https://kolorline.hu/Kalandra fel!

Kalandra fel!

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület egy mozgalmas délutánra várja az érdeklődőket június 21-én 13 órától 18 óráig a Don Bosco Sportközpont melletti zöld területre.

Esza

A szervezők egy közkedvelt, Miskolchoz köthető sportági bemutatóval készülnek az Észak-Keleti Átjáró Egyesület közreműködésével, melyet egy villámbajnokság keretén belül ki is próbálhatnak a résztvevők. Ezen kívül olyan népi játékokkal ismerkedhetnek meg a látogatók, mint a hosszú és várméta, a gorodki, a petanque, a viking sakk vagy a mölky.
Kiegészítő programként peonza-bemutató és kalandjáték is várja a mozogni vágyókat.

Mi a kama?

A kézi- vagy kosárlabdapálya nagyságú területen két csapat játszik egymás ellen. A teniszlabda méretű labdát felváltva dobálják a kapura a játékosok. A védekező félnek annyi dolga van, hogy a dobást kivédje vagy elkapja. Amikor valaki a levegőben elkapja a labdát, azt nevezik kamának vagy kamafogásnak. A fogás után a csapat összebújva eldugja a labdát valamelyikük meze vagy pólója alá, és a többiek is úgy tesznek, mintha náluk lenne. Azután megindulnak az ellenfél kapuja felé. A másik csapat igyekszik minél távolabb tartani a támadókat a kaputól. Kapura lövés után eredeti felállásban folytatódik a játék.

További híreink

Ötletbörze 2.0 – Kolorcity extreme park tervezete

Dátum: 2019. jún 22. 15:00

Második alkalommal hívta meg Kazincbarcika Város Önkormányzata a KolorLab Innovációs központba azokat a fiatalokat, akik a környék extreme sportolói közegét alkotják.

Borsod MTB Bajnoka verseny Kolorcityben

Dátum: 2019. jún 20. 13:35

Kazincbarcikára érkezik augusztus 11-én a Borsod MTB Bajnoka elnevezésű kerékpáros verseny, melynek a Csónakázó-tó lesz az otthona.

„Kétkeréken Biztonsággal, szabadon!” – Kazincbarcikai siker a TDH rajzpályázatán

Dátum: 2019. jún 20. 13:18

Kazincbarcikai iskolások diadalmaskodtak a „Kétkeréken Biztonsággal, szabadon!” című rajzpályázaton, melyet a 2019-es Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny szervezője, a Vuelta Sportiroda írt ki.

Városmarketing gyémánt díjat nyert a Fitt Ovi

Dátum: 2019. jún 19. 12:31

Idén június 5-én került sor az ötödik Országos Városmarketing Díj pályázat díjátadójára, melynek a MédiapiacON konferencián a - Magyar Marketing Szövetséggel közös szervezésű „Smart City Smart Marketing” szekciója adott otthont. Kazincbarcika idén újra városmarketing gyémánt díjat kapott.

Programajánló

3. Sri Chinmoy Lázbérc tó Maraton

Uppony

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Magtár udvar - KolorCountry

Dubicsány

Szekeres Adrien - KolorCountry - Kolorfesztivál 7.0

Nekézseny

KolorFutás Kazincbarcika 2019

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk