https://kolorline.hu/Kazincbarcikai siker a BMH Nonprofit Kft. megyei rajzversenyén

Kazincbarcikai siker a BMH Nonprofit Kft. megyei rajzversenyén

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A BMH Nonprofit Kft., mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékközszolgáltatója hirdetett rajzpályázatot a megyében élő óvodásoknak és kisiskolásoknak, a hulladék keletkezésének megelőzése és a környezettudatos életmód témában. A kazincbarcikai Nefelejcs Tagóvoda 5 éves óvodása, Bukó Dávid 3. helyezést ért el a kategóriájában, a 7-8 éves kategóriában Csabai Martin, a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola tanulója nyert, 2. helyezett Szívós Árpád Manó, 4. helyezett pedig Begov Hanga lett, akik a Tompa Mihály Református Általános Iskola diákjai.

A pályázaton a gyerekek bármilyen technikával készült képeket kellett beküldeni arról, hogy ők hogyan képzelik el a világot hulladék nélkül, mi történne, ha nem gyűjtenék a szemetet vagy milyen szerintük a környezettudatos háztartás. 

Csabai Martin
Csabai Martin (8 éves)

Szívós Árpád
Szívós Árpád Manó (8 éves)

Begov Hanna
Begov Hanna (8 éves)

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. október 22.

Dátum: 2021. okt 22. 19:04

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Továbbra is az ALTEO látja el távhővel Kazincbarcikát

Dátum: 2021. okt 21. 18:33

Tíz évre szóló hőszolgáltatási szerződést kötött Kazincbarcika Város Önkormányzatával az ALTEO. A megállapodás értelmében az újgenerációs energiacég leányvállalata, az ALTEO-Therm Kft. 2032. szeptember 30. napjáig állít elő távhőt Borsod-Abaúj-Zemplén megye harmadik legnagyobb településének.

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz a 26-os főút sajószentpéteri szakaszán

Dátum: 2021. okt 21. 14:41

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában nagyfelületű burkolatjavítási munkák zajlanak a 26-os főút sajószentpéteri átkelési szakaszán, a Miskolc felé vezető oldalon. A Kossuth Lajos út, Bem József utcai és Jókai Mór utcai kereszteződések közötti szakaszát érintő munkálatok október 21-én, csütörtökön kezdődnek és várhatóan november végéig tartanak majd.

A Muskátli Nyugdíjasház lakóit köszöntötték

Dátum: 2021. okt 21. 09:38

Az idősek hónapja alkalmából köszöntötték a Muskátli Nyugdíjasház lakóit október 20-án.

KolorTV élőben

Programajánló

Őszi napközis tábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Idősek hónapja – Szécsi Pál emlékkoncert – Gergely Róbert előadása

Egressy Béni Művelődési Központ

A Diósgyőri Képzőművész Stúdió ’76 jubileumi kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk