https://kolorline.hu/Kolorcountry - Kultúrestek Nekézsenyben

Kolorcountry - Kultúrestek Nekézsenyben

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Az elmúlt hétvégén Nekézsenyben került sor az idei első Kolorcountry rendezvényre. A Konkordi terasz két napon keresztül fogadta az érdeklődőket színes programokkal és zenés produkciókkal. 

Szombaton az ÓMI-X operett- és musicalválogatását, Oláh Tibor cimbalomművész követte, majd a Nekézsenyi Hagyományőrző Pávakör és Citerazenekar előadását hallhatták. Az est további részében kertmozi keretein belül az Indul a bakterház 1980-ban bemutatott magyar vígjáték szórakoztatta a kiérkezőket. A nap zárásaként tábortűz mellett Cseh Tamás dalaival emlékeztek a néhai zeneszerző, énekesre.

Vasárnap népi játékok valamint a Bárka Színpad: Nagypapa mesés történetei zenés előadás várta a kicsiket és nagyokat egyaránt. A helyi református Hosanna Zenekar dicsőítő keresztény dalokkal folytatta a délutánt, ezt követően Rási Zorka, az ÓMI Zenés Színház fiatal tehetsége mai popszámokat énekelt. A kétnapos rendezvénysorozatot Micheller Myrtill és Pintér Tibor tizenöt éve alakult duója koronázta meg, akik Voice & Guitar stílusban jazz valamint amerikai örökzöld slágereket hoztak a nézőközönségnek. 

 

További híreink

Az Éjjeli Menedékhely és Nappali Melegedő továbbra is segítséget nyújt a krízisidőszakban

Dátum: 2021. jan 18. 08:39

A napokban akár -20 Celsius-fokot is jósolnak a meteorológusok, ami életveszélyes is lehet a fedél nélkül élőkre. A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Éjjeli Menedékhelye és Nappali Melegedője továbbra is segítséget nyújt a krízisidőszakban Kazincbarcikán.

Új módszerrel próbálkoznak az unokázós csalók

Dátum: 2021. jan 18. 08:22

Új módszerrel próbálnak pénzt kicsalni a jóhiszemű idősektől idegenek. Mindenki ügyeljen idős rokonaira, ne váljanak áldozattá!

Hamarosan megjelenhet a Tükörcserepek 3.

Dátum: 2021. jan 17. 11:24

Lovas Tiborné neve kazincbarcikaiként 2009 óta még ismerősebben cseng a városlakók számára, hiszen lelkes lokálpatriótaként, a modern kor krónikásaként interjúkat készít a város építésében, gazdasági, kulturális és sportéletének megalapozásában, fejlesztésében fontos szerepet játszó emberekkel. Hamarosan megjelenik a Tükörcserepek 3. kötete, ennek kapcsán kérdezi a szerzőt a Kolorline munkatársa.

Bővítik a rudabányai állatmenhelyet

Dátum: 2021. jan 17. 08:00

Egyre népszerűbb a mentett állatok örökbefogadása hazánkban is, ezt bizonyítja a tavalyi évben megnyílt Borsod Állatvédő Alapítvány Rudabányai telephelye, ahová az ország minden részéről érkeznek örökbefogadók.

Szép jövőért Zsombinak!

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk