https://kolorline.hu/Sikeres volt a kulturális kvíz harmadik fordulója is

Sikeres volt a kulturális kvíz harmadik fordulója is

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Véget ért a KulTÚRA borsodi tájakon című kvíz 3. fordulója. Az online vetélkedő sikerességét mi sem bizonyítja jobban, hogy a mostani alkalommal háromszázan válaszolták meg a kérdéseket, és több mint százan adtak valamennyi feladványra megfelelő választ.

A játék első fordulóját idén tavasszal a járványügyi helyzetre való tekintettel hirdette meg a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár, mely folytatva kezdeményezését most ismét lehetőséget biztosított azoknak az olvasóknak, akik nem tudtak rendezvényeiken személyesen részt venni. A vetélkedő három fordulója során összesen több mint ötszázan küldték el megfejtéseiket, és több mint 250-en adtak valamelyik kérdéssorra megfelelő választ.

A fejtörő igyekezett még inkább felhívni a figyelmet Borsod-Abaúj-Zemplén megye épített örökségeire, kulturális és történelmi értékeire. A harmadik fordulóban helyes megfejtést beküldő 108 versenyző közül sorsolással döntöttük el, hogy kik kapnak könyvtári ajándékcsomagot.

A nyertesek a következők:

Bacsó Tibor, Pusztafalu

Baksi Bertalan, Felsődobsza

Kovács József, Gömörszőlős

Mátyás Anita, Bodrogkisfalud

Novákné Molnár Fanni, Szerencs.

A nyertesekkel könyvtárunk hamarosan felveszi a kapcsolatot. 

 

Indexfotó forrása: II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár

További híreink

Elmarad a Zorán - koncert

Dátum: 2020. okt 20. 15:46

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy COVID-19 érintettség miatt a 2020. október 22-ére hirdetett Zorán-koncert elmarad.

Pszichofitnesz, az életerőserkentő

Dátum: 2020. okt 20. 11:39

Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus tartott lélekmelegítő előadást az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében október 19-én.

Miskolc után gyöngyösi sikerek birkózásban

Dátum: 2020. okt 20. 10:06

A KVSE Birkózószakosztályának diák I-es és diák II-es korcsoportú sportolói október 18-án színvonalas, regionális szabad és kötött fogású versenyen vettek részt Gyöngyösön.

Térítésmentes HPV elleni védőoltás 7. osztályosoknak

Dátum: 2020. okt 19. 11:50

A 2020/2021-es tanévben első alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy a 12. életévet betöltött, az általános iskola 7. osztályát szeptemberben kezdő lányok és fiúk önkéntes, térítésmentes HPV (Humán Papilloma Vírus) elleni védőoltásban részesüljenek. Az oltás az iskolai ellátások során a GARDASIL 9 vakcinával történik, melynek oltóanyaga a HPV 9 típusa által okozott betegségek ellen nyújt védelmet.

KolorTV élőben

Programajánló

ÚJ IDŐPONT – ZORÁN koncert

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika, Fő tér 5.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk