https://kolorline.hu/Kolorcountry - Kultúrestek Nekézsenyben

Kolorcountry - Kultúrestek Nekézsenyben

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Az elmúlt hétvégén Nekézsenyben került sor az idei első Kolorcountry rendezvényre. A Konkordi terasz két napon keresztül fogadta az érdeklődőket színes programokkal és zenés produkciókkal. 

Szombaton az ÓMI-X operett- és musicalválogatását, Oláh Tibor cimbalomművész követte, majd a Nekézsenyi Hagyományőrző Pávakör és Citerazenekar előadását hallhatták. Az est további részében kertmozi keretein belül az Indul a bakterház 1980-ban bemutatott magyar vígjáték szórakoztatta a kiérkezőket. A nap zárásaként tábortűz mellett Cseh Tamás dalaival emlékeztek a néhai zeneszerző, énekesre.

Vasárnap népi játékok valamint a Bárka Színpad: Nagypapa mesés történetei zenés előadás várta a kicsiket és nagyokat egyaránt. A helyi református Hosanna Zenekar dicsőítő keresztény dalokkal folytatta a délutánt, ezt követően Rási Zorka, az ÓMI Zenés Színház fiatal tehetsége mai popszámokat énekelt. A kétnapos rendezvénysorozatot Micheller Myrtill és Pintér Tibor tizenöt éve alakult duója koronázta meg, akik Voice & Guitar stílusban jazz valamint amerikai örökzöld slágereket hoztak a nézőközönségnek. 

 

További híreink

Mozgás Receptre — háziorvosok ajánlják és írhatják fel a fizikai aktivitást

Dátum: 2024. szept 09. 19:00

Magyarországon is elindul a Mozgás Receptre program, amely nemzetközi példák alapján kívánja növelni a lakosság fizikai aktivitását. A program célja, hogy jelentősen csökkentse a soha nem mozgók számát és növelje azokét, akik elérik a WHO által javasolt minimális mozgásmennyiséget. A rendszert elsőként Új-Zélandon alkalmazták, de már Budapest XII. kerületében is évek óta sikerrel működik.

A BorsodChem lett Az Év Zöld Nagyvállalata

Dátum: 2024. szept 09. 15:12

Újabb rangos elismerésben részesült a BorsodChem Zrt. A vegyipari vállalat a Green Awards powered by Green Cloud pályázaton „Az Év Zöld Nagyvállalata” címmel gazdagodott. A díjat a cég képviseletben Liktor Dénes, Director EHS a Sustainable World konferencián vehette át.

Energiahatékony és esztétikus – megújul a Rózsa úti rendelő

Dátum: 2024. szept 08. 17:57

Végéhez közeledik a Rózsa úti rendelő felújítása. A beruházás révén hamarosan megújult környezet várja az 5. számú háziorvosi körzethez tartozókat. Az energiahatékonyságot szolgálja majd a napelem, az újfajta fűtési és hűtési rendszer, a következő körben pedig új bútorok és eszközök segítik a gyógyító munkát. A körzet néhány héten belül visszakapja régi helyét.

Szociális fejlesztések Kazincbarcikán — Elektromos járműveket kap a KSZSZK

Dátum: 2024. szept 08. 09:07

A Széchenyi Terv Plusz program keretében Kazincbarcika Város Önkormányzata vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült, így újabb környezetbarát beruházás zajlik a városban.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk