https://kolorline.hu/Gyereknapi játszóház Herbolyán

Gyereknapi játszóház Herbolyán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megszervezték a gyereknapi kézműves játszóházat a Herbolyán élő gyermekek számára. Május 27-én új helyszínen a Herbolyai Közösségi Ház udvarán alkottak együtt a kicsik és nagyok.

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata, az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub, a Szupernagyik és a Don Bosco Tanoda közösen szervezte meg az idei kézműves játszóházat a gyermekek számára. A május 27-én tartott gyereknapi játszóházon a gyerekek többek között készíthettek hűtőmágnest, virág- vagy pillangódíszes hajgumit, karkötőt varrhattak, színezhettek, rajzolhattak és még könyvjelzőt is készíthettek. A délutáni foglalkozáson a szervezők kis uzsonnával, limonádéval is készültek az apróságoknak.


Fotók: Pelle Anna

További híreink

Borsod MTB Bajnoka verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 23. 10:46

Ismét Kazincbarcikára érkezik a Borsod MTB Bajnoka elnevezésű kerékpáros verseny, melynek augusztus 15-én az eddigiekhez hasonlóan a Csónakázó-tó ad otthont.

Spartan Race – A kerttulajdonosok engedéllyel behajthatnak

Dátum: 2021. jún 22. 15:50

Idén július 10-11-én immár 3. alkalommal rendezik meg Kazincbarcikán a világ legnépszerűbb akadályfutóversenyét, a Spartan Race-t. A megmérettetés helyszíne ismét a Csónakázó-tó környéke lesz, ezért az érintett területeken útlezárás várható, a kiskerttulajdonosoknak a szervezők a bejutást behajtási engedéllyel biztosítják majd.

Tájékoztató melegvíz-szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2021. jún 22. 13:12

Tisztelt Felhasználónk! 2021. június 22-én a délelőtti órákban a városi távhőhálózat gerincvezetékén történt meghibásodás miatt a melegvíz-szolgáltatás átmeneti jelleggel le kellett állítanunk.

Életbe lépett a hőségriadó – Frissítő pontok Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 22. 11:18

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt hőségriadó. Ez - az erről szóló kormányrendelet szerint - rendkívüli időjárási helyzetnek számít és rendkívüli intézkedések elrendelését is indokolja.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolor Kölyöktábor – Médiatábor

Médiaközpont

Kolor Kölyöktábor – Sporttábor

Kazincbarcika

Kolor Kölyöktábor – Élménytábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Kolor kölyök tábor – Színjátszó tábor

Egressy Béni Művelődési Központ

Kolorfutás Night

Kolorcity

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk