https://kolorline.hu/Szállj!

Szállj!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A 2010-es X -Faktor győztesének pályafutása meredeken ível felfelé, rajongói tábora töretlenül nő.


Fotók: Kovács Loretta

Az idén fennállásának 800. évfordulóját ünneplő Mucsony a hetedik Kolorfesztivál rendezvénysorozat keretében látta vendégül a sztárt. A minden korosztálynak megfelelni kívánó előadó kissé piknik jellegű rock and roll muzsikával örvendeztette meg közönségét.

Megszokhattuk, hogy nagyon energikus, fergeteges koncertekkel lepi meg a rajongókat ….

Igen, egy jó kis KolorCountry következik, bár mi countryzenét nem játszunk. Komolyra fordítva a szót, arra számítunk, hogy a kedves közönséggel családias, jó buliban, együttlétben lesz részünk, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző muzsikát és szuperül érzi magát.

Kevesen tudják Önről, hogy a tehetségkutató műsor előtt tulajdonképpen színészként debütált, hiszen számos darabban, musicalben láthatta a publikum. Mi vezette a „világot jelentő deszkák” felé?

Annyira régen volt, hogy nem is igazán emlékszem rá, de nem fordultam el végleg a színészettől. Azt hiszem legutóbb két éve játszottam darabban. Úgy gondolom, a két művészeti ág összefügg, ha valaki zenével foglalkozik, a színház már csak egy lépés ettől. Nagyon szeretem a színházat, noha az önmegvalósítás eltérő fajtájának tekintem, mint a zenekart. Éppen ezért az együttest próbálom egyre inkább előtérbe helyezni. A magam részéről inkább ebbe az irányba mozdultam el és ezt szeretném hosszútávon csinálni.

Ha jól veszem ki a szavaiból, a nagyzenekari élő koncerteket részesíti előnyben?

Eddig sem csináltunk mást. Tizenkét éves koromtól mindig volt zenekarom. Az, hogy létezik egy kisebb formációnk is, csupán a helyszínek mérete miatt van, nem mindenhova fér be egy ekkora zenekar. Nem tudnak mindenütt megfelelő helyet, és az igényeinknek megfelelő árammennyiséget rendelkezésünkre bocsátani. Ha megnézik, ellégé nagy a felfordulás itt.

Hogyan telik a nyár? Újabb dalok, újabb zenék születnek?

Jelenleg hét dalunk van, ami még nem került a nagyközönség elé. Pillanatnyilag törjük a fejünket, hogy miként tudjuk őket minél gyorsabban kiadni és a videóklipeket leforgatni. Ez a nyár a fellépések mellett erről szól.

Ezek a dalok a megszokott, karakteres, Vastag Csaba - zenék?

Amennyiben magamból indulok ki, nem nagyon tudok olyan számot mondani, ami még a mi stílusunk lenne. Általában szeretünk kísérletezni, minden érdekel minket zenekari szinten, a rockzenétől kezdve az elektronikus zenén át még a klasszikus melódiákig. Az új dalok ugyancsak ezt a próbálkozós szellemet és nyitottságot képviselik.

További híreink

A második éves RePohár esete a kevesebb szeméttel az idei Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. szept 05. 08:10

A 11. Kolorfesztiválnak — sok más tényező mellett — idén is büszke vívmánya lett az elenyésző mennyiségű szemét. A tavaly indított RePohár rendszer már a második évébe lépett. A mutatós kolorcitys és Kazincbarcika 70-es RePoharakat sokan visszaváltották, de már gyűjtők is szép számmal akadtak, akik hazavitték a kollekcióba az idei új példányokat. A szelektív gyűjtők szintén jól szuperáltak, és zömében újrahasznosítható szeméttel teltek meg. Mindez a fesztiválozók és szakemberek odafigyelésének is köszönhető.

Bányásznapi megemlékezés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. szept 04. 12:11

Magyarországon 1951 óta szeptember első vasárnapja bányásznap, amelyet az 1919. szeptember 6-án eldördült tatabányai csendőrsortűz áldozatainak emlékére rendeznek. Kazincbarcikán idén szeptember 1-jén az Egressy Béni Művelődési Központ melletti bányászszobornál tartották a koszorúzással egybekötött megemlékezést.

Intézmények nevezhetnek még a Kolorfutásra

Dátum: 2024. szept 03. 18:57

Csak pár napra és csak pár száz regisztráció erejéig újranyílt a BorsodChem Kolorfutás nevezési ablaka meghatározott csoportok részére.

Kazincbarcikai rendőr kapta a Tündik Csaba-díjat

Dátum: 2024. szept 03. 14:32

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője négy éve alapított díjat az egykor tragikus hirtelenséggel elhunyt bűnügyi osztályvezető, az emberként és rendőrként is kimagasló kvalitású Tündik Csaba emlékének megőrzésére.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk