https://kolorline.hu/Őszi lakásdekorációs tippek

Őszi lakásdekorációs tippek

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Ősszel tudatosan, vagy éppen tudat alatt próbáljuk lakásunkat melegebb színekkel feltölteni, hogy minél otthonosabb, lakhatóbb legyen egy hideg őszi napon is. Kevés és legfőképp olcsó alapanyagok felhasználásával is rengeteget tudunk hozzáadni lakásunk harmóniájához. Használjuk ki a természet adta lehetőségeket, és mindenképp használjuk is fel ezeket!

Akár a bejárti ajtóra is kerülhet a falevél koszorú. A kirándulás alkalmával összegyűjtött leveleket a megvásárolt koszorúalapra rátűzhetjük, amely lehet hungarocell vagy habszivacs koszorú is. A kreativitásnak csak a képzelet szabhat határt. Tehetünk még rá magvakat vagy búzakalászt is.

A fényes magok nem csak egy erdei kirándulás, akár városi séta alatt is a zsebünkbe kerülhetnek. Már önmagukban is nagyon szépek. Ha van otthon egy csinos vázánk, akkor abba bele is tehetjük őket. Köthetünk arany vagy barna színű szalagot is vázára, kiemelve az ősz hangulatát.

Glitteres csináld magad ötlet! Tovább tart a dísztök, ha vásárlás után domestosos vízben átmossuk! Lekerülnek róla ugyanis a bacilusok.

A szárított tökök színes hangulatukkal önmagukban is szép dekorációnak számítanak. Nem kell mást tennünk, mint egy színben harmonizáló tálra tennünk, és már kész is az asztali dísz.

Sokan szeretik a mécseseket, gyertyákat is. Ezeket is bátran felhasználhatjuk, hogy otthonunkat őszi színekbe öltöztessük. Arra kell figyelnünk, hogy barnás, sárgás, arany árnyaltokat válasszunk. Ha körbe rakjuk dekorációval a gyertyákat inkább ne gyújtsuk meg, hiszen a száraz dekoráció könnyen meggyulladhat!

Az emberek többsége imádja a kopogtatókat, ezért már nem csak télre de őszre is készíthetünk. A legkönnyebben elkészíthető ajtódíszt mutatjuk most meg, amihez nem kell más, mint facsipeszek, festék, drót, masni és őszi falevél. Drótból hajtogassunk körformát, a csipeszeket fessük le az ősz színeire. A csipeszeket sorba csíptessük fel a drótra, majd ha kész, ragasszunk rá az őszi dekorációból és végezetül tegyük fel az ajtóra!

További híreink

A kazincbarcikai idősek vevők az élethosszig tartó tanulásra

Dátum: 2024. febr 27. 12:34

Megkezdődött az Észak-magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadássorozata. Az első rendezvényre február 22-én került sor. A Mezey István Művészeti Központban több, mint száz idős ember gyűlt össze, hogy mindent megtudjon a globalizáció egészséges öregedésre gyakorolt hatásáról.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2024. febr 27. 07:05

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez márciusban több alkalommal is. A munkavégzés időtartama alatt a villamosenergia-szolgáltatás szünetel.

Lakossági tájékoztató MoLaRi-rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2024. febr 26. 12:56

Kazincbarcikán 2024. március 4-én (hétfőn) hangos szirénapróbára kerül sor. A jelzésekkel kapcsolatban a lakosságnak nincs teendője.

Újabb helyi vállalkozók örvendhettek a KolorFUND eredményének

Dátum: 2024. febr 25. 19:00

Újabb cégek vehették át az önkormányzati támogatásról szóló jelképes táblát Kazincbarcikán. A tavalyi pályázaton 44 helyi vállalkozás összesen 62 millió Ft támogatási forráshoz jutott.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika

Kazincbarcika

Kézjegyek - az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Rajtam nem múlt — pódiumbeszélgetés és dedikálás Alföldi Róberttel

Ádám Jenő Tagiskola

Városi ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk