https://kolorline.hu/ Egyszerű, de nagyszerű: dekoráció őszi kincsekből

 Egyszerű, de nagyszerű: dekoráció őszi kincsekből

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Ősszel rengeteg olyan színes bogyó és termés terem, melyekkel könnyedén becsempészhetjük az őszt és annak csodaszép színeit otthonunkba.

Egy kis időráfordítással, kézügyességgel, valamint pénztárcabarát praktikákkal remek dekorációkat készíthetünk. Hoztunk is néhány tippet. 
A dió, mogyoró, makk, toboz, csipkebogyó, különböző bokrok kis színes termései mind mind olyan alapanyagok, melyeket felhasználhatunk: nincs más dolgunk, mint gyűjtsük be, s már indulhat is az ötletelés. 

Hangulatos és filléres megoldás a préselt levél képkeretben, mely mindenkinél található a lakásban. Ez a dekoráció minden évszakhoz alakítható, könnyen és gyorcsan cserélhető asztali, vagy fali dísz lehet. 
Az étkezőasztalon az apró színes virágok, termések, bogyók egy egyszerű tálba, vagy dekoratív üvegedénybe helyezve, levelekkel megspékelve remekül mutatnak. Színes és egyedi dísze lehet lakásunk falának ha száraz bogyókat, kukoricaszemeket, hüvelyeseket, vagy nagyobb virágmagvakat szórunk képkeretbe, s ha ügyesek, valamint türelmesek vagyunk még alakzatokat/mintákat is kirakhatunk belőlük. 

Vonjuk be a gyermekeket is a folyamatba, hiszen a gesztenye ősszel igazi dekorációs sláger a nebulók körében, és mi is felhasználhatjuk: családi vacsorák alkalmával festhetünk rá betűket/neveket és levelekkel, valamint termésekkel a tányérra helyezve ültetési rendet készíthetünk.

További híreink

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk