https://kolorline.hu/Meseszép asztali terítékek a karácsonyi vacsoraasztalhoz

Meseszép asztali terítékek a karácsonyi vacsoraasztalhoz

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A karácsonyi készülődés egyik fontos része az ünnepi menü megtervezése, elkészítése, azonban érdemes a hozzá tartozó terítéket és asztaldekorációt is előre kitalálni. Napjainkban már egyre inkább a fiatalos, modern, színes díszek, étkező szettek vannak terítéken, de a hagyományos, fehér abroszt és tányérokat is fel lehet dobni egy-egy klasszikus színnel, kiegészítővel.

  1. A klasszikus: aki az örök klasszikus, piros, zöld és fehér díszítésben gondolkozik: piros, vagy fehér abrosz, elegáns, fehér tányérokkal, fenyőágakkal vagy tobozokkal díszítve.

2. ... és még mindig.

3. Akik az elegáns ünnepi ragyogást kedvelik: arany csillogás.

4. Egy kis lila a varázslatos pillanatokért. 

5. Modern, színes, fiatalos, lendületes: nemcsak a berendezésben.

6. Még mindig a stílus kedvelőinek, egy kicsit finomabb megjelenéssel.

7. Letisztult

8. Formabontó 


(Fotók: Pinterest, Pixabay)

További híreink

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

Internet Fiesta

Dátum: 2023. márc 22. 15:34

Az Egressy Béni Városi Könyvtár is csatlakozik idén az Internet Fiestához március 23. és 30. között. A könyvtár a felnőtt és a gyermekrészlegen is egész héten programok sokaságát sorakoztatja fel, a Kazincbarcikán élőknek mindössze annyi a dolguk, hogy kiválasszák a számukra legjobban testhez álló témát.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk