https://kolorline.hu/Receptversenyt hirdet az Újkazinci Baráti Kör

Receptversenyt hirdet az Újkazinci Baráti Kör

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Az Újakzinci Baráti Kör Kreatív receptversenyt hirdetett „Kevés pénzből is lehet finomat főzni!” Mit tudsz készíteni 500 forintból?” címmel.

Versenykiírás:

Szeretsz sütni-főzni és újítani a konyhában? Az Újkazinci Baráti Kör receptversenyt hirdet számodra. Indulj receptversenyünkön kreatív recepteddel, hagyományos ételeddel, vagy ételkülönlegességeddel! Örömmel várjuk nevezésedet, ha szeretsz a konyhában alkotni, sütni-főzni és kedvet érzel egy kis megmérettetésre!

Főzz, fotózz, írd le a receptet, küld el nekünk!

Az első versenyre spórolós ételrecepteket várunk tőled, amelynek anyagköltsége nem haladja meg az 500 forintot (adagonként).

Valóban megmérettetés, és valóban szükséges a kreativitásod, mert sorozatot tervezünk - különböző kategóriákban. Most legfeljebb két ételeddel nevezhetsz. A résztvevőknek egy részletes leírást az étel elkészítéséről (ez maga a recept), és az elkészült ételről 1-3 db fényképet kell beküldeniük, névvel ellátva.

A recepteket és fotókat az ujkazincibk@gmail.com e-mail címre várják.

A beküldési határideje: 2021. március 20.

A beküldött recepteket, és a róluk készült fotót az "Ízkavalkád I. - 2021. - nevezések" Facebook oldalra töltik majd fel a szervezők. A recepteket zsűri rangsorolja, majd hirdeti ki az első, és további három helyezettet. A zsűri a recept leírása és az ételről készült fényképek alapján bírál.

Zsűritagok:

  • Márton Istvánné Katalin
  • Tóth Árpádné Rakaczki Ilona
  • Lövey Zoltán

A zsűri által választott három legjobb recept beküldői 1-1 db gofrisütőt, a további három helyezett pedig 1-1 digitális konyhai mérleget nyernek. A díjazott recepteket a szervezők a Barcikai Históriás várostörténeti online magazinban jelenítik majd meg. Emellett minden résztvevő emléklapban részesül.

Eredményhirdetés időpontja: 2021. március 25.

További részletek az „Ízkavalkád I. – 2021. – nevezések” Facebook oldalon találhatók.

További híreink

Megszűnik a 22 eurós áfamentességi értékhatár

Dátum: 2021. ápr 17. 07:40

2021. július 1-jén az Európai Unióban megszűnik az unión kívülről érkező 22 euró alatti áruk áfamentessége, 150 eurós értékig azonban a termékek behozatala továbbra is vámmentes marad. A Magyar Posta automatikus vámeljárással készül a jogszabályi változásra.

Újra nyitnak a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái

Dátum: 2021. ápr 17. 07:37

A BMH Nonprofit Kft. személyes ügyfélszolgálati irodái 2021. április 19-től a megszokott nyitvatartási rend szerint újra fogadják ügyfeleinket, illetve ugyanezen időponttól a házhoz menő lomtalanítás megrendelése ismét elérhető.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. április 16.

Dátum: 2021. ápr 16. 18:22

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Újra nyitnak a bölcsődék, az óvodák és az iskolák – Kazincbarcika Város Önkormányzata minden intézményi dolgozónak FFP2-es maszkot biztosít!

Dátum: 2021. ápr 16. 15:30

Kazincbarcika Város Önkormányzata a pedagógusok, a munkatársak és a gyermekek fokozott védelme érdekében az intézményi dolgozóknak összesen 1000 db FFP2-es maszkot biztosít, emellett kézfertőtlenítőszerekkel is segíti a higiéniai szabályok szigorú betartását.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk