https://kolorline.hu/Hat tipp tavaszi bőrápolásra

Hat tipp tavaszi bőrápolásra

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Hogyan induljunk neki a tavasznak? A hat lépésben megmutatjuk mikre figyeljünk oda!

1. Szortírozás – válogatás
Nőként képesek vagyunk hatalmas mennyiségű sminkkészletet felhalmozni, legyen az rúzs, púder, szemfesték. Bizony, ezek szavatossága is lejár egyszer. Általában két év a termékek használhatósága, viszont mindenki neszeszerében lapul olyan termék, amit nem vagy ritkán használ. Időről–időre nem árt megnézni a lejárat dátumát és megszabadulni a nem kívánatos daraboktól. Első az egészség és a szép arcbőr!

2. Púderecset
Gondolj csak bele mennyi kórokozó, púder és pirosítópor tapad meg a szőrszálakban. Nem árt időről időre kimosni a szemhéjecsetekkel együtt.

3. Szempillaspirál
Nagyon fontos, hogy kölcsönadása egyáltalán nem egészséges. Gondoljunk csak bele, szemen keresztül milyen fertőzéseket kaphatunk! Különösen figyeljünk erre a termékre, hiszen használata, három hónapig javasolt aztán cserélni kell.

4. Alapozó – BB – CC krémek
Tavasszal vagy épp nyáron figyeljünk arra, hogy olyan alapozót válasszunk, amely rendelkezik bizonyos faktorszámmal és véd a káros napsugárzással szemben. Ne feledjük el azt sem, hogy a vastagon kent alapozó egyáltalán nem esztétikus, és nyáron egyáltalán nem szép ha lefolyik az arcunkról. Ha nem muszáj mellőzzük, és helyettesítsük nappal BB vagy CC krémmel, mely nem csak fedő, élénkítő, hanem szűrőt is tartalmaz a napsugarakkal szemben.

5.Hidratáló krém
Az első napsugarak megjelentével célszerű faktor számmal ellátott krémeket vásárolni, melyeket arctisztítás után használjuk. Az érzékeny bőrüeknek különösen ajánlott már most odafigyelni az arcápolásra. Ugye senki nem akar szeplőket, pigment foltokat?

6. Arcradírozás
Kihagyhatatlan eleme az arcápolásnak, ezt otthon is elvégezhetük. Számtalan termék áll rendelkezésre, amivel leradírozhatjuk a tél hagyta nyomokat és a tápláló krémek is jobban felszívódnak az eljárás során. Arra azonban figyeljünk, hogy ne vigyük túlzásba hiszen a bőrnek is szüksége van a regenerálódásra.

További híreink

Forgalomkorlátozás a Rezeda utcában és környékén

Dátum: 2024. júl 16. 16:33

Munkálatok miatt számíthatnak az arra közlekedők kisebb volumenű forgalomkorlátozásra Kazincbarcika Alsóvárosi részén. A munkavégzés a nagyobb forgalmú útszakaszt nem, csak a Rezeda utcát és az ahhoz kapcsolódó mellékutcákat érinti.

Jelentkezz iskolaőrnek!

Dátum: 2024. júl 15. 16:39

A police.hu iskolaőröket keres. Az iskolaőr feladata, hogy közreműködjön a nevelési-oktatási intézmények rendjének - azok területén, tanítási időben történő - fenntartásában. Az iskolaőr intézkedésre és kényszerítőeszköz használatára jogosult, közfeladatot ellátó személy. További részletek a cikk alján található linken keresztül érhetőek el.

Triplán összetett balatoni „applikációs” tábor a kazincbarcikai gyerekeknek

Dátum: 2024. júl 14. 20:56

A kazincbarcikai diákok balatoni táborozását támogatja idén a város önkormányzata. A Kazinczy Ferenc Tagiskola 47 tanulóval már elégedetten túl van az izgalmas alkalmon. Újdonságként 2024-ben minden eddiginél összetettebb, három különböző választási lehetőséget kínáló tábort szerveztek révfülöpi bázissal, de számtalan helyre csatangolással a tágabb környéken.

Szabadidős táborban jártak a héten a kazincbarcikai gyerekek

Dátum: 2024. júl 13. 18:02

A nyáron elérhető kazincbarcikai gyermektáborok egyik legizgalmasabbika a szabadidős Kolortábor volt. A kis résztvevők ügyességi, mozgásalapú, zenés, egyéni készségfejlesztő programokon és csapatjátékokon vehettek részt, de a Kolortábor különleges programjait, mint a médiaközpont-látogatást, a tánctanulást és a pizzasütést is kipróbálhatták.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk