https://kolorline.hu/Hangoljon a biztonságra kvíz

Hangoljon a biztonságra kvíz

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

2021. októbertől tovább folytatódik B.-A.-Z. megyei Bűnmegelőzési Alapítvány EduSenior Kvíz sorozata, melynek nem titkolt célja, hogy – az idősek hónapja alkalmából – játékos formában bűnmegelőzési tanácsokat adjon a résztvevők számára.

Természetesen a játék végén most is sorsolunak és értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a helyes megfejtéseket beküldők.

Mielőtt elkezdené a kvíz kitöltését nézze és hallgassa meg az alábbi videót figyelmesen!

Ha úgy érzi, hogy nem tudja megjegyezni a videóban látott, hallott információkat, akkor kvíz közben is bármikor feljebb görgethet és újból megnézheti azt anélkül, hogy a kvízt újra kellene kezdenie.

Ha mindent megjegyzett a videóból, akkor kezdődjön a játék.

20 kérdést tesznek fel, melyek kapcsolódnak a korábban kiadott hírlevelikhez – így tehát, ha rendszeres olvasója kiadványaiknak nem lehet gond – és aktuális tanácsokat tartalmaznak a mindennapi élethez.

A megfejtéstre 7 perc áll rendelkezésre. A sikeres teljesítéshez 80% helyes megoldás szükséges.

Beküldési határidő: 2021. október 31.

A játékhoz jó szórakozást kívánunk!

INDULJON A BŰNMEGELŐZÉSI KVÍZ!

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. október 22.

Dátum: 2021. okt 22. 19:04

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Továbbra is az ALTEO látja el távhővel Kazincbarcikát

Dátum: 2021. okt 21. 18:33

Tíz évre szóló hőszolgáltatási szerződést kötött Kazincbarcika Város Önkormányzatával az ALTEO. A megállapodás értelmében az újgenerációs energiacég leányvállalata, az ALTEO-Therm Kft. 2032. szeptember 30. napjáig állít elő távhőt Borsod-Abaúj-Zemplén megye harmadik legnagyobb településének.

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz a 26-os főút sajószentpéteri szakaszán

Dátum: 2021. okt 21. 14:41

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában nagyfelületű burkolatjavítási munkák zajlanak a 26-os főút sajószentpéteri átkelési szakaszán, a Miskolc felé vezető oldalon. A Kossuth Lajos út, Bem József utcai és Jókai Mór utcai kereszteződések közötti szakaszát érintő munkálatok október 21-én, csütörtökön kezdődnek és várhatóan november végéig tartanak majd.

A Muskátli Nyugdíjasház lakóit köszöntötték

Dátum: 2021. okt 21. 09:38

Az idősek hónapja alkalmából köszöntötték a Muskátli Nyugdíjasház lakóit október 20-án.

KolorTV élőben

Programajánló

Őszi napközis tábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Idősek hónapja – Szécsi Pál emlékkoncert – Gergely Róbert előadása

Egressy Béni Művelődési Központ

A Diósgyőri Képzőművész Stúdió ’76 jubileumi kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk