https://kolorline.hu/Miénk itt a tér!

Miénk itt a tér!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központ óvodai és iskolai szociális segítő csapa „Miénk itt a tér” fantázianévvel ezen a nyáron is meghirdette július 4. és augusztus 4. között gyermekeknek, fiataloknak, családoknak, baráti társaságoknak szánt programsorozatát.

A nyári szünet tartalmas eltöltése érdekében ingyenes szórakozási lehetőségeket kínálunk a Fő téri játszótéren minden hétfőn és csütörtökön 13 órától. 

A továbbiakban akadálypályákkal, kézműves és érzékenyítő foglalkozásokkal, tematikus napokkal, sportolási lehetőséggel, kama bajnoksággal várjuk az érdeklődőket. Együttműködő partnereink, a miskolci fogyatékosságügyi tanácsadók az esélyegyenlőség témáját hozzák el a gyerekeknek játékos formában. Ezáltal megtapasztalhatják a fogyatékossággal élők nehézségeit, jobban megérthetik őket, illetve elfogadóbbá vállhatnak. Ellátogat hozzánk a Hajdúsági Vakvezető és Segítő Kutya Képzésért Alapítvány Kertész Ágota, kutyaterapeuta, kutyakiképző vezetésével. Az utolsó héten a kazincbarcikai rendőrkapitányság egy Kresz parkkal vezeti be a gyerekeket a közlekedés szabályaiba. A programsorozat zárásaként családok és baráti társaságok jelentkezését várjuk a tavalyi évben nagy sikerrel megrendezésre kerülő augusztus 4-ei városkvízünkre (jelentkezés : ovisksegitok@gmail.com címen)

Részletes programinfóért látogass el a miénk itt a tér facebook eseményre!

Gyertek el, töltsük meg együtt mosollyal és vidámsággal a játszóteret!

plakát

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk