https://kolorline.hu/Legyél te is ösztöndíjas diák!

Legyél te is ösztöndíjas diák!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Érdekel a divat, marketing, menedzsment, kereskedelem, sales vagy estleg az informatika világa? Ha a válasz igen, akkor ez a remek lehetőség neked szól! Egy skandináviában található vállalat létrehozott egy ösztöndíj programot diákoknak, amellyel a nyertes tanuló 2.000 Euró nagyságú összegben részesül.

Ki jelentkezhet?

Bárki jeletkezhet, nem számít, hogy mennyi idős vagy vagy, hogy honnan származol. Az egyetlen kritérium az, hogy a bevezetőben felsorolt területekhez kapcsolódjon tanulmányod. A nyertes diáknak egy rövid beszámolót kell írnia, hogy az ösztöndíj lehetősége, hogyan segítette az álmai megvalósításában.

Mire használhatod fel az ösztöndíjat?

A kézhez kapott összeget utazástòl kezdve egészen tanulmányok finanszírozásáig bármire fel lehet használni.

Hogyan lehet jelentkezni?

Jelentkezéskor írd le pontosan, hogy az ösztöndíjat milyen célból vennéd igénybe, illetve, hogy mennyi pénzre lenne szükséged álmaid megvalósításához. Jelentkezésbe írd bele a teljes neved, címed és telefonszámod is, majd küldd el a csr@trendhim.com e-mail címre 2018. november 1-jéig.

További hasznos információkat ezen az oldalon olvashattok:

https://www.trendhim.hu/csr/trendhim-scholarship

 

További híreink

Intézmények nevezhetnek még a Kolorfutásra

Dátum: 2024. szept 03. 18:57

Csak pár napra és csak pár száz regisztráció erejéig újranyílt a BorsodChem Kolorfutás nevezési ablaka meghatározott csoportok részére.

Kazincbarcikai rendőr kapta a Tündik Csaba-díjat

Dátum: 2024. szept 03. 14:32

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője négy éve alapított díjat az egykor tragikus hirtelenséggel elhunyt bűnügyi osztályvezető, az emberként és rendőrként is kimagasló kvalitású Tündik Csaba emlékének megőrzésére.

Tanszercsomag érkezett a városvezetőktől

Dátum: 2024. szept 03. 08:58

Minden kazincbarcikai általános iskolás diák tanszercsomagot kapott a város önkormányzatától. A változó tartalmú pakkot a 2024/25-ös tanév elején vehették át a tanulók. A városvezetők minden iskolába személyesen mentek el.

BorsodChem Kolorfutás 2024

Dátum: 2024. szept 02. 11:04

Szeptember 21-én újra elrajtol a BorsodChem Kolorfutás. Cikkünket folyamatosan frissítjük a programmal kapcsolatos tudnivalókkal. Az esemény az útvonal miatt forgalmirend-változásokkal jár, térképen mutatjuk, mire kell számítani.

KolorTV élőben

Programajánló

Retró perspektíva ARC/ÉLEK - Kövesdi Tibor kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk