https://kolorline.hu/Őszi lakásdekorációs tippek

Őszi lakásdekorációs tippek

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Ősszel tudatosan, vagy éppen tudat alatt próbáljuk lakásunkat melegebb színekkel feltölteni, hogy minél otthonosabb, lakhatóbb legyen egy hideg őszi napon is. Kevés és legfőképp olcsó alapanyagok felhasználásával is rengeteget tudunk hozzáadni lakásunk harmóniájához. Használjuk ki a természet adta lehetőségeket, és mindenképp használjuk is fel ezeket!

Akár a bejárti ajtóra is kerülhet a falevél koszorú. A kirándulás alkalmával összegyűjtött leveleket a megvásárolt koszorúalapra rátűzhetjük, amely lehet hungarocell vagy habszivacs koszorú is. A kreativitásnak csak a képzelet szabhat határt. Tehetünk még rá magvakat vagy búzakalászt is.

A fényes magok nem csak egy erdei kirándulás, akár városi séta alatt is a zsebünkbe kerülhetnek. Már önmagukban is nagyon szépek. Ha van otthon egy csinos vázánk, akkor abba bele is tehetjük őket. Köthetünk arany vagy barna színű szalagot is vázára, kiemelve az ősz hangulatát.

Glitteres csináld magad ötlet! Tovább tart a dísztök, ha vásárlás után domestosos vízben átmossuk! Lekerülnek róla ugyanis a bacilusok.

A szárított tökök színes hangulatukkal önmagukban is szép dekorációnak számítanak. Nem kell mást tennünk, mint egy színben harmonizáló tálra tennünk, és már kész is az asztali dísz.

Sokan szeretik a mécseseket, gyertyákat is. Ezeket is bátran felhasználhatjuk, hogy otthonunkat őszi színekbe öltöztessük. Arra kell figyelnünk, hogy barnás, sárgás, arany árnyaltokat válasszunk. Ha körbe rakjuk dekorációval a gyertyákat inkább ne gyújtsuk meg, hiszen a száraz dekoráció könnyen meggyulladhat!

Az emberek többsége imádja a kopogtatókat, ezért már nem csak télre de őszre is készíthetünk. A legkönnyebben elkészíthető ajtódíszt mutatjuk most meg, amihez nem kell más, mint facsipeszek, festék, drót, masni és őszi falevél. Drótból hajtogassunk körformát, a csipeszeket fessük le az ősz színeire. A csipeszeket sorba csíptessük fel a drótra, majd ha kész, ragasszunk rá az őszi dekorációból és végezetül tegyük fel az ajtóra!

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk