https://kolorline.hu/Szállj!

Szállj!

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A 2010-es X -Faktor győztesének pályafutása meredeken ível felfelé, rajongói tábora töretlenül nő.


Fotók: Kovács Loretta

Az idén fennállásának 800. évfordulóját ünneplő Mucsony a hetedik Kolorfesztivál rendezvénysorozat keretében látta vendégül a sztárt. A minden korosztálynak megfelelni kívánó előadó kissé piknik jellegű rock and roll muzsikával örvendeztette meg közönségét.

Megszokhattuk, hogy nagyon energikus, fergeteges koncertekkel lepi meg a rajongókat ….

Igen, egy jó kis KolorCountry következik, bár mi countryzenét nem játszunk. Komolyra fordítva a szót, arra számítunk, hogy a kedves közönséggel családias, jó buliban, együttlétben lesz részünk, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző muzsikát és szuperül érzi magát.

Kevesen tudják Önről, hogy a tehetségkutató műsor előtt tulajdonképpen színészként debütált, hiszen számos darabban, musicalben láthatta a publikum. Mi vezette a „világot jelentő deszkák” felé?

Annyira régen volt, hogy nem is igazán emlékszem rá, de nem fordultam el végleg a színészettől. Azt hiszem legutóbb két éve játszottam darabban. Úgy gondolom, a két művészeti ág összefügg, ha valaki zenével foglalkozik, a színház már csak egy lépés ettől. Nagyon szeretem a színházat, noha az önmegvalósítás eltérő fajtájának tekintem, mint a zenekart. Éppen ezért az együttest próbálom egyre inkább előtérbe helyezni. A magam részéről inkább ebbe az irányba mozdultam el és ezt szeretném hosszútávon csinálni.

Ha jól veszem ki a szavaiból, a nagyzenekari élő koncerteket részesíti előnyben?

Eddig sem csináltunk mást. Tizenkét éves koromtól mindig volt zenekarom. Az, hogy létezik egy kisebb formációnk is, csupán a helyszínek mérete miatt van, nem mindenhova fér be egy ekkora zenekar. Nem tudnak mindenütt megfelelő helyet, és az igényeinknek megfelelő árammennyiséget rendelkezésünkre bocsátani. Ha megnézik, ellégé nagy a felfordulás itt.

Hogyan telik a nyár? Újabb dalok, újabb zenék születnek?

Jelenleg hét dalunk van, ami még nem került a nagyközönség elé. Pillanatnyilag törjük a fejünket, hogy miként tudjuk őket minél gyorsabban kiadni és a videóklipeket leforgatni. Ez a nyár a fellépések mellett erről szól.

Ezek a dalok a megszokott, karakteres, Vastag Csaba - zenék?

Amennyiben magamból indulok ki, nem nagyon tudok olyan számot mondani, ami még a mi stílusunk lenne. Általában szeretünk kísérletezni, minden érdekel minket zenekari szinten, a rockzenétől kezdve az elektronikus zenén át még a klasszikus melódiákig. Az új dalok ugyancsak ezt a próbálkozós szellemet és nyitottságot képviselik.

További híreink

Újabb színes házfal készül el a hétvégén

Dátum: 2019. aug 23. 13:36

A hétvégén kezdődik a Locsoló kislány felfestése a Gyulai Pál úton. 

Megújul a Kazinczy tér

Dátum: 2019. aug 23. 12:53

Kazincbarcika Város Önkormányzata még tavaly ígértetett tett arra, hogy az újkazinci városrészen lévő öt zárt teret felújítja. A Deák tér kivitelezése már év végére be is fejeződött, idén szeptember elején pedig a Kazinczy téren folytatódik a rekonstrukció.

Véget ért a Színes Város fesztiválja

Dátum: 2019. aug 23. 10:44

Augusztus 20-án, a Szent István napi látványos tűzijátékkal véget ért Kazincbarcikán a Kolorfesztivál 7.0.

Minden rendben

Dátum: 2019. aug 22. 15:08

A Blahalouisiana együttes billentyűsével, Pénzes Mátéval beszélgettünk a Kolorfesztiválon

Programajánló

Utánpótlás toborzó

Kazincbarcika

Gólya fióka avató ünnepség

Kazincbarcika

IV. Don Bosco Kupa

Kazincbarcika

Futball éjszakája

Diósgyőr

Szavazás

Szavazzon Ön is a legkreatívabb házfalfestményre!

A kreatív alkotói pályázatra beérkezett házfaltervek közül a legtöbb szavazatot kapott alkotó elnyeri a 100 000 Ft-os közönségdíjat. A tervek és a győztes alkotások megtekinthetők: https://kolorline.hu/galeria/2019-08-16/szines-hazfalak-a-varoslakok-kezeben-a-dontes. A szavazás 2019. augusztus 31. éjfélig tart!

Szabó Julianna

Bakó Norbert

Bárdos Orsolya

Hegedűs János 2

Hegedűs János

Horváth Anna

Hüse Roland

Jeremcsuk Edina

Kerepesi Mónika

Kovács Bettina

Méhész-Polyák Attila

Mérten Nikoletta

Szilágyi Angéla

Tóth Evelin 2

Tóth Evelin

Szavazok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk