https://kolorline.hu/Kolorcountry - Kultúrestek Nekézsenyben

Kolorcountry - Kultúrestek Nekézsenyben

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Az elmúlt hétvégén Nekézsenyben került sor az idei első Kolorcountry rendezvényre. A Konkordi terasz két napon keresztül fogadta az érdeklődőket színes programokkal és zenés produkciókkal. 

Szombaton az ÓMI-X operett- és musicalválogatását, Oláh Tibor cimbalomművész követte, majd a Nekézsenyi Hagyományőrző Pávakör és Citerazenekar előadását hallhatták. Az est további részében kertmozi keretein belül az Indul a bakterház 1980-ban bemutatott magyar vígjáték szórakoztatta a kiérkezőket. A nap zárásaként tábortűz mellett Cseh Tamás dalaival emlékeztek a néhai zeneszerző, énekesre.

Vasárnap népi játékok valamint a Bárka Színpad: Nagypapa mesés történetei zenés előadás várta a kicsiket és nagyokat egyaránt. A helyi református Hosanna Zenekar dicsőítő keresztény dalokkal folytatta a délutánt, ezt követően Rási Zorka, az ÓMI Zenés Színház fiatal tehetsége mai popszámokat énekelt. A kétnapos rendezvénysorozatot Micheller Myrtill és Pintér Tibor tizenöt éve alakult duója koronázta meg, akik Voice & Guitar stílusban jazz valamint amerikai örökzöld slágereket hoztak a nézőközönségnek. 

 

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. szeptember 18.

Dátum: 2020. szept 18. 16:38

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. szept 18. 14:06

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül három járt személyi sérüléssel. Ezenkívül két esetben rendelt el nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Mindkettőt ittas járművezetés elkövetése miatt.

Nívós kitüntetéssel jutalmazták Tóthné Szepesi Éva munkásságát

Dátum: 2020. szept 18. 13:22

Rangos elismerést vehetett át a közelmúltban Tóthné Szepesi Éva, a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Atlétikai Szakosztályának edzője. A Magyar Atlétikai Szövetség a Magyar Atlétika Utánpótlásáért kitüntető díjban részesítette, melyet augusztus 29-én, a Hidegkúti Nándor Stadion dísztermében kapott kézhez.

20 mázsa hal került a közkedvelt tavakba

Dátum: 2020. szept 17. 11:50

Összesen húsz mázsa halat telepített szeptember 17-án azaz a mai napon Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Park Nonprofit Kft. a Csónakázó-tóba, valamint a Herbolyán található I-es számú tóba.

KolorTV élőben

Programajánló

Kávéházi délutánok

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Slam poetry

Egressy Béni Városi Könyvtár - Kazincbarcika

Aktívan nyolcvanon túl

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika

Móricz Zsigmond-Kocsák Tibor-Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk