https://kolorline.hu/Az ünnepek után is fitten

Az ünnepek után is fitten

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A hasra, combra vagy éppen fenékre lerakódott zsírpárnácskákra nem a koplalás, vagy a szigorú diéta a megoldás, sőt, ezzel talán még rosszabbat teszünk a szervezetünkkel, hiszen ilyenkor tápanyagokra és energiára van szükség, különösen télen, az év végén, amikor ünnep jön ünnep után.

Hoztunk pár TIPPET, hogy hogyan dolgozzuk le a karácsonykor felszaladt kilókat!

 1. Könnyű ételek, sok zöldség-gyümölcs!
  Együnk zsírszegény húsokat, tejtermékeket, sok zöldséget és gyümölcsöt! És ami még fontos: igyunk kellő folyadékot, leginkább ásványvizet!
   
 2. A lényeg a fokozatosság!
  Az első lépés, hogy fokozatosan újrakezdjük az elhanyagolt edzéseket, lassan növelve a terhelést, ugyanekkor azt is jobban meg kell válogatnunk, hogy mit és mennyit eszünk.


  (Képek: pixabay)
   
 3. Farkaséhség ellen fogmosás? IGEN!
  Bármilyen furcsán hangzik, de a fogkrém és az öblítő friss, mentolos íze elveszi a kedvet attól, hogy valami édeset vagy zsírosat együnk!
   
 4. Igyunk meleg vizet!
  Az ajurvédából ismert módszer a farkaséhség ellen is hatásos. Ha valami egészségtelent és hizlalót szeretnénk magunkba tömni, igyunk meg egy nagy pohár meleg vizet kis kortyokban.

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk