlykorlátozott zónát alakítanak ki 2024. április 15-től

Ezt a célforgalomban közlekedő járművek továbbra is igénybe vehetik. Ezen túl a Sajószentpéter végét jelző táblától a Bányagépjavító üzem bejáratáig a célforgalom számára is megtiltják a behajtást, kizárva ezzel a tranzitforgalmat a 26-os főút sajószentpéteri szakaszán. A súlyhatár fölötti járművek úti céljukat a 260-as elkerülő út használatával tudják elérni. Ennek módjáról a kihelyezett iránytáblák adnak majd tájékoztatást.

A szakemberek minden tehergépjármű-vezetőtől azt kérik, hogy az új forgalmi rendnek megfelelően közlekedjen a térségben. A bevezetett intézkedések hatását folyamatosan nyomon követik majd a települések, a hatóságok és a Magyar Közút szakemberei is.

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán 


Dátum: 2024. máj 25. 18:05

Kazincbarcikán 2024. május 28-án (kedden) szúnyoggyérítésre kerül sor. A földi-kémiai védekezést napnyugta után végzik a szakemberek. A tartaléknapok május 29-30-ra vannak ütemezve.

Ovizsaru, avagy KRESZ játékosan — közlekedésbiztonság a legkisebbeknek

Dátum: 2024. máj 25. 09:00

A biztonságos közlekedés elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni. Ennek érdekében a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két munkatársa saját szellemi termékeként a középső- és nagycsoportos óvodásoknak tartott újra játékos interaktív tréninget. A program célja kettős, sikere pedig már most kimutatható.

A legvégéhez közelít a Derkovits tér környékének megújítása

Dátum: 2024. máj 24. 20:20

A “Belterületi utak megújítása” projekt keretében a forgalmilag jelentős Derkovits Gyula tér és környezete is teljesen új aszfaltburkolatot kapott a terület lakosságának és sofőrjeinek örömére. A munkálatok során egy közműhibát is sikerült diagnosztizálni és ideális időben javítani. Már alig van hátra a feladatokból a komplett befejezésig.

GYORSHÍR - nem maradnak el a KolorPlatz-avató mai programjai

Dátum: 2024. máj 24. 14:24

Bár érkezik egy nagy eső, de elhagyja térségünket, így a KolorPlatz-avató mai programjai várhatóan nem maradnak el, maximum csúszásra lehet benne számítani.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avató

Kazincbarcika

Nonstop sport 70+3 órán keresztül

Kazincbarcika

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk