https://kolorline.hu/Az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub is csatlakozott a Jerusalema tánc kihíváshoz

Az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub is csatlakozott a Jerusalema tánc kihíváshoz

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub is csatlakozott a Jerusalema tánc kihíváshoz. A klub tagjai az Újkazinci Baráti Kör vezetőjének, Kálmánné Katinak a felhívására csatlakoztak a Jerusalema tánc kihíváshoz.

Az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub, az Újkazinci Baráti Kör vezetőjének, Kálmánné Katinak a felhívására csatlakozott a Jerusalema tánc kihíváshoz.

Köszöntöttük egymást, a társainkat a klubban. A találkozások, az együttléteink örömét ily módon is ki kívántuk fejezni, ezért az Ibolyás völgyi rendezvényünkön, ma, június 29-én, kedden együtt táncoltunk a „Jerusalemára” - áll az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub Facebook oldalán.

A klub tagjai a posztban kihívták a Kurityánért Alapítvány és a Nagybarcai Tollas Tibor Emlékház közösségét.

Íme a videó:

https://www.facebook.com/idovarnyugdijaskulturalis.klub/posts/4677141582300218

További híreink

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2021. júl 29. 13:25

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2021. augusztus 4-én, szerdán szúnyoggyérítésre kerül sor városunkban.

Legvirágosabb úti cél – Szavazzon Kazincbarcikára!

Dátum: 2021. júl 29. 12:01

Kazincbarcika idén is elindult a „Virágos Magyarország” Legvirágosabb úti cél online versenyén a 30 000 főnél kisebb települések kategóriában. Már elindult a Facebook-oldalon a szavazás, amely augusztus 1-jén éjfélkor zárul. A legtöbb szavazást begyűjtő település oklevélben és tárgyjutalomban részesül, valamint a szavazók is részt vehetnek egy nyereményjátékban.

Adományozzunk helyben!

Dátum: 2021. júl 28. 14:27

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ feladatai közé tartozik a hátrányos helyzetű lakosság segítése. Az intézményegységek közül a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, és a Család- és Gyermekjóléti Központ szolgáltatásai keretében a társadalmi osztályok közötti szakadék csökkentése érdekében igyekszik a lehetséges támogatásokhoz való hozzájutást biztosítani.

Péntekig ismét hőségriadó

Dátum: 2021. júl 28. 11:29

Péntek éjfélig rendelte el az országos tisztifőorvos a legmagasabb fokú hőségriadót. Kánikula lesz a következő napokban, a délutáni csúcshőmérséklet sokfelé eléri, meghaladja a 35 fokot és az éjszakák is egyre kevésbé hoznak felfrissülést. 

KolorTV élőben

Programajánló

Páratlan páros

Mezey István Művészeti Központ udvara

Süsü a sárkány

Mezey István Művészeti Központ udvara

St. Martin-koncert

Szent Család Templom

Kolorfutás Night

Kolorcity

Kolor Kölyöktábor – Kézműves tábor II.

Gyermekek Háza – Kézművesház

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk