https://kolorline.hu/Szépkorút köszöntött a városvezetés Kazincbarcikán

Szépkorút köszöntött a városvezetés Kazincbarcikán

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Kilencvenedik életévét töltötte be Szaniszló Sándorné

Kilencvenedik születésnapja alkalmából Szaniszló Sándornét köszöntette Klimon István alpolgármester. Virágcsokor és miniszteri oklevél kíséretében tolmácsolta a városvezetés jókívánságait az ünnepelt otthonában. Marika néni nagyon szereti a verseket, ő maga is szaval a mai napig.

Fotók: Kovács Loretta

Szeretett volna tanár lenni, de közbe szólt a háború, így maradt a családi gazdaságban. Győrben végezte el a gyors -és gépíró szakmát, majd hamarosan férjhez ment. Ebből a házasságból született a kisfia, de az élet nem volt kegyes a fiatal anyukához, hazaköltözött a szüleihez.

Ezután ismerkedett meg második férjével, akivel több mint harminc évig éltek boldog házasságban. 1958-ban költöztek Kazincbarcikára. Marika néni egyszemélyben volt bútorbolti eladó és üzletvezető. Szerette a munkáját, sikeresen is csinálta, hiszen a háború után sok mindenkinek volt szüksége új bútorokra. Férjével egy lányt és egy fiút neveltek, jelenleg már unokákkal és dédunokákkal is bővült a család.

További híreink

Változások a városi közlekedésben a Kolorfutás ideje alatt

Dátum: 2019. júl 19. 12:55

2019. augusztus 4-én 7.00 - 14.00 között kerül megrendezésre a 6. Kolorfutás Kazincbarcikán. A több száz résztvevővel rajtoló verseny biztonságos lebonyolítása érdekében az alábbi térképen megjelölt területeken számíthatnak a városlakók útlezárásra vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra.

Egy áldozatos életpálya elismerése

Dátum: 2019. júl 18. 09:12

Emelkedett pillanatokkal vette kezdetét Kazincbarcika város képviselő-testületének június 20-i ülése, ugyanis Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevele kitüntetésben részesítette többek között Kádár Györgyöt, a Barcika Szolg. Kft. távhőszolgáltatási üzemvezetőjét.

Színezzünk újabb házfalakat Kazincbarcikán!

Dátum: 2019. júl 17. 17:02

A tervek szerint jónéhány új, színes házfallal lepi meg lakóit a város a születésnapja alkalmából. A 65. jubileum apropóján, a Kolorfesztivál programjának részeként kikerülő új alkotások helyszíne már adott, de a szervező Barcika Art Kft. július 22-éig várja a kiirt pályázatra beérkező műveket. 

Összefogás Dédestapolcsányért

Dátum: 2019. júl 16. 12:12

Zenés jótékonysági est a település megsegítésére

Programajánló

Mozdulj, Kazincbarcika! Mire képes a testünk?

Kazincbarcika

Csapatépítő családi nap

Kazinczy Sportcsarnok - Kazincbarcika

GYÖRFI SÁNDOR TŰZVARÁZS CÍMŰ KIÁLLÍTÁSA

Kazincbarcika

KOL-ART - 7.0 Kolorfesztivál

Kazincbarcika

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk