https://kolorline.hu/Ünnepi lakásdíszek tobozból

Ünnepi lakásdíszek tobozból

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Aki hamisítatlan téli hangulatú lakásdekorációt szeretne készíteni, annak nagy segítségére lesznek a formás, illatos fenyőtobozok. Kirándulás vagy erdei séta alkalmával gyűjtsünk belőlük kicsiket és nagyokat.

Ezeket fújjuk le arany vagy ezüst színűre, akár hagyhatjuk önmaga natúr szépségbe is. Számtalan lehetőség áll a rendelkezésünkre, hogy a tobozokból mutatós dekorációt varázsoljunk. Készítsünk belőlük karácsonyi ajtókoszorút, mécsestartót, vagy asztaldíszt.

Az összeállításnál nagy segítség lehet a ragasztópisztoly, szükség van néhány masnira, fejecskére, amiket a hobbiboltokban is megvásárolhatunk. Ebből készíthetünk angyalkát, karácsony manót vagy akár baglyot.

Igazán ünnepi hangulatot fog árasztani a párkányra vagy polcra rakott cserép, benne egy tobozzal. Masnival, szalaggal díszíthetjük, emelve az ünnep varázsát.

Ha nem szeretnénk új gömböket vásárolni a karácsonyfára, akkor készíthetünk tobozdíszeket. Ezt kedvenc színünkkel vagy a karácsonyi lakásdekoráció színével is ötvözhetjük.

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk