https://kolorline.hu/Licittárgyalási felhívás

Licittárgyalási felhívás

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Közélet

Kazincbarcika Város Önkormányzata nyilvános licittárgyalás útján értékesítésre meghirdeti kizárólagos tulajdonában álló, a kazincbarcikai belterületi ingatlan-nyilvántartásban 1351/29 hrsz. alatt nyilvántartott, 962 m2 alapterületű, „kivett beépítetlen terület” megnevezésű ingatlant.

Az ingatlan Kazincbarcika belterületén, a 26-os számú főúttól déli irányban, a város nyugati részén található, a TESCO áruház szomszédságában, megközelítése az Alsóvárosi körútról lehetséges. A háromszög alakú telek kötött talajú, megközelítőleg sík felszínnel rendelkezik. A terület rendezett, gondozott, kerítetlen. Megközelítése szilárd burkolatú, aszfaltozott úton keresztül lehetséges, viszont közterületi kapcsolata nincs. A védőkorláttal ellátott út és a telek között árok húzódik.

A felhívás részleteiről a www.kazincbarcika.hu oldalon vagy ITT olvasható bővebb leírás. Az ingatlannal vagy a licittárgyalással kapcsolatban további információ munkaidőben 08:00 és 16:00 óra között az alábbi elérhetőségeken kérhető:

⇒ Tel.: +36 30 278 3743

⇒ E-mail: ingatlan@barcikaszolg.hu

További híreink

Durva hőség közelít

Dátum: 2024. jún 18. 14:30

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján. A hőség az egészséges szervezetet is megviseli, de a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők különösen veszélyeztetettek.

Díjeső a Borsod Sport Klub évzáró ünnepségén

Dátum: 2024. jún 18. 14:00

A Borsod Sport Klub (BSK) a Don Bosco Sportközpontban tartotta az évzáró ünnepségét június 12-én. Itt értékelték az elmúlt időszakot, sportolóik kiemelkedő teljesítményeit, és átadták a díjakat, dicséreteket.

A KVSE atlétái Székesfehérváron szerepeltek

Dátum: 2024. jún 18. 08:00

A KVSE atlétika szakosztálya részt vett a Kölyökből Atléta Program Országos Fesztiválján. A fiatal versenyzők az eredmények tükrében büszkén térhettek haza.

Előretekintő és -gondolkodó klímakonferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 17. 20:20

A klímaváltozás okozta kihívásokra kerestek és kínáltak válaszokat és megoldásokat a LIFE-CLIMCOOP projekt legutóbbi interaktív rendezvényén. A Mezey István Művészeti Központban tartott eseményen téma volt a helyi környezeti kockázatok kezelése, a vízgazdálkodás, sőt a vízgyűjtőszintű közösségépítés.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Kowalsky meg a Vega

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk