https://kolorline.hu/Kazincbarcikai díjazott a Magyar Futósport Egyesület évértékelő rendezvényén

Kazincbarcikai díjazott a Magyar Futósport Egyesület évértékelő rendezvényén

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Gyöngyösi Róbert, kazincbarcikai ultrafutó november 6-án a Magyar Futósport Egyesület évértékelő rendezvényén, Szurdokpüspökiben vehette át az év multisportolója oklevelet. A sportolót az élményeiről és a jövőbeni terveiről kérdeztük.

Gyöngyösi Róbert

A nagyszerűen megszervezett rendezvény csapatépítő jellegű volt, ahol találkozhattam közel 800 fős tagságunk vezetőivel, sportolóival, most egy kötetlen beszélgetés keretében is. Ebéd után külön köszöntötték az egyesület kiemelt eredményű sportolóit, melyen az év multispotolója kitüntetést kaptam. A díjat Pintér Miklós Ervin, Szurdokpüspöki polgármestere és Tóth Tamás, az egyesület elnöke adta át. Kimondhatatlanul büszke vagyok rá, és hatalmas lendületet, motivációt ad majd a következő időszakra.

oklevél

Kezdődik az újabb felkészülés. Ez az év tapasztalatszerzésel telt el számomra. A futás különböző területein próbálhattam ki magam, melyeken az újdonságok ellenére is sikereket értem el.
2022-ben az ultratávú futóversenyek mellett a túrázás is szerepet kap majd, mely mindig is közel állt hozzám. Vonyigás Ritával szeretnénk bejárni az ország turista főútvonalát, a több mint 2500 km hosszú Országos Kékkört is: https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Orsz%C3%A1gos_K%C3%A9kk%C3%B6r

Gyöngyösi Róbert

Örömmel tapasztalom, hogy városomban is egyre több lelkes futó van, mindenkinek szívesen segítek, ahol csak tudok! Szívből gratulálok minden futótársamnak az évben elért eredményéhez!

További híreink

Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület – Karácsonyfa-szépségverseny

Dátum: 2021. dec 08. 10:24

Örömmel adjuk hírül, hogy a megújult Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület meghirdeti első KARÁCSONYFA-SZÉPSÉGVERSENYÉT, melyben keressük városunk legszebben feldíszített fenyőfáját, ezzel arra buzdítva minden városlakót, hogy mutassák meg másoknak is, hogy kezük munkája milyen szépen ragyogja be a szeretet ünnepét.

Baleset miatti forgalomelterelés az Egressy út 26-os főút és Jószerencsét út közti szakaszán

Dátum: 2021. dec 07. 17:25

Öt óra előtt nem sokkal egy személygépkocsi gyalogost gázolt az Egressy úton, a 26. sz. főútról a Jószerencsét út felé haladva. A gyalogos sérüléseit a mentőszolgálat kiérkező munkatársai látják el. A helyszínt rendőrök bíztosítják és a rendészet munkatársai is segítenek a forgalom elterelésében. A helyszínelés idejére az útszakaszt lezárták, a Jószerencsét utat a Tóth Árpád útról lehet megközelíteni. Cikkünket a legújabb információk birtokában folyamatosan frissítjük.

Jótékony futók Kazincbarcikán

Dátum: 2021. dec 07. 14:51

Idén a Télapó indította el a Mikulás-kocogást december 6-na a megújult Fő téren. A népszerű sportrendezvényre szép számban érkeztek nevezők, hiszen több, mint 120 Mikulás-csomag gyűlt össze, amit a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ a Nagycsaládosok Karácsonyán oszt szét a rászoruló családok közt.

A VRCK adománya a rászorulóknak

Dátum: 2021. dec 07. 13:51

A Vegyész Röplabda Club Kazincbarcika a hétfői mérkőzése alatt adománygyűjtést is szervezett, és idén is rengeteg felajánlás gyűlt össze a kazincbarcikai rászoruló családok részére.

KolorTV élőben

Programajánló

Adventi játszóház

Gyermekek Háza – Kézművesház

III. Adventi gyertyagyújtás

Kazincbarcika Fő tér

Kiskarácsony – Nagykarácsony

Gyermekek Háza – Kézművesház

Adventi játszóház

Gyermekek Háza – Kézművesház

IV. Adventi gyertyagyújtás

Kazincbarcika Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk