https://kolorline.hu/Megtalálták a város legszebb karácsonyfáját

Megtalálták a város legszebb karácsonyfáját

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület első alkalommal hirdette meg Karácsonyfa Szépségversenyét, melyben a város legszebben feldíszített fenyőfáját keresték.

A verseny célja az volt, hogy minden városlakó mutassa meg másoknak is, hogy kezük munkája milyen szépen ragyogja be a szeretet ünnepét. A Karácsonyfa Sépségversenyen a legtöbb szavazatot kapott alkotás készítője nyerte a „Kazincbarcika Legszebb Karácsonyfája 2021-ben” címet és a hozzá illő elismerő oklevelet a Városszépítő Egyesülettől.

Az első Kazincbarcikai Karácsonyfa Szépségverseny első helyezettje a 17-es sorszámmal rendelkező gyönyörű karácsonyfa beküldője Némethné Krizsán Szilvia, akinek a karácsonyfája 2022. január 6. este 19.00 óráig 805 kedvelést gyűjtött össze.

Második helyet a 48-as sorszámú gyönyörű karácsonyfa kapta meg, amit Szabó Péterné nevezett a versenyre. Karácsonyfája összesen 655 kedvelést gyűjtött össze.

A 72-es sorszámmal rendelkező gyönyörű karácsonyfa beküldője Kalmár Jánosné, akinek a karácsonyfája 561 kedvelést gyűjtött össze, amivel az első Karácsonyfa Szépségverseny 3. helyezettje lett.

Emellett különdíjakat is osztott a zsűri. Az első különdíjas fenyőt az Egyesület elnöksége annak kreativitása, és egyedisége miatt díjazta. A 110-es számú szépséges karácsonyfát, Márton Mária küldte be.

A zsűri szintén különdíjat adott a 88-as számú karácsonyfa tulajdonosának Horváth Kálmánnének. Az Egyesület a saját készítésű, kézműves, egyedi karácsonyfa díszei miatt díjazta őt.

Horváthné

 

További híreink

Szász szőnyegkiállítás nyílt a Mezeyben

Dátum: 2022. jan 25. 12:00

„Szász szőnyegek" címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központban január 21-én. A tárlaton Vámos Arnold tulajdonában lévő Szász Endre festőművész által tervezett faliszőnyegeket csodálhatja meg a művészetkedvelő közönség.

Megkezdődött a vízi komplexum építése

Dátum: 2022. jan 25. 09:58

2022 januárjában - a terveknek megfelelően - átadták a Csónakázó-tó melletti füves területet a kivitelezési munkálatok megkezdéséhez, hogy megvalósulhasson az elmúlt évek legnagyobb városi beruházása: a kazincbarcikai vízi komplexum megépítése.

Már lehet jelentkezni az idei rejtvényfejtő versenyre

Dátum: 2022. jan 24. 15:59

Idén ötödik alkalommal szervez rejtvényfejtő versenyt az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub és a Barcika Art Nonrpofit Kft. február 11-én. Jelentkezni és regisztrálni a (+36) (48) 310-116-os telefonszámon, vagy a rejtveny@kolorcity.hu e-mail-címen lehet, 2022. február 4. (péntek) 16:00 óráig!

Szeptemberben indulhat a vegyészmérnöki egyetemi alapképzés Kazincbarcikán

Dátum: 2022. jan 24. 12:56

Már lehet jelentkezni a Kazincbarcikán induló vegyészmérnöki egyetemi alapképzésre. A Miskolci Egyetem, a Tiszáninneni Református Egyházkerület, a Wanhua BorsodChem Zrt. és Kazincbarcika Város Önkormányzata összefogásával és együttműködésével idén szeptemberben itt, helyben, az Irinyi János Református Oktatási Központban kezdhetik meg egyetemi tanulmányaikat azok, akik ezen a területen szeretnék elkezdeni vagy folytatni karrierjüket. Ráadásul a gyakorlati képzésüket a későbbi esetleges munkahelyük, a helyi vegyipari óriáscég biztosítja.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk