https://kolorline.hu/Lezárult a karácsonyfa szépségverseny Kazincbarcikán

Lezárult a karácsonyfa szépségverseny Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A Városszépítő Egyesület által tavaly decemberben meghirdetett versenyre összesen 112 nevezés érkezett Kazincbarcikáról, de többek között Budapestről, Miskolcról és Debrecenből is érkeztek fotók a felhívásra. A városon kívüli települések ünnepi díszbe öltöztetett fenyőfáit is megjelenítette az egyesület Facebook oldalán, így az oldal látogatói közel 150 szebbnél szebb karácsonyfában gyönyörködhettek.

A verseny a képekre érkezett kedvelések alapján dőlt el, bárki szavazhatott a neki tetsző karácsonyfára, melynek végeredménye az alábbiak szerint alakult:

  1. helyezést ért el Némethné Krizsán Szilvia, aki az elismerő oklevél mellett egy db 10 000 Ft-os Ambrózia Étterem és Panzió*** ajándékutalványt is átvehetett Pelyhe Viktória üzletvezetőtől.
  1. helyezést ért el Szabó Péterné, aki az oklevél mellett egy db 6 000 Ft-os Gavallér Virágüzletek és Faiskola ajándékutalvány boldog tulajdonosává vált. A díjat Sárossy Sándor tulajdonos nyújtotta át az ezüstérmesnek.
  1. helyezést ért el Kalmár Jánosné. Elismerő oklevelet ő is kapott, valamint egy db 5 000 Ft értékű autómosó feltöltőkártyát vehetett át Pelyhe Szabolcstól, a Verda Wellness Expressz Önkiszolgáló Autómosó Centrum tulajdonosától.

A karácsonyfa szépségversenyen két különdíjas alkotást is értékelt a Városszépítő Egyesület. Márton Mária és Horváth Kálmánné, egyedi, ötletes és különleges karácsonyfája elismerő oklevélben részesült.

A 2022. január 11-én lezajlott díjátadás fotói és a versenyben résztvevő valamennyi karácsonyfa megtalálható a Városszépítő Egyesület Kazincbarcika hivatalos Facebook oldalán, melyek közléséhez – forrásmegjelöléssel – a civilszervezet hozzájárulását adja. (https://www.facebook.com/varosszepito)

Az elmúlt év novemberében megújult, 52 éves múltra visszatekintő VSZE további aktivitásokkal jelentkezik az év folyamán, melyről az érdeklődőknek folyamatos tájékoztatást nyújtanak a közösségi médiában.

A Városszépítő Egyesület várja azon aktivisták jelentkezését, akik szeretnék szebbé tenni a környezetüket, és egyetértenek a Társaság törekvésével:
VIRÁGOT A VILÁGNAK!

Fancsik József
elnök
Városszépítő Egyesület Kazincbarcika

További híreink

Szász szőnyegkiállítás nyílt a Mezeyben

Dátum: 2022. jan 25. 12:00

„Szász szőnyegek" címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központban január 21-én. A tárlaton Vámos Arnold tulajdonában lévő Szász Endre festőművész által tervezett faliszőnyegeket csodálhatja meg a művészetkedvelő közönség.

Megkezdődött a vízi komplexum építése

Dátum: 2022. jan 25. 09:58

2022 januárjában - a terveknek megfelelően - átadták a Csónakázó-tó melletti füves területet a kivitelezési munkálatok megkezdéséhez, hogy megvalósulhasson az elmúlt évek legnagyobb városi beruházása: a kazincbarcikai vízi komplexum megépítése.

Már lehet jelentkezni az idei rejtvényfejtő versenyre

Dátum: 2022. jan 24. 15:59

Idén ötödik alkalommal szervez rejtvényfejtő versenyt az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub és a Barcika Art Nonrpofit Kft. február 11-én. Jelentkezni és regisztrálni a (+36) (48) 310-116-os telefonszámon, vagy a rejtveny@kolorcity.hu e-mail-címen lehet, 2022. február 4. (péntek) 16:00 óráig!

Szeptemberben indulhat a vegyészmérnöki egyetemi alapképzés Kazincbarcikán

Dátum: 2022. jan 24. 12:56

Már lehet jelentkezni a Kazincbarcikán induló vegyészmérnöki egyetemi alapképzésre. A Miskolci Egyetem, a Tiszáninneni Református Egyházkerület, a Wanhua BorsodChem Zrt. és Kazincbarcika Város Önkormányzata összefogásával és együttműködésével idén szeptemberben itt, helyben, az Irinyi János Református Oktatási Központban kezdhetik meg egyetemi tanulmányaikat azok, akik ezen a területen szeretnék elkezdeni vagy folytatni karrierjüket. Ráadásul a gyakorlati képzésüket a későbbi esetleges munkahelyük, a helyi vegyipari óriáscég biztosítja.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk