https://kolorline.hu/Sikeres volt a kulturális kvíz harmadik fordulója is

Sikeres volt a kulturális kvíz harmadik fordulója is

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Véget ért a KulTÚRA borsodi tájakon című kvíz 3. fordulója. Az online vetélkedő sikerességét mi sem bizonyítja jobban, hogy a mostani alkalommal háromszázan válaszolták meg a kérdéseket, és több mint százan adtak valamennyi feladványra megfelelő választ.

A játék első fordulóját idén tavasszal a járványügyi helyzetre való tekintettel hirdette meg a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár, mely folytatva kezdeményezését most ismét lehetőséget biztosított azoknak az olvasóknak, akik nem tudtak rendezvényeiken személyesen részt venni. A vetélkedő három fordulója során összesen több mint ötszázan küldték el megfejtéseiket, és több mint 250-en adtak valamelyik kérdéssorra megfelelő választ.

A fejtörő igyekezett még inkább felhívni a figyelmet Borsod-Abaúj-Zemplén megye épített örökségeire, kulturális és történelmi értékeire. A harmadik fordulóban helyes megfejtést beküldő 108 versenyző közül sorsolással döntöttük el, hogy kik kapnak könyvtári ajándékcsomagot.

A nyertesek a következők:

Bacsó Tibor, Pusztafalu

Baksi Bertalan, Felsődobsza

Kovács József, Gömörszőlős

Mátyás Anita, Bodrogkisfalud

Novákné Molnár Fanni, Szerencs.

A nyertesekkel könyvtárunk hamarosan felveszi a kapcsolatot. 

 

Indexfotó forrása: II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár

További híreink

Újra nézők előtt játszik a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata

Dátum: 2021. máj 08. 08:15

Vasárnap nézők előtt rendezik meg a Kolorcity Kazincbarcika SC - Gyirmót FC Győr labdarúgó mérkőzést.

Kis lépés az adózónak, hatalmas segítség a támogatottnak

Dátum: 2021. máj 08. 08:09

Segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a honlapján közzétette azon civil szervezetek adószámát, valamint a vallási közösségek és nemzeti tehetség program technikai számát, amelyekre érvényes felajánlás tehető.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. május 7.

Dátum: 2021. máj 07. 17:01

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Magyar Sport Napja – Kónya Lajos kapta a Kazincbarcika Város Sportjáért díjat

Dátum: 2021. máj 06. 18:17

A Magyar Sport Napja alkalmából idén Kónya Lajos, a KVSE birkózó szakosztályának vezetőedzője kapta a Kazincbarcika Város Sportjáért kitüntető díjat. Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevelét Kiss Bence Máté vette át Szitka Péter polgármestertől és Klimon István alpolgármestertől május 6-án.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk