https://kolorline.hu/Őszi lakásdekorációs tippek

Őszi lakásdekorációs tippek

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Ősszel tudatosan, vagy éppen tudat alatt próbáljuk lakásunkat melegebb színekkel feltölteni, hogy minél otthonosabb, lakhatóbb legyen egy hideg őszi napon is. Kevés és legfőképp olcsó alapanyagok felhasználásával is rengeteget tudunk hozzáadni lakásunk harmóniájához. Használjuk ki a természet adta lehetőségeket, és mindenképp használjuk is fel ezeket!

Akár a bejárti ajtóra is kerülhet a falevél koszorú. A kirándulás alkalmával összegyűjtött leveleket a megvásárolt koszorúalapra rátűzhetjük, amely lehet hungarocell vagy habszivacs koszorú is. A kreativitásnak csak a képzelet szabhat határt. Tehetünk még rá magvakat vagy búzakalászt is.

A fényes magok nem csak egy erdei kirándulás, akár városi séta alatt is a zsebünkbe kerülhetnek. Már önmagukban is nagyon szépek. Ha van otthon egy csinos vázánk, akkor abba bele is tehetjük őket. Köthetünk arany vagy barna színű szalagot is vázára, kiemelve az ősz hangulatát.

Glitteres csináld magad ötlet! Tovább tart a dísztök, ha vásárlás után domestosos vízben átmossuk! Lekerülnek róla ugyanis a bacilusok.

A szárított tökök színes hangulatukkal önmagukban is szép dekorációnak számítanak. Nem kell mást tennünk, mint egy színben harmonizáló tálra tennünk, és már kész is az asztali dísz.

Sokan szeretik a mécseseket, gyertyákat is. Ezeket is bátran felhasználhatjuk, hogy otthonunkat őszi színekbe öltöztessük. Arra kell figyelnünk, hogy barnás, sárgás, arany árnyaltokat válasszunk. Ha körbe rakjuk dekorációval a gyertyákat inkább ne gyújtsuk meg, hiszen a száraz dekoráció könnyen meggyulladhat!

Az emberek többsége imádja a kopogtatókat, ezért már nem csak télre de őszre is készíthetünk. A legkönnyebben elkészíthető ajtódíszt mutatjuk most meg, amihez nem kell más, mint facsipeszek, festék, drót, masni és őszi falevél. Drótból hajtogassunk körformát, a csipeszeket fessük le az ősz színeire. A csipeszeket sorba csíptessük fel a drótra, majd ha kész, ragasszunk rá az őszi dekorációból és végezetül tegyük fel az ajtóra!

További híreink

Jelentkezz iskolaőrnek!

Dátum: 2024. júl 15. 16:39

A police.hu iskolaőröket keres. Az iskolaőr feladata, hogy közreműködjön a nevelési-oktatási intézmények rendjének - azok területén, tanítási időben történő - fenntartásában. Az iskolaőr intézkedésre és kényszerítőeszköz használatára jogosult, közfeladatot ellátó személy. További részletek a cikk alján található linken keresztül érhetőek el.

Triplán összetett balatoni „applikációs” tábor a kazincbarcikai gyerekeknek

Dátum: 2024. júl 14. 20:56

A kazincbarcikai diákok balatoni táborozását támogatja idén a város önkormányzata. A Kazinczy Ferenc Tagiskola 47 tanulóval már elégedetten túl van az izgalmas alkalmon. Újdonságként 2024-ben minden eddiginél összetettebb, három különböző választási lehetőséget kínáló tábort szerveztek révfülöpi bázissal, de számtalan helyre csatangolással a tágabb környéken.

Szabadidős táborban jártak a héten a kazincbarcikai gyerekek

Dátum: 2024. júl 13. 18:02

A nyáron elérhető kazincbarcikai gyermektáborok egyik legizgalmasabbika a szabadidős Kolortábor volt. A kis résztvevők ügyességi, mozgásalapú, zenés, egyéni készségfejlesztő programokon és csapatjátékokon vehettek részt, de a Kolortábor különleges programjait, mint a médiaközpont-látogatást, a tánctanulást és a pizzasütést is kipróbálhatták.

Meghosszabbították a harmadfokú hőségriasztást

Dátum: 2024. júl 12. 11:57

Eredetileg ma éjfélig adta ki a harmadfokú hőségriasztást az országos tisztifőorvos az ország egész területére, azonban a rendkívüli melegre való tekintettel meghosszabbította az érvényességét július 18-án (csütörtökön) éjfélig.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk