https://kolorline.hu/A nézők szavazatai döntenek majd - Közönségszavazáson Az Ispotály

A nézők szavazatai döntenek majd - Közönségszavazáson Az Ispotály

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A IV. Hét Domb filmfesztivál alkotásai idén nem csak szakmai megmérettetésen vesznek részt.

Kovács István, a Kazincbarcikai Városi Televízió vágó-operatőr munkatársa szabadúszó filmesként még 2020 februárjában forgatott filmet a Mályi Madármentő Állomásról. A téma adta magát, hiszen a madármentők évről évre jelen vannak a mainstream médiában, rendszeresen szerepelnek híradásokban és országos ismertségük tagadhatatlan. Kollégánk elmondása szerint remek filmes alapanyag a mentőállomás története és nagy öröm volt számára, hogy ő készíthetett elsőként filmet róluk.

Kovács István

 A film azóta már bejárta a közmédiát, ezidáig több mint 50.000 megtekintése van és számos hazai filmfesztiválon is megmutatkozott. Közülük kiemelendő a balatonszemesi Bujtor István Filmfesztivál, ahol a leghumanistább dokumentumfilmért járó szakmai elismerésben részesült. 

Az Ispotály hamarosan a komlói Hét Domb Filmfesztiválon is megmérkőzik, melyet a fesztivál szervezői idén a járványhelyzetre való tekintettel online formában tartanak meg. Ez a helyzet azonban újabb lehetőséget is jelent: a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotások mellett a közönség is kiválaszthatja a neki legjobban tetsző filmet. Az előzsűri által legjobbnak ítélt 51 filmre október 4-éig lehet szavazni a a hetdombfilmfesztival.hu weboldalon. Az a film lesz az idei filmfesztivál közönségdíjasa, amelyikre a legtöbb szavazatot adják le a nézők.

Ispotály

Egy néző az 51 filmből csupán egyre adhatja le szavazatát, azt a későbbiekben nem módosíthatja, így alaposan meg kell fontolnia minden szavazónak, hogy melyik alkotásra is adja le a voksát. A szavazásra biztosított időszak utolsó három napján elrejtik az addig leadott szavazatok számát, hogy még tisztább verseny alakulhasson ki. A szavazatokat egyszerűen lehet leadni a kedvenc filmre, csupán egy érvényes e-mail-címet kell megadni, majd a szavazatot érvényesíteni a megadott e-mail-címre elküldött visszaigazoló levélben található linkre kattintva. Csak néhány kattintás a szavazat leadása, a visszaigazolás is csupán a visszaélések esetleges előfordulását küszöböli ki.

 A film jelenleg első helyen áll, de a szavazás állása bármikor megváltozhat. Így a készítő arra kér mindenkit, aki megnézte a filmet és tetszett neki, az adja le voksát az Ispotályra. Az alkotás az alábbi linkre kattintva megtekinthető és alatta a szavazat is leadható:

http://hetdombfilmfesztival.hu/hu/kozonsegszavazas-film?film=az-ispotaly

A szavazásra megadott időszakot követően, október 4-én éjfélkor lezárul a rendszer és a legtöbb szavazatot elnyert film lesz a IV. Hét Domb Filmfesztivál közönségdíjasa, melyet a filmfesztivál díjátadóján, október 10-én hirdetnek ki a többi nyertessel együtt.

Az Ispotály a Mályi madármentők téli időszakát dolgozza fel, azonban készül egy újabb film róluk, mely a mentőállomás nyári napjaiba enged betekintést. Az új film online megjelenése decemberben várható.

 

További híreink

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

Lalák Angelika keramikusművész színes kiállítása a Gimi Galériában

Dátum: 2024. ápr 24. 13:00

Lalák Angelika városunk extravagáns köztéri kerámiaalkotásainak, a Mesélőnek és a Kolorkerámiának a művésze újabb kiállítást nyitott a vizuális élmények kedvelőinek. Egyedi stílusban készült hatásos forma- és színkombinációi a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium Gimi Galériájában tekinthetők meg május közepéig.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk