https://kolorline.hu/Tündéri farsangi jelmezek kicsiknek

Tündéri farsangi jelmezek kicsiknek

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A kislányok kedvencei általában a hercegnők, pillangók és boszorkányok. Ha már unalmas a huszonnyolcadik hercegnő, pillangó vagy boszi jelmezt elkészíteni, akkor itt van most pár aranyos ötlet, amikből lehet mazsolázni: gyorsan elkészíthető és tuti sikere lesz a csemeténél!

SuperGirl - avagy Superman kis barátnője

Egészen trendi és menő lesz az idei farsangi buli, ha kislányod SuperWomanként jelenik meg. Ugye?

Batgirl

Meséknél, filmeknél maradva, Batman mintájára elkészíthető Batgirl jelmeze is. A rózsaszín tüllszoknyás denevérlány egyszerűen ellenállhatatlan.

Farmerlány

A vagány kislányok újabb jelmezötlete ez a farmerlány-ruci. És mi kell hozzá? Kalap, kendő, és a már használhatatlan rongyokból összeállított, nagyon is használható szoknyácska.

Artu, az asztrodroid

Valószínűleg nincs olyan srác a Földön, aki ne látta volna még a Star Wars filmeket és ne lenne a kedvence a kis asztrodroid. Ötletes és különleges jelmez a farsangi buliba!

Jack Sparrow kis segédje

Ha a kalózok világa varázsolta el a legkisebbet…

Pán Péter

Egyszerű és gyorsan elkészíthető jelmez.

Frédi és Vilma

(Képek: pixabay)

Ha van olyan anyuka ismerős az ovis csoportból vagy a sulis osztályban, aki szintén nem tudja, milyen jelmezt találjon a gyereknek, meg is beszélhettek egy közös mókázást: Frédi és Vilma jelmezeit egyáltalán nem nehezek elkészíteni, költséghatékonyak is és valószínűleg jól is fogják magukat érezni benne a gyerekek.

További híreink

KolorPlatz-avató – többfunkciós sportpályaátadás fesztiválkeretben

Dátum: 2024. máj 26. 21:04

A Lini István tér többfázisú csinosodás és sportpályákkal, sporteszközökkel gyarapodás után KolorPlatzként elérte végleges formáját. Főattrakciói többek között egy pumpapálya és egy gördeszkapark. A KolorPlatz ünnepélyes avatóját Kazincbarcika május 24-én tartotta látványos sportműsorszámokkal, közönségkedvenc zenekarok koncertjével és környezetvédelmi rajzpályázat díjátadójával. 

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán 


Dátum: 2024. máj 25. 18:05

Kazincbarcikán 2024. május 28-án (kedden) szúnyoggyérítésre kerül sor. A földi-kémiai védekezést napnyugta után végzik a szakemberek. A tartaléknapok május 29-30-ra vannak ütemezve.

Ovizsaru, avagy KRESZ játékosan — közlekedésbiztonság a legkisebbeknek

Dátum: 2024. máj 25. 09:00

A biztonságos közlekedés elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni. Ennek érdekében a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két munkatársa saját szellemi termékeként a középső- és nagycsoportos óvodásoknak tartott újra játékos interaktív tréninget. A program célja kettős, sikere pedig már most kimutatható.

A legvégéhez közelít a Derkovits tér környékének megújítása

Dátum: 2024. máj 24. 20:20

A “Belterületi utak megújítása” projekt keretében a forgalmilag jelentős Derkovits Gyula tér és környezete is teljesen új aszfaltburkolatot kapott a terület lakosságának és sofőrjeinek örömére. A munkálatok során egy közműhibát is sikerült diagnosztizálni és ideális időben javítani. Már alig van hátra a feladatokból a komplett befejezésig.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avató

Kazincbarcika

Nonstop sport 70+3 órán keresztül

Kazincbarcika

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk