https://kolorline.hu/Esős, záporos vasárnap, majd melegedés

Esős, záporos vasárnap, majd melegedés

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Szombaton sokfelé kell számítani esőre, záporokra, zivatarokra, a nap második felében heves zivatarok is kialakulhatnak többfelé az országban, melyeket felhőszakadás, jégeső és viharos széllökések kísérhetnek.

Húsvét vasárnapjának reggelére egy hidegfront vonul át az országon sok esővel és záporokkal. Napközben keleten, északkeleten még eshet az eső, a Dunántúlon pedig futó záporok alakulhatnak ki, délnyugaton egy-egy zivatar sem kizárt. Erős, viharos lesz az északnyugati szél.
Délután 8-15 fok várható. 


Gif: giphy.com

Húsvéthétfőn már csapadékmentes időre van kilátás, a napos időt viszont időnként még kisebb gomolyfelhők megzavarhatják. Délutánig élénk, erős lesz a nyugatias szél. A hűvös hajnalt követően délutánra 10 és 16 fok közé melegszik a levegő.

Kedden és szerdán száraz időre készülhetünk, de a napos időt néha megzavarhatják a felhők. Élénk, erős lesz a délies szél, ezzel együtt felmelegedés veszi kezdetét, kedden 15-20, szerdán 17-22 fokot mérhetünk.

Forrás: idokep.hu

További híreink

Forgalomkorlátozás a Rezeda utcában és környékén

Dátum: 2024. júl 16. 16:33

Munkálatok miatt számíthatnak az arra közlekedők kisebb volumenű forgalomkorlátozásra Kazincbarcika Alsóvárosi részén. A munkavégzés a nagyobb forgalmú útszakaszt nem, csak a Rezeda utcát és az ahhoz kapcsolódó mellékutcákat érinti.

Jelentkezz iskolaőrnek!

Dátum: 2024. júl 15. 16:39

A police.hu iskolaőröket keres. Az iskolaőr feladata, hogy közreműködjön a nevelési-oktatási intézmények rendjének - azok területén, tanítási időben történő - fenntartásában. Az iskolaőr intézkedésre és kényszerítőeszköz használatára jogosult, közfeladatot ellátó személy. További részletek a cikk alján található linken keresztül érhetőek el.

Triplán összetett balatoni „applikációs” tábor a kazincbarcikai gyerekeknek

Dátum: 2024. júl 14. 20:56

A kazincbarcikai diákok balatoni táborozását támogatja idén a város önkormányzata. A Kazinczy Ferenc Tagiskola 47 tanulóval már elégedetten túl van az izgalmas alkalmon. Újdonságként 2024-ben minden eddiginél összetettebb, három különböző választási lehetőséget kínáló tábort szerveztek révfülöpi bázissal, de számtalan helyre csatangolással a tágabb környéken.

Szabadidős táborban jártak a héten a kazincbarcikai gyerekek

Dátum: 2024. júl 13. 18:02

A nyáron elérhető kazincbarcikai gyermektáborok egyik legizgalmasabbika a szabadidős Kolortábor volt. A kis résztvevők ügyességi, mozgásalapú, zenés, egyéni készségfejlesztő programokon és csapatjátékokon vehettek részt, de a Kolortábor különleges programjait, mint a médiaközpont-látogatást, a tánctanulást és a pizzasütést is kipróbálhatták.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk