https://kolorline.hu/Kazincbarcikaiak az NN Ultrabalatonon

Kazincbarcikaiak az NN Ultrabalatonon

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Idén október 1-je és 3-a között rendezték meg XV. NN Ultrabalatont balatonfüredi versenyközponttal. Kazincbarcikáról több csapat érkezett, hogy körbe fussa az ország legnagyobb tavát.

A csapatok saját szervezésben, váltóban teljesítették az 53 váltópontból álló, összesen 216 km-es távot.  

Pintér János
Pintér János

A Balaton-kör egyéniben állt rajthoz Pintér János kazincbarcikai versenyző, akinek 166 km megtétele után (versenyidő:20:38:49) hoznia kellett egy számára is nehéz döntést, fel kellett adnia a versenyt. Elmondása szerint még visszatér, hogy legközelebb kipipálhassa a teljes Balaton-kört. Teljesítménye így is emberfeletti volt.

Jókerek
Jokerek

 A KBJOKER 7 fős férfi csapata szerette volna megtartani a 2020-as eredményét, de sajnos nem sikerül, így 5. helyen zárták a versenyt 17:18:38-as idővel. Csapattagok: Bede Krisztián, Disznósi Gergő, Géczi István Szolyák Zoltán, Ujlaki Viktor Tóth Tibor, Viszoczky Sándor.

Kolorfutók
Kolorfutók
A négy fős kazincbarcikai csapatban Takács Attila, Kerekes Sándor , Gyöngyösi Róber, Biro János koptatta a balatoni futóútvonalat, ők 20. helyezettként, 19:43:11 idővel értek célba. A CsigaTeam lányos csapata: Tóth Péterné, Kazvinszki István, Kazvinszki Varga, Judit Benczéné Andrea, Szabó Piroska, Brátis Elinor Kaludia, Filkóháziné Sziraczki Barbara voltak.

lányok
Csiga Team

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. október 22.

Dátum: 2021. okt 22. 19:04

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Továbbra is az ALTEO látja el távhővel Kazincbarcikát

Dátum: 2021. okt 21. 18:33

Tíz évre szóló hőszolgáltatási szerződést kötött Kazincbarcika Város Önkormányzatával az ALTEO. A megállapodás értelmében az újgenerációs energiacég leányvállalata, az ALTEO-Therm Kft. 2032. szeptember 30. napjáig állít elő távhőt Borsod-Abaúj-Zemplén megye harmadik legnagyobb településének.

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz a 26-os főút sajószentpéteri szakaszán

Dátum: 2021. okt 21. 14:41

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában nagyfelületű burkolatjavítási munkák zajlanak a 26-os főút sajószentpéteri átkelési szakaszán, a Miskolc felé vezető oldalon. A Kossuth Lajos út, Bem József utcai és Jókai Mór utcai kereszteződések közötti szakaszát érintő munkálatok október 21-én, csütörtökön kezdődnek és várhatóan november végéig tartanak majd.

A Muskátli Nyugdíjasház lakóit köszöntötték

Dátum: 2021. okt 21. 09:38

Az idősek hónapja alkalmából köszöntötték a Muskátli Nyugdíjasház lakóit október 20-án.

KolorTV élőben

Programajánló

Őszi napközis tábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Idősek hónapja – Szécsi Pál emlékkoncert – Gergely Róbert előadása

Egressy Béni Művelődési Központ

A Diósgyőri Képzőművész Stúdió ’76 jubileumi kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk