https://kolorline.hu/Kazincbarcikai díjazott a Magyar Futósport Egyesület évértékelő rendezvényén

Kazincbarcikai díjazott a Magyar Futósport Egyesület évértékelő rendezvényén

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Gyöngyösi Róbert, kazincbarcikai ultrafutó november 6-án a Magyar Futósport Egyesület évértékelő rendezvényén, Szurdokpüspökiben vehette át az év multisportolója oklevelet. A sportolót az élményeiről és a jövőbeni terveiről kérdeztük.

Gyöngyösi Róbert

A nagyszerűen megszervezett rendezvény csapatépítő jellegű volt, ahol találkozhattam közel 800 fős tagságunk vezetőivel, sportolóival, most egy kötetlen beszélgetés keretében is. Ebéd után külön köszöntötték az egyesület kiemelt eredményű sportolóit, melyen az év multispotolója kitüntetést kaptam. A díjat Pintér Miklós Ervin, Szurdokpüspöki polgármestere és Tóth Tamás, az egyesület elnöke adta át. Kimondhatatlanul büszke vagyok rá, és hatalmas lendületet, motivációt ad majd a következő időszakra.

oklevél

Kezdődik az újabb felkészülés. Ez az év tapasztalatszerzésel telt el számomra. A futás különböző területein próbálhattam ki magam, melyeken az újdonságok ellenére is sikereket értem el.
2022-ben az ultratávú futóversenyek mellett a túrázás is szerepet kap majd, mely mindig is közel állt hozzám. Vonyigás Ritával szeretnénk bejárni az ország turista főútvonalát, a több mint 2500 km hosszú Országos Kékkört is: https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Orsz%C3%A1gos_K%C3%A9kk%C3%B6r

Gyöngyösi Róbert

Örömmel tapasztalom, hogy városomban is egyre több lelkes futó van, mindenkinek szívesen segítek, ahol csak tudok! Szívből gratulálok minden futótársamnak az évben elért eredményéhez!

További híreink

Új járművek a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet szolgálatában

Dátum: 2024. márc 28. 22:05

Idős autóikat sikerült lecserélniük újakra a kazincbarcikai rendészeknek, így mostantól még gyorsabban és hatékonyabban érhetnek ki a lakossági bejelentések helyszínére, valamint a járőrözésben is eredményesebben vehetnek részt. A fejlesztéseknek még nincs vége.

Lakossági információk a tavasszal keletkező zöldhulladék-többlet elszállításáról

Dátum: 2024. márc 27. 18:08

Újra elindul a lakosságnál külön gyűjtött zöldhulladék szállítása. A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás — tekintettel a tavasszal keletkező nagyobb mennyiségű zöldhulladékra és ágnyesedékre — arra hívja fel a figyelmet, hogy nemcsak az ingyenesen biztosított 240 literes zöld kukák használhatók erre a célra.

Kazincbarcikán debütált kiállítás járt a Hungexpon

Dátum: 2024. márc 27. 13:05

„Totems of Csabesz” világritkaság-értékű Ferrari ruhagyűjteménye korábban Kolorcityben mutatkozott be kiállításként, amelyet már kétszer is élvezhetett a helyi közönség. Az elmúlt hétvégén viszont a budapesti AutoMobil és Tuning Show-n tündökölhetett a Hungexpo területén, sok csillogó áramvonalas jármű és villogó hoszteszmosoly közepette. Városunk további komoly terveket sző vele.

Fél évszázadot ünnepelt a Kazincbarcikai VSE súlyemelő szakosztálya

Dátum: 2024. márc 27. 07:05

A Kazincbarcikai Vegyész Sport Egyesület súlyemelő szakosztálya 2024. március 23-án ünnepelte a Kocka Étterem és Rendezvényházban működésének nagyívű 50. évfordulóját. Az esemény házigazdája Pátrovics Géza veterán súlyemelő, edző, egyúttal a szakosztály vezetője volt.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk