https://kolorline.hu/Egyszerű és nagyszerű frizura tippek karácsonyra

Egyszerű és nagyszerű frizura tippek karácsonyra

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Az ünnepre való készülődés, a sürgés-forgás, főzés és takarítás mellett a háziasszonynak sajnos nem sok ideje marad önmagára, mert mint szokták mondani, "Vagy a lakás, vagy én..." szindróma lép ilyenkor életbe. Hoztunk azonban három olyan frizura tippet, amivel akár öt perc alatt feldobhatod megjelenésed!


 

Azonban, ha az ember lányának van ideje egy kis önfényezésre is az ünnepek alatt, a tökéletes ruha és megfelelő smink kiválasztása mellett fontos, hogy a frizuránk is mesés megjelenést kölcsönözzön az ünnepekre, legyen szó egy családi összejövetelről, vagy csak szimplán egy baráti koccintásról a barátokkal.

 1. Öt perces frizura

  (Fotó: Pinterest)

 2. Egy hajcsavaró és más semmi

  (Fotó: Pinterest)
   
 3. Masni és kont

  ​​​​​​​(Fotó: Pinterest)​​​​​​​

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk