https://kolorline.hu/Szolgálnak és védenek - értünk vannak! – Centenáriumi rajzpályázat

Szolgálnak és védenek - értünk vannak! – Centenáriumi rajzpályázat

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Az Országos Rendőr-főkapitányság centenáriumi rajzkészítő pályázatot hirdet gyermekek részére. Mottó : „Szolgálnak és védenek - értünk vannak!”

Az egységes magyar Rendőrség létrehozásának és fennállásának 100. évfordulójának méltó megünneplésére az ORFK Személyügyi Főigazgatóság egy 2020 évet átfogó centenáriumi program-sorozatot készített elő. Ennek egyik elemeként megszólítani és mozgósítani kívánják a gyermekeket, akik szívesen készítenek a rendőrök munkájával, a Rendőrséggel kapcsolatos pályaművet.
A Rendőrség fennállásának centenáriuma kiváló alkalom arra, hogy az érdeklődőknek, illetve a jövő nemzedékei számára olyan gyermekrajzokat (alkotásokat) mutassanak be, amelyek a hivatásukról szólnak.

A pályázati felhívás jelentkezési adatlapját a melléklet tartalmazza.


Rajz.pdf 
Rajzpályázat.pdf 
ADATLAP.pdf 

Forrás: police.hu

További híreink

Szociális fejlesztések Kazincbarcikán — Elektromos járműveket kap a KSZSZK

Dátum: 2024. szept 08. 09:07

A Széchenyi Terv Plusz program keretében Kazincbarcika Város Önkormányzata vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült, így újabb környezetbarát beruházás zajlik a városban.

Jó ütemben halad a munka — korszerűsödik és megújul az Egressy

Dátum: 2024. szept 07. 18:00

Az ütemtervnek megfelelően halad az Egressy Béni Művelődési Központ felújítása. A projekt jelentős energetikai fejlesztéseket és esztétikai újításokat tartalmaz, amelyek a város egyik ikonikus épületének megújulását célozzák.

Tanévnyitó a BorsodChemben — duális képzés gyakorlati tudással

Dátum: 2024. szept 07. 11:37

Ünnepélyes tanévnyitón köszöntötték a BorsodChem duális képzési programjában résztvevő középiskolásokat és egyetemi hallgatókat. A vegyipari óriásnál már 75 fiatal tölti a program keretében a gyakorlati idejét, és tanulja a szakmát a legkorszerűbb és legmodernebb körülmények között. A vállalat nem titkolt célja, hogy a duális képzés résztvevői végzésük után a BorsodChem munkavállalóivá válhassanak.

Kigyulladt a Barlangfürdő tetőszerkezete Miskolcon

Dátum: 2024. szept 06. 22:20

Teljes terjedelmében égett a megközelítőleg nyolcszáz négyzetméteres épület tetőszerkezete, amihez a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett a helyi hivatásos tűzoltók vonultak ki.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk