https://kolorline.hu/Tiszta, virágos városszépítő mozgalom — a legszebb virágos képek mérettetnek meg

Tiszta, virágos városszépítő mozgalom — a legszebb virágos képek mérettetnek meg

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Közügyek

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület újra meghirdeti a „Tiszta, virágos városszépítő mozgalmát”, melyben Kazincbarcika lakossága, intézményei és vállalkozói mutathatják meg idei virágos miliőjüket.

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület várja az erkélyekről, ablakokról, lépcsőházak környékéről, családi házról vagy kertről, intézményről, vállalkozásról idén készült virágos fotókat. A legszebbeket értékes ajándékokkal jutalmazzák, a mozgalom lelkes résztvevői pedig Városszépítő Elismerésben részesülnek az egyesület által. 

Kategóriánként az első 3 legszebb 10.000, 5.000 és 3.000 Ft értékű Városszépítő Ajándékkártyát kap, mely a környékbeli üzletekben váltható be.

A virágos fotókat kizárólag e-mailben küldhetik a jelentkezők, nevük, telefonszámuk, valamint a fotón látható részlet címének pontos megjelölésével!

E-mail: barcikaivarosszepitok@gmail.com

Jelentkezések beküldési határideje:

2023. szeptember 30.

Ünnepélyes díjátadás időpontja: 

2023. október 25., 16:00 óra

Ünnepélyes díjátadás helyszíne: 

Mezey István Művészeti Központ

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk