https://kolorline.hu/A nézők szavazatai döntenek majd - Közönségszavazáson Az Ispotály

A nézők szavazatai döntenek majd - Közönségszavazáson Az Ispotály

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A IV. Hét Domb filmfesztivál alkotásai idén nem csak szakmai megmérettetésen vesznek részt.

Kovács István, a Kazincbarcikai Városi Televízió vágó-operatőr munkatársa szabadúszó filmesként még 2020 februárjában forgatott filmet a Mályi Madármentő Állomásról. A téma adta magát, hiszen a madármentők évről évre jelen vannak a mainstream médiában, rendszeresen szerepelnek híradásokban és országos ismertségük tagadhatatlan. Kollégánk elmondása szerint remek filmes alapanyag a mentőállomás története és nagy öröm volt számára, hogy ő készíthetett elsőként filmet róluk.

Kovács István

 A film azóta már bejárta a közmédiát, ezidáig több mint 50.000 megtekintése van és számos hazai filmfesztiválon is megmutatkozott. Közülük kiemelendő a balatonszemesi Bujtor István Filmfesztivál, ahol a leghumanistább dokumentumfilmért járó szakmai elismerésben részesült. 

Az Ispotály hamarosan a komlói Hét Domb Filmfesztiválon is megmérkőzik, melyet a fesztivál szervezői idén a járványhelyzetre való tekintettel online formában tartanak meg. Ez a helyzet azonban újabb lehetőséget is jelent: a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotások mellett a közönség is kiválaszthatja a neki legjobban tetsző filmet. Az előzsűri által legjobbnak ítélt 51 filmre október 4-éig lehet szavazni a a hetdombfilmfesztival.hu weboldalon. Az a film lesz az idei filmfesztivál közönségdíjasa, amelyikre a legtöbb szavazatot adják le a nézők.

Ispotály

Egy néző az 51 filmből csupán egyre adhatja le szavazatát, azt a későbbiekben nem módosíthatja, így alaposan meg kell fontolnia minden szavazónak, hogy melyik alkotásra is adja le a voksát. A szavazásra biztosított időszak utolsó három napján elrejtik az addig leadott szavazatok számát, hogy még tisztább verseny alakulhasson ki. A szavazatokat egyszerűen lehet leadni a kedvenc filmre, csupán egy érvényes e-mail-címet kell megadni, majd a szavazatot érvényesíteni a megadott e-mail-címre elküldött visszaigazoló levélben található linkre kattintva. Csak néhány kattintás a szavazat leadása, a visszaigazolás is csupán a visszaélések esetleges előfordulását küszöböli ki.

 A film jelenleg első helyen áll, de a szavazás állása bármikor megváltozhat. Így a készítő arra kér mindenkit, aki megnézte a filmet és tetszett neki, az adja le voksát az Ispotályra. Az alkotás az alábbi linkre kattintva megtekinthető és alatta a szavazat is leadható:

http://hetdombfilmfesztival.hu/hu/kozonsegszavazas-film?film=az-ispotaly

A szavazásra megadott időszakot követően, október 4-én éjfélkor lezárul a rendszer és a legtöbb szavazatot elnyert film lesz a IV. Hét Domb Filmfesztivál közönségdíjasa, melyet a filmfesztivál díjátadóján, október 10-én hirdetnek ki a többi nyertessel együtt.

Az Ispotály a Mályi madármentők téli időszakát dolgozza fel, azonban készül egy újabb film róluk, mely a mentőállomás nyári napjaiba enged betekintést. Az új film online megjelenése decemberben várható.

 

További híreink

Elmarad a Zorán - koncert

Dátum: 2020. okt 20. 15:46

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy COVID-19 érintettség miatt a 2020. október 22-ére hirdetett Zorán-koncert elmarad.

Pszichofitnesz, az életerőserkentő

Dátum: 2020. okt 20. 11:39

Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus tartott lélekmelegítő előadást az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében október 19-én.

Miskolc után gyöngyösi sikerek birkózásban

Dátum: 2020. okt 20. 10:06

A KVSE Birkózószakosztályának diák I-es és diák II-es korcsoportú sportolói október 18-án színvonalas, regionális szabad és kötött fogású versenyen vettek részt Gyöngyösön.

Térítésmentes HPV elleni védőoltás 7. osztályosoknak

Dátum: 2020. okt 19. 11:50

A 2020/2021-es tanévben első alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy a 12. életévet betöltött, az általános iskola 7. osztályát szeptemberben kezdő lányok és fiúk önkéntes, térítésmentes HPV (Humán Papilloma Vírus) elleni védőoltásban részesüljenek. Az oltás az iskolai ellátások során a GARDASIL 9 vakcinával történik, melynek oltóanyaga a HPV 9 típusa által okozott betegségek ellen nyújt védelmet.

KolorTV élőben

Programajánló

ÚJ IDŐPONT – ZORÁN koncert

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika, Fő tér 5.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk