https://kolorline.hu/Érte már kerékpáros baleset? Most elárulhatja

Érte már kerékpáros baleset? Most elárulhatja

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A kerékpáros érintettségű balesetek átfogó elemzése céljából készítenek kutatást a rendőrség munkatársai. A felmérés célja, hogy kiderítsék, milyen arányú a rendőri intézkedést nem igénylő, kerékpárosokat érintő balesetek száma.

A kutatást a KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. végzi az Innovációs ésTechnológiai Minisztérium megbízásából „Kerékpáros érintettségű balesetek átfogó elemzése” címmel, hogy feltárják a kerékpárosok részvételével történt balesetek mekkora része az, amely a rendőri intézkedés hiányában a személysérüléses közúti baleset statisztikában nem jelenik meg.

A felméréshez kérdőív készült, mely anonim módon tölthető ki és kitöltése csak néhány percet vesz igénybe. A KTI munkatársai olyan kerékpárosok segítségét várják, akik kerékpáros balesetet szenvedtek, de rendőri intézkedést az esemény nem igényelt vagy bármilyen ok miatt az elmaradt.

A kitöltés határideje: 2020. június 7.
A kérdőív az alábbi linken érhető el: https://forms.gle/zJPCtRn1vmBi9iLk7

 

 

További híreink

Energiahatékony és esztétikus – megújul a Rózsa úti rendelő

Dátum: 2024. szept 08. 17:57

Végéhez közeledik a Rózsa úti rendelő felújítása. A beruházás révén hamarosan megújult környezet várja az 5. számú háziorvosi körzethez tartozókat. Az energiahatékonyságot szolgálja majd a napelem, az újfajta fűtési és hűtési rendszer, a következő körben pedig új bútorok és eszközök segítik a gyógyító munkát. A körzet néhány héten belül visszakapja régi helyét.

Szociális fejlesztések Kazincbarcikán — Elektromos járműveket kap a KSZSZK

Dátum: 2024. szept 08. 09:07

A Széchenyi Terv Plusz program keretében Kazincbarcika Város Önkormányzata vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült, így újabb környezetbarát beruházás zajlik a városban.

Jó ütemben halad a munka — korszerűsödik és megújul az Egressy

Dátum: 2024. szept 07. 18:00

Az ütemtervnek megfelelően halad az Egressy Béni Művelődési Központ felújítása. A projekt jelentős energetikai fejlesztéseket és esztétikai újításokat tartalmaz, amelyek a város egyik ikonikus épületének megújulását célozzák.

Tanévnyitó a BorsodChemben — duális képzés gyakorlati tudással

Dátum: 2024. szept 07. 11:37

Ünnepélyes tanévnyitón köszöntötték a BorsodChem duális képzési programjában résztvevő középiskolásokat és egyetemi hallgatókat. A vegyipari óriásnál már 75 fiatal tölti a program keretében a gyakorlati idejét, és tanulja a szakmát a legkorszerűbb és legmodernebb körülmények között. A vállalat nem titkolt célja, hogy a duális képzés résztvevői végzésük után a BorsodChem munkavállalóivá válhassanak.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk