https://kolorline.hu/5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

A karácsonyi készülődést illetően két táborra oszthatjuk az embereket: az egyikben azok vannak, akik gyakorlatilag ünneptől ünnepig – ha nem is folyamatosan -, de lázban égnek, a másik táborban azok foglalnak helyet, akik a hátuk közepére sem kívánják az egész ünnepi felhajtást, jövés-menést, takarítást, sütés-főzést. Jó pár előnye azonban mégis van annak, ha már előre elkezdünk felkészülni a szeretet ünnepére!

  1. Lélekben is felkészülhetünk

Napjainkban sajnos már inkább szól a karácsony a marketingről és az eladásról, mintsem a szeretetről, az egymásra és az ünnepre való hangolódásról, hiszen az üzletek már októberben nyomják az arcunkba a termékeiket, kikerülnek a díszítések, az ajándékok és a karácsonyfa is. A legtöbb munkahelyen is ilyenkor van a legnagyobb hajtás, de az ezt követő pihenés során jó eséllyel akár még rá is hangolódhatunk a karácsonyra!

  1. Ajándékok online…

Akár külföldről, akár kuponos oldalakról! Hála az internetnek, ma már bármit megrendelhetünk akár a világ vagy ország másik feléből is, hiszen sok termék online rendelve még a szállítási díjjal is olcsóbb!

  1. …és így még a tömeg is elkerülhető!

Valószínűleg még azoknak is megtörik a lelkesedése, akik a fanatikus karácsony rajongók körébe tartoznak, amikor az üzletben az utolsó pillanatban kell átverekedniük magukat az embertömegen…

  1. Kitalálhatjuk a tökéletes menüt

Az interneten böngészve simán van időnk kitalálni és megtervezni a tökéletes, mindenki számára megfelelő karácsonyi menüt! Valljuk be, azért ezt kitalálni és mindenki kedvére tenni nem a legegyszerűbb feladat, de ha már novemberben elkezdjük a keresgélést és a kísérletezgetést, akkor Szenteste nem fogunk felsülni…

  1. Black Friday

A Black Friday, azaz Fekete Péntek, Amerikában a hálaadást követő péntek, amely a vásárlási szezon hivatalos kezdete. Ezen a napon, vagy napokon az üzletek hatalmas akciókkal várják a vásárlókat, mind az üzletekben, mind online. Ez a szokás hazánkban is egyre inkább kezd elterjedni, így érdemes odafigyelni az üzletek által meghirdetett Fekete Péntek akciókra!

További híreink

Jelentkezz iskolaőrnek!

Dátum: 2024. júl 15. 16:39

A police.hu iskolaőröket keres. Az iskolaőr feladata, hogy közreműködjön a nevelési-oktatási intézmények rendjének - azok területén, tanítási időben történő - fenntartásában. Az iskolaőr intézkedésre és kényszerítőeszköz használatára jogosult, közfeladatot ellátó személy. További részletek a cikk alján található linken keresztül érhetőek el.

Triplán összetett balatoni „applikációs” tábor a kazincbarcikai gyerekeknek

Dátum: 2024. júl 14. 20:56

A kazincbarcikai diákok balatoni táborozását támogatja idén a város önkormányzata. A Kazinczy Ferenc Tagiskola 47 tanulóval már elégedetten túl van az izgalmas alkalmon. Újdonságként 2024-ben minden eddiginél összetettebb, három különböző választási lehetőséget kínáló tábort szerveztek révfülöpi bázissal, de számtalan helyre csatangolással a tágabb környéken.

Szabadidős táborban jártak a héten a kazincbarcikai gyerekek

Dátum: 2024. júl 13. 18:02

A nyáron elérhető kazincbarcikai gyermektáborok egyik legizgalmasabbika a szabadidős Kolortábor volt. A kis résztvevők ügyességi, mozgásalapú, zenés, egyéni készségfejlesztő programokon és csapatjátékokon vehettek részt, de a Kolortábor különleges programjait, mint a médiaközpont-látogatást, a tánctanulást és a pizzasütést is kipróbálhatták.

Meghosszabbították a harmadfokú hőségriasztást

Dátum: 2024. júl 12. 11:57

Eredetileg ma éjfélig adta ki a harmadfokú hőségriasztást az országos tisztifőorvos az ország egész területére, azonban a rendkívüli melegre való tekintettel meghosszabbította az érvényességét július 18-án (csütörtökön) éjfélig.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk