https://kolorline.hu/Miénk itt a tér!

Miénk itt a tér!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központ óvodai és iskolai szociális segítő csapa „Miénk itt a tér” fantázianévvel ezen a nyáron is meghirdette július 4. és augusztus 4. között gyermekeknek, fiataloknak, családoknak, baráti társaságoknak szánt programsorozatát.

A nyári szünet tartalmas eltöltése érdekében ingyenes szórakozási lehetőségeket kínálunk a Fő téri játszótéren minden hétfőn és csütörtökön 13 órától. 

A továbbiakban akadálypályákkal, kézműves és érzékenyítő foglalkozásokkal, tematikus napokkal, sportolási lehetőséggel, kama bajnoksággal várjuk az érdeklődőket. Együttműködő partnereink, a miskolci fogyatékosságügyi tanácsadók az esélyegyenlőség témáját hozzák el a gyerekeknek játékos formában. Ezáltal megtapasztalhatják a fogyatékossággal élők nehézségeit, jobban megérthetik őket, illetve elfogadóbbá vállhatnak. Ellátogat hozzánk a Hajdúsági Vakvezető és Segítő Kutya Képzésért Alapítvány Kertész Ágota, kutyaterapeuta, kutyakiképző vezetésével. Az utolsó héten a kazincbarcikai rendőrkapitányság egy Kresz parkkal vezeti be a gyerekeket a közlekedés szabályaiba. A programsorozat zárásaként családok és baráti társaságok jelentkezését várjuk a tavalyi évben nagy sikerrel megrendezésre kerülő augusztus 4-ei városkvízünkre (jelentkezés : ovisksegitok@gmail.com címen)

Részletes programinfóért látogass el a miénk itt a tér facebook eseményre!

Gyertek el, töltsük meg együtt mosollyal és vidámsággal a játszóteret!

plakát

További híreink

Úticél: Kolorcity! - Szeptember 15-ig még be lehet adni a fotó és mozgókép alkotói pályázatot

Dátum: 2022. aug 11. 16:38

A Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Nonprofit Kft. pályázatot hirdet egy Kazincbarcikáról készülő útikönyv képi illusztrációihoz kapcsolódó fotó és mozgókép alkotói kiírásban.

A Barcika Szolg Kft. közleménye melegvíz szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2022. aug 11. 08:17

Értesítjük a város melegvíz-szolgáltatást igénybe vevő felhasználóit, hogy az ALTEO-Therm Kft. üzemeltetésében lévő Fűtőerőmű egyes berendezéseinek cseréje, illetve karbantartása, valamint a Barcika Szolg Kft. által a városi távhővezeték-rendszeren tervezett munkavégzés miatt 2022. augusztus 22-én 06:00 órától várhatóan 2022. augusztus 25-én 10:00 óráig a távhőszolgáltatás – ezáltal a távhőszolgáltatással összefüggő használati melegvíz szolgáltatás - a teljes városban szünetel.

Kihagyhatatlan gyűjtemény Kazincbarcika sportmúltjából

Dátum: 2022. aug 10. 17:48

Augusztus 6-án nyílt meg a kazincbarcikai sportlegendák relikviái kiállítás a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében. Aki lemaradt róla, szeptember 2-ig megtekintheti az egyedülálló gyűjteményt.

A KolorFesztiválon folytatódik a határvadász toborzás

Dátum: 2022. aug 10. 16:52

Kazincbarcikán, a KolorFesztiválon folytatódik a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság határvadászokat toborzó kampánya augusztus 11-én, 12-én, 13-án a Mezey István Művészeti Központ udvarán, 18-án és 19-én a Fő téren, valamint a BorsdoChem Kolorfutás Night-on.

KolorTV élőben

Programajánló

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG kiállítás

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG kiállítás

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

HORGAS ESZTER FUVOLAMŰVÉSZ ÉS HÁRS VIKTOR ESTJE

EDELÉNY, L’HUILLIER-COBURG KASTÉLY KERTJE

GROUP’N’SWING

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ udvara

FÉNYFESTÉS

Kazincbarcika, Fő tér, Polgármesteri Hivatal épülete

Szavazás

Az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás jegyében kiírt kreatív falfestési pályázat közönségszavazása

Grubánovits Attila: Mátyás király

(8) szavazat

Grubánovits Attila: Látványterv

(10) szavazat

Méhész-Polyák Attila: Túléléskamra

(14) szavazat

Csikó Emőke: A Föld utolsó órája

(110) szavazat

Csovics-Mata Eszter: Zöld város koncepció

(254) szavazat

Méhész-Polyák Attila: Zöldfal

(22) szavazat

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Reklám

Facebook

Szurkoljunk