https://kolorline.hu/Szállj!

Szállj!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A 2010-es X -Faktor győztesének pályafutása meredeken ível felfelé, rajongói tábora töretlenül nő.


Fotók: Kovács Loretta

Az idén fennállásának 800. évfordulóját ünneplő Mucsony a hetedik Kolorfesztivál rendezvénysorozat keretében látta vendégül a sztárt. A minden korosztálynak megfelelni kívánó előadó kissé piknik jellegű rock and roll muzsikával örvendeztette meg közönségét.

Megszokhattuk, hogy nagyon energikus, fergeteges koncertekkel lepi meg a rajongókat ….

Igen, egy jó kis KolorCountry következik, bár mi countryzenét nem játszunk. Komolyra fordítva a szót, arra számítunk, hogy a kedves közönséggel családias, jó buliban, együttlétben lesz részünk, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző muzsikát és szuperül érzi magát.

Kevesen tudják Önről, hogy a tehetségkutató műsor előtt tulajdonképpen színészként debütált, hiszen számos darabban, musicalben láthatta a publikum. Mi vezette a „világot jelentő deszkák” felé?

Annyira régen volt, hogy nem is igazán emlékszem rá, de nem fordultam el végleg a színészettől. Azt hiszem legutóbb két éve játszottam darabban. Úgy gondolom, a két művészeti ág összefügg, ha valaki zenével foglalkozik, a színház már csak egy lépés ettől. Nagyon szeretem a színházat, noha az önmegvalósítás eltérő fajtájának tekintem, mint a zenekart. Éppen ezért az együttest próbálom egyre inkább előtérbe helyezni. A magam részéről inkább ebbe az irányba mozdultam el és ezt szeretném hosszútávon csinálni.

Ha jól veszem ki a szavaiból, a nagyzenekari élő koncerteket részesíti előnyben?

Eddig sem csináltunk mást. Tizenkét éves koromtól mindig volt zenekarom. Az, hogy létezik egy kisebb formációnk is, csupán a helyszínek mérete miatt van, nem mindenhova fér be egy ekkora zenekar. Nem tudnak mindenütt megfelelő helyet, és az igényeinknek megfelelő árammennyiséget rendelkezésünkre bocsátani. Ha megnézik, ellégé nagy a felfordulás itt.

Hogyan telik a nyár? Újabb dalok, újabb zenék születnek?

Jelenleg hét dalunk van, ami még nem került a nagyközönség elé. Pillanatnyilag törjük a fejünket, hogy miként tudjuk őket minél gyorsabban kiadni és a videóklipeket leforgatni. Ez a nyár a fellépések mellett erről szól.

Ezek a dalok a megszokott, karakteres, Vastag Csaba - zenék?

Amennyiben magamból indulok ki, nem nagyon tudok olyan számot mondani, ami még a mi stílusunk lenne. Általában szeretünk kísérletezni, minden érdekel minket zenekari szinten, a rockzenétől kezdve az elektronikus zenén át még a klasszikus melódiákig. Az új dalok ugyancsak ezt a próbálkozós szellemet és nyitottságot képviselik.

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. június 4.

Dátum: 2020. jún 04. 21:12

Helyzetjelentés: Kazincbarcika város illetékességi területén járványügyi megfigyelés alatt álló személyek száma: 47 fő. Járványügyi elkülönítés alatt álló személyek száma: 0 fő.

Kolor kölyök táborok

Dátum: 2020. jún 04. 17:16

A Barcika Art Kft. idén nyárra öt héten keresztül kínál napközis jelleggel különböző tematikájú táborokat a gyermekek számára. A rendezvények ideje alatt, a szervezők fokozott figyelmet szentelnek a járványügyi szabályok betartására.

Újabb lehetőségek a KolorAPP-al

Dátum: 2020. jún 04. 13:42

Minden városban előfordulnak törött padok, a helyükről elmozdított szemetesek, kátyúk, közvilágítási hibák. Bosszantó, amikor ilyen dolgot lát az ember és rögtön az fogalmazódik meg a fejében, hogyan és mennyire gyorsan lehetne ezeket a problémákat orvosolni, kinek kellene szólni. Három évvel ezelőtt született az ötlet, hogy egy olyan intelligens városüzemeltetési problémabejelentő mobilapplikációt fejlesszenek ki Kazincbarcikán, melynek segítségével a felhasználók okos eszközeikkel könnyedén jelezni tudják, ha a városban valamilyen problémát fedeznek fel. Kazincbarcika Város Önkormányzata a városi tulajdonban lévő Barcika Centrum Kft.-t bízta meg a projekt kidolgozásával és megvalósításával. Kétezer-tizennyolc januárjában el is indult a modern, rendkívül könnyen kezelhető KolorAPP, amely mára újabb, hasznos funkcióval bővült.

Helyreállt a melegvíz szolgáltatás a városban

Dátum: 2020. jún 03. 15:45

Minden távfűtéses lakásban és a Napsugár Tagóvodában is van melegvíz. Az elmúlt napokban több csőtörés is érintette a távfűtéses lakások jelentős részét Kazincbarcikán, ezáltal nem tudott eljutni a melegvízhez szükséges hőenergia az érintett épületekbe.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk