https://kolorline.hu/5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

A karácsonyi készülődést illetően két táborra oszthatjuk az embereket: az egyikben azok vannak, akik gyakorlatilag ünneptől ünnepig – ha nem is folyamatosan -, de lázban égnek, a másik táborban azok foglalnak helyet, akik a hátuk közepére sem kívánják az egész ünnepi felhajtást, jövés-menést, takarítást, sütés-főzést. Jó pár előnye azonban mégis van annak, ha már előre elkezdünk felkészülni a szeretet ünnepére!

  1. Lélekben is felkészülhetünk

Napjainkban sajnos már inkább szól a karácsony a marketingről és az eladásról, mintsem a szeretetről, az egymásra és az ünnepre való hangolódásról, hiszen az üzletek már októberben nyomják az arcunkba a termékeiket, kikerülnek a díszítések, az ajándékok és a karácsonyfa is. A legtöbb munkahelyen is ilyenkor van a legnagyobb hajtás, de az ezt követő pihenés során jó eséllyel akár még rá is hangolódhatunk a karácsonyra!

  1. Ajándékok online…

Akár külföldről, akár kuponos oldalakról! Hála az internetnek, ma már bármit megrendelhetünk akár a világ vagy ország másik feléből is, hiszen sok termék online rendelve még a szállítási díjjal is olcsóbb!

  1. …és így még a tömeg is elkerülhető!

Valószínűleg még azoknak is megtörik a lelkesedése, akik a fanatikus karácsony rajongók körébe tartoznak, amikor az üzletben az utolsó pillanatban kell átverekedniük magukat az embertömegen…

  1. Kitalálhatjuk a tökéletes menüt

Az interneten böngészve simán van időnk kitalálni és megtervezni a tökéletes, mindenki számára megfelelő karácsonyi menüt! Valljuk be, azért ezt kitalálni és mindenki kedvére tenni nem a legegyszerűbb feladat, de ha már novemberben elkezdjük a keresgélést és a kísérletezgetést, akkor Szenteste nem fogunk felsülni…

  1. Black Friday

A Black Friday, azaz Fekete Péntek, Amerikában a hálaadást követő péntek, amely a vásárlási szezon hivatalos kezdete. Ezen a napon, vagy napokon az üzletek hatalmas akciókkal várják a vásárlókat, mind az üzletekben, mind online. Ez a szokás hazánkban is egyre inkább kezd elterjedni, így érdemes odafigyelni az üzletek által meghirdetett Fekete Péntek akciókra!

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk