https://kolorline.hu/Őszi körömtrend

Őszi körömtrend

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Sajnos vagy nem, de beköszöntött az ősz. A lenge ruhákat és szandálokat lassan eldughatjuk a szekrény mélyére, helyettük pedig előkerülnek a vastag pulóverek, bélelt cipők, és velük együtt a sötétebb színek is. Megváltoztatjuk sminkünk, esetleg hajunk színét, de mi a helyzet a körmeinkkel? Lássuk mi 2017. év őszének körömdivatja.

A rozéarany még ősszel is hódít! Mindegy, hogy matt, csillámos vagy metálfényben pompázó árnyalatot választunk, mert minden formában extradivatos.

Levélmintás mélybordó manikűrök éppúgy trendiek, mint a csillogó szürke vagy bordó lakkozások.

A nude árnyalat, tovább is divatos marad akárcsak smink terén. Rúzsban - előző cikkünkben említettük - a piros árnyalatait, körmünket is festhetjük rúzsunk színével harmonizáló árnyalattal.

A padlizsánlilát sem szabad elfelejtenünk, nyugodtan viselhetjük a matt vagy csillogó verzióit. Manikűrösnél nyugodtan kérhetünk őszi levélmintát, csillámokat a fent említett színek bármelyikére.

 

További híreink

Leállás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2024. júl 26. 13:08

Augusztus 5. és 25. között a szokásos éves karbantartás miatt leáll a Kazincbarcikai Fedett Uszoda és az ott elérhető szolgáltatások. Az üzemeltető a lakosság türelmét és megértését kéri.

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk