https://kolorline.hu/Szenvedély-koncert szenvedélyesen

Szenvedély-koncert szenvedélyesen

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Bereczki Zoltán EMeRTon-díjas énekes, színész, zenei producer nagykoncertjét láthatta a közönség augusztus 3-án, a 6. Kolorfesztiválon, a Mezey István Művészeti Központ udvarán. A szervezők jó időt rendeltek, s ez be is jött, aminek köszönhetően a kellemes nyári estén tömegeket vonzott a művész Szenvedély-koncertje. Az attraktív, másfél órás előadást a publikum hatalmas tetszésnyilvánítása kísérte. A színésszel stábunk készített interjút, aki legfrissebb sikerének történetét osztotta meg velünk.

Nagyon sokan várnak Önre odakint, de előtte beszéljünk egy kicsit a múltról. Mi történt Önnel az utóbbi időben?

Költöztem, találkoztam  Quincy Jones-szal. Ezen kívül kiadtam egy új dalt, ami egy nemzetközi termék önálló reklámdala lesz. Nagyon sok koncerten és színházi előadáson vagyok túl, illetve vár még rám ebben az évben. Pörög az élet és ezt nagyon élvezem.


Fotók: Kovács Loretta

Említette az új szerzeményét. Milyen dalról van szó?

A Pringles, chipseket forgalmazó cég a Choises című számomat választotta az egy éven át futó reklámkampányához. Az előzményeket tekintve elmondhatom, hogy a sors küldte nekem és a zenekaromnak ezt a lehetőséget egy barátom formájában. Annál a londoni reklámügynökségnél dolgozik, amelyik lebonyolította a nemzetközi tendert. Hívott, - van-e kedvünk itthonról dalt írni? Úgy gondoltuk, ez remek gyakorlat, izgalmas feladat, hisz látjuk, hogy kinn hogy dolgoznak, milyenek a visszajelzések. Az első pillanattól kezdve lebilincselő projekt volt, s nagyon szorgalmasan is dolgoztunk, mert több dalt adtunk le, köztük a „Choises” számunknak a pici részét, ami a reklámot megnyerte.  Azt hiszem, életünk leghosszabb két hetét vártuk végig, amikor egy délutáni pihenés után visszakapcsoltam a telefonomat, beözönlött az összes sms, messenger, telefonhívás. Mindenki, a menedzserem, a barátom, a későbbi ügynökünk engem keresett. Aztán ismét eltelt két hét, mindenféle kéréssel, mire az utolsó pillanatban azt mondták, jó, marad az eredeti verzió, de kell majd egy teljes, hosszú dal. Ugyancsak két hetünk volt, hogy összehozzuk a dalt, amin egy picit túlcsúsztunk, de ez nem volt baj, mert a reklámmegjelenés is késett valamelyest.  A  Pringlesnél nagy tetszést aratott, ahonnan továbbküldték a kampány másik résztvevőjéhez, a Deezerhez, ám egészen a new yorki főnökökig eljutott, akik arról döntenek, hogy melyik régióban legyen hallható a dal. Mi finoman rákérdeztünk, lehetne-e globálissá tenni a megjelenést? Igen, - válaszolták – nagyon tetszik a szerzeményünk, így mindenütt a világon hallható lesz, annak, aki Dreezert hallgat.

Egyedül szerezte a zenét?

Nem, a szerzőtársam Balog László, aki most a doboknál ült. Nagyon nagy része van abban, hogy ez a dal ilyen jól sikerült, mert számomra eddig teljesen új látásmódot hozott be a dalírásba. Hihetetlen, mennyire egy hullámhosszon mozgunk. A szöveg pedig Méhész Adrián munkája.  

A dallamhoz milyen klippel lepik meg a nézőket?

A klip igazából egy lyric videónak indult, viszont a forgatás közben nagyon jó hangulatú videókat csináltunk.  Ennek alapján támadt az az ötletem, hogy csináljunk fekete-fehér werkfilmet. Igen ám, csak a mobillal készített felvételek nem voltak használható minőségűek, emiatt újraforgattuk az egészet.  . Azt hiszem, látszik a videón, hogy rendkívül jól éreztük magunkat. Azonban most már az új dalokra koncentrálunk, nagyon szeretnénk egy új lemezt, rengeteg terv van a fejünkben. A csapat gőzerővel azon dolgozik, hogy ez létrejöjjön. Jövünk még, és akkor már új dalokkal, új hírekkel tudok szolgálni.

Láthatóan nagyon elfáradt a koncert végére. Honnan merít erőt az ilyen pörgős fellépésekhez?

Tényleg nagyon elfáradtam, de talán a lelkesedés inspirál. Nagyon szeretem csinálni, amit csinálok, s ez ad erőt. Új helyre költöztem, és nagyon jól érzem magam az új környezetben. Elképesztő energiákat ad és szabadít fel bennem a nemrégiben elkészült házam. Hatalmas köszönettel tartozom a családomnak, a menedzseremnek és a barátaimnak, hogy mellettem álltak és segítettek abban, hogy amellett az őrült munka mellett, amit űzünk erre is jusson idő, és gyakorlatilag egy év alatt tető alá hozzuk.

 

További híreink

A német Holler nyerte a miskolci befutót

Dátum: 2018. aug 18. 17:55

Holler szakaszt nyert, Belletti növelte előnyét az összetettben.

Nem Kurityán lesz a végső állomás

Dátum: 2018. aug 18. 08:18

A Kolorcountry következő állomásán, Kurityánban Pély Barna szórakoztatta közönségét augusztus 17-én. 

Fő téri forgatag Kolorcityben

Dátum: 2018. aug 18. 07:30

Tovább folytatódtak a táncos programok, a könnyű- és komolyzenei koncertek és a gasztronómiai kalandok a 6. Kolorfesztivál 17. napján.

Szakaszgyőzelem a hősies küzdelem jutalma

Dátum: 2018. aug 17. 19:10

A hétszeres Grand Tour-győztes Alberto Contador indította útjára a mezőnyt a Tour de Hongrie harmadik szakaszán.

Programajánló

TOUR de HONGRIE

Kazincbarcika

Utazz kisvonattal Kazincbarcikára, a 6. Kolorfesztiválra!

Kazincbarcika

Gájer Bálint koncert

Kazincbarcika

Geszti Péter Special Koncert - Kolorfesztivál

Kazincbarcika

Marvel Paintball

Berente

Reklám

Legfrissebb galéria

Reklám

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk