https://kolorline.hu/Újra Tükörcserepek

Újra Tükörcserepek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Elkészült Lovas Tiborné Tükörcserepek című kötetének, legújabb folytatása.

A szerző első kötetét ekképpen ajánlotta az olvasók figyelmébe: “Számomra kihívás volt összegyűjteni és csokorba foglalni a Kazincbarcikáért dolgozó emberek életútját, történetét. Szeretem ezt a várost, és ragaszkodom hozzá. Ezért indítottam útjára az interneten a Szobrok városa – blogot, s ezért született meg ez a könyv is, mert a régi fotókat összegyűjtve és nézegetve kíváncsi lettem azokra az emberekre, akik felépítették és ma is építik ezt a települést.” A 2016-ban megjelent második könyv 51 barcikai életúttal gazdagította az ismereteket. Ez évben megszületett a Tükörcserepek harmadik folytatása is, mely ezúttal 56 riportot tartalmaz. Az 500 oldalas, színes fotókat magában foglaló mű tervek szerint a Litoplan Kft. nyomtatásában készül. Sajnos a koronavírus-járvány felülírta a megjelenés lehetőségeit, hiszen Kazincbarcika Város Önkormányzata, mint a könyv kiadója a kialakult helyzet okán nem tudja biztosítani a kiadatás költségeit. Ennek terheit elővásárlás, előrendelés, illetve támogatás útján lehetséges fedezni.

A Tükörcserepek 3 eladási ára: bruttó 5.880 Ft/db.

A Litoplan Kft. vállalta, hogy az igények ismeretében díjbekérőt állít ki, melyet e-mailen küld el a megrendelők felé, valamint az összeg megérkezése után kiállítja a számlát a megadott névre/címre.

A megrendelésről az info@litoplan.hu e-mail címen érdeklődhetnek. (hétköznap 7.00-15.00-ig)

A vételárat vagy támogatásokat utaláson kívül személyesen, a Litoplan Kft. székhelyén, - a Mátyás királyút 56/B. címen – is befizethetik.

Kérjük írásos jelzését azoktól is, akik a könyv elkészülte után szeretnék kifizetni a könyv árát.

Várjuk érdeklődésüket, hogy a város helytörténetének bemutatásához nagy mértékben hozzájáruló kötet mielőbb napvilágot lásson!

 

 

További híreink

Elmarad a Zorán - koncert

Dátum: 2020. okt 20. 15:46

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy COVID-19 érintettség miatt a 2020. október 22-ére hirdetett Zorán-koncert elmarad.

Pszichofitnesz, az életerőserkentő

Dátum: 2020. okt 20. 11:39

Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus tartott lélekmelegítő előadást az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében október 19-én.

Miskolc után gyöngyösi sikerek birkózásban

Dátum: 2020. okt 20. 10:06

A KVSE Birkózószakosztályának diák I-es és diák II-es korcsoportú sportolói október 18-án színvonalas, regionális szabad és kötött fogású versenyen vettek részt Gyöngyösön.

Térítésmentes HPV elleni védőoltás 7. osztályosoknak

Dátum: 2020. okt 19. 11:50

A 2020/2021-es tanévben első alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy a 12. életévet betöltött, az általános iskola 7. osztályát szeptemberben kezdő lányok és fiúk önkéntes, térítésmentes HPV (Humán Papilloma Vírus) elleni védőoltásban részesüljenek. Az oltás az iskolai ellátások során a GARDASIL 9 vakcinával történik, melynek oltóanyaga a HPV 9 típusa által okozott betegségek ellen nyújt védelmet.

KolorTV élőben

Programajánló

ÚJ IDŐPONT – ZORÁN koncert

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika, Fő tér 5.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk