https://kolorline.hu/Egy recept, egy sztori - Kovács Roland KBSC pályaedző

Egy recept, egy sztori - Kovács Roland KBSC pályaedző

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

– Ezt az ételt a párom akkor készítette el nekem, amikor megtudta, hogy várandós. Aznap edzésen voltam és mikor hazaértem ez az étel várt. Csodálkoztam a nagy előkészületen, de nem gondoltam, hogy ekkora öröm ér majd, nagyon boldog voltam. Ez kétezer-tízben volt. A történetben az a poén, hogy a második babánál is ugyan ezt a receptet készítette el nekem: így amikor benyitottam a lakásba – ez tavaly volt – és ugyanez a menü várt , elég volt ránéznem és már tudtam, hogy újra várandós és hamarosan jönni fog a következő gyerkőc. 


Baconos-sajtos csirkemell


Hozzávalók:
• 1 db csirkemell,
• 20 dkg bacon,
• só
• bors
• trappista és füstölt sajt,
• vaj
• olaj

Elkészítés: A csirkemellet szeleteljük fel kisebb részekre, majd fűszerezzük meg.
A szeletekbe tegyük bele a kis kockára vágott sajtokat, majd tekerjük fel. Végső lépésként pedig fonjuk körbe baconnel, és a szeletek két végét fogjuk össze fogpiszkálóval. A tekercseket tegyük a tepsibe, takarjuk le alufóliával és 180 fokon süssük fél órán keresztül. Az idő lejártával vegyük le a fóliát és 200 fokon pirítsuk aranypirosra.

 

További híreink

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk