https://kolorline.hu/Licittárgyalási felhívás

Licittárgyalási felhívás

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Közügyek

Kazincbarcika Város Önkormányzata nyilvános licittárgyalás útján értékesítésre meghirdeti kizárólagos tulajdonában álló, a kazincbarcikai belterületi ingatlan-nyilvántartásban 1351/29 hrsz. alatt nyilvántartott, 962 m2 alapterületű, „kivett beépítetlen terület” megnevezésű ingatlant.

Az ingatlan Kazincbarcika belterületén, a 26-os számú főúttól déli irányban, a város nyugati részén található, a TESCO áruház szomszédságában, megközelítése az Alsóvárosi körútról lehetséges. A háromszög alakú telek kötött talajú, megközelítőleg sík felszínnel rendelkezik. A terület rendezett, gondozott, kerítetlen. Megközelítése szilárd burkolatú, aszfaltozott úton keresztül lehetséges, viszont közterületi kapcsolata nincs. A védőkorláttal ellátott út és a telek között árok húzódik.

A felhívás részleteiről a www.kazincbarcika.hu oldalon vagy ITT olvasható bővebb leírás. Az ingatlannal vagy a licittárgyalással kapcsolatban további információ munkaidőben 08:00 és 16:00 óra között az alábbi elérhetőségeken kérhető:

⇒ Tel.: +36 30 278 3743

⇒ E-mail: ingatlan@barcikaszolg.hu

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk