https://kolorline.hu/Kutatás a „Városok és helyi vállalatok együttműködése a klímaadaptációért” projekt keretében

Kutatás a „Városok és helyi vállalatok együttműködése a klímaadaptációért” projekt keretében

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Közélet

A Miskolci Egyetem BTK Alkalmazott Társadalomtudományok Intézetének munkatársai a LIFE-CLIMCOOP, "VÁROSOK ÉS HELYI VÁLLALATOK EGYÜTTMŰKÖDÉSE A KLÍMAADAPTÁCIÓÉRT" projekt keretében kutatást végeznek a vármegye lakosainak körében. Arra kérik a lakosságot és az érdeklődőket, hogy töltsék ki a cikkben található kérdőívet, amelynek megválaszolása körülbelül 10 percet vesz igénybe.

A kutatás célja a lakosság klímaváltozással, fenntarthatósággal, megújuló energiákkal kapcsolatos véleményének, gondolatainak a feltérképezése. A Miskolci Egyetem BTK Alkalmazott Társadalomtudományok Intézete számára fontos mindenki véleménye! A válaszokat név és beazonosíthatóság nélkül kezelik és kizárólag a kutatás céljára használják.

A kérdőív kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe. A válaszadás önkéntes, az adatokat csak statisztikai összesítések formájában használják fel.

A kérdőív kitöltésének határideje: június 10.

Az online kérdőív ITT érhető el.

 

További híreink

Durva hőség közelít

Dátum: 2024. jún 18. 14:30

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján. A hőség az egészséges szervezetet is megviseli, de a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők különösen veszélyeztetettek.

Díjeső a Borsod Sport Klub évzáró ünnepségén

Dátum: 2024. jún 18. 14:00

A Borsod Sport Klub (BSK) a Don Bosco Sportközpontban tartotta az évzáró ünnepségét június 12-én. Itt értékelték az elmúlt időszakot, sportolóik kiemelkedő teljesítményeit, és átadták a díjakat, dicséreteket.

A KVSE atlétái Székesfehérváron szerepeltek

Dátum: 2024. jún 18. 08:00

A KVSE atlétika szakosztálya részt vett a Kölyökből Atléta Program Országos Fesztiválján. A fiatal versenyzők az eredmények tükrében büszkén térhettek haza.

Előretekintő és -gondolkodó klímakonferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 17. 20:20

A klímaváltozás okozta kihívásokra kerestek és kínáltak válaszokat és megoldásokat a LIFE-CLIMCOOP projekt legutóbbi interaktív rendezvényén. A Mezey István Művészeti Központban tartott eseményen téma volt a helyi környezeti kockázatok kezelése, a vízgazdálkodás, sőt a vízgyűjtőszintű közösségépítés.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Kowalsky meg a Vega

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk