https://kolorline.hu/Egyszerű és nagyszerű frizura tippek karácsonyra

Egyszerű és nagyszerű frizura tippek karácsonyra

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Az ünnepre való készülődés, a sürgés-forgás, főzés és takarítás mellett a háziasszonynak sajnos nem sok ideje marad önmagára, mert mint szokták mondani, "Vagy a lakás, vagy én..." szindróma lép ilyenkor életbe. Hoztunk azonban három olyan frizura tippet, amivel akár öt perc alatt feldobhatod megjelenésed!


 

Azonban, ha az ember lányának van ideje egy kis önfényezésre is az ünnepek alatt, a tökéletes ruha és megfelelő smink kiválasztása mellett fontos, hogy a frizuránk is mesés megjelenést kölcsönözzön az ünnepekre, legyen szó egy családi összejövetelről, vagy csak szimplán egy baráti koccintásról a barátokkal.

 1. Öt perces frizura

  (Fotó: Pinterest)

 2. Egy hajcsavaró és más semmi

  (Fotó: Pinterest)
   
 3. Masni és kont

  ​​​​​​​(Fotó: Pinterest)​​​​​​​

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk