https://kolorline.hu/Megéltük, átéltük, túléltük – A koronás hátizsák(om)

Megéltük, átéltük, túléltük – A koronás hátizsák(om)

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Hisszük, hogy a nehéz időszak végéhez közeledünk, s mint minden ilyen időszak után, érdemes végiggondolnunk, mit is raktunk közben „A koronás hátizsák(unk)ba”!

Valamennyiünknek volt ideje gondolkodni, megtanulni megélni, átélni, túlélni a vírusos időszakot.
Hogyan történt mindez?  Milyen tanúságokat vonhatunk le? Mi hiányzott, hogyan lehet ezt bepótolni. Be kell egyáltalán pótolni?  Tanultam belőle?  Milyen új dolgot hozott az életembe? …
Vagy: „Karanténen innen és s majd túl" , "Unokámmal újra nem „Iskolapadban? - online oktatás az unokámmal.”, "Interaktív nagyi a Covid-19 évében", "Egyik lábam itt- másik lábam ott -unokák a láthatáron" "A Nagyi főztje divatba jött" Az ügyintéző-intézkedő Papa a korona vírus járvány idején"   A járvány áldozatainak emléke és megélése" "Életben maradok, maradtam Heuréka!!!!"
ki szívesen megosztja velünk ez irányú élményeit, tapasztalatait írásban megteheti.
Elvárásaink maximum 6000 karakter, esetleg 3-4 képpel illusztrálva.
Valamennyi alkotást megjelentetünk facebookos oldalunkon EduSenior Kincsestár, a legjobbakat egyéb online felületeken is, mint pl.: a  www.harmadikkoregyeteme.hu honlapon, a kolorline.hu hírportálon sőt, ha sikerül összehoznunk közös zárórendezvényen bemutatásra is kerülnének.

Az alkotásokat az alábbi címekre várjuk:
1.  padanyigabriella@gmail.com
2.  pellaa51@gmail.com

Dr. Dobos László, Harmadik Kor Egyeteme Közhasznú Alapítvány Miskolc
Dányi Gabriella, Kazinci Klub - Kazincbarcika
Pelle Anna, Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub - Kazincbarcika

 

További híreink

Újra nézők előtt játszik a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata

Dátum: 2021. máj 08. 08:15

Vasárnap nézők előtt rendezik meg a Kolorcity Kazincbarcika SC - Gyirmót FC Győr labdarúgó mérkőzést.

Kis lépés az adózónak, hatalmas segítség a támogatottnak

Dátum: 2021. máj 08. 08:09

Segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a honlapján közzétette azon civil szervezetek adószámát, valamint a vallási közösségek és nemzeti tehetség program technikai számát, amelyekre érvényes felajánlás tehető.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. május 7.

Dátum: 2021. máj 07. 17:01

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Magyar Sport Napja – Kónya Lajos kapta a Kazincbarcika Város Sportjáért díjat

Dátum: 2021. máj 06. 18:17

A Magyar Sport Napja alkalmából idén Kónya Lajos, a KVSE birkózó szakosztályának vezetőedzője kapta a Kazincbarcika Város Sportjáért kitüntető díjat. Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevelét Kiss Bence Máté vette át Szitka Péter polgármestertől és Klimon István alpolgármestertől május 6-án.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk