https://kolorline.hu/Miénk itt a tér!

Miénk itt a tér!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központ óvodai és iskolai szociális segítő csapa „Miénk itt a tér” fantázianévvel ezen a nyáron is meghirdette július 4. és augusztus 4. között gyermekeknek, fiataloknak, családoknak, baráti társaságoknak szánt programsorozatát.

A nyári szünet tartalmas eltöltése érdekében ingyenes szórakozási lehetőségeket kínálunk a Fő téri játszótéren minden hétfőn és csütörtökön 13 órától. 

A továbbiakban akadálypályákkal, kézműves és érzékenyítő foglalkozásokkal, tematikus napokkal, sportolási lehetőséggel, kama bajnoksággal várjuk az érdeklődőket. Együttműködő partnereink, a miskolci fogyatékosságügyi tanácsadók az esélyegyenlőség témáját hozzák el a gyerekeknek játékos formában. Ezáltal megtapasztalhatják a fogyatékossággal élők nehézségeit, jobban megérthetik őket, illetve elfogadóbbá vállhatnak. Ellátogat hozzánk a Hajdúsági Vakvezető és Segítő Kutya Képzésért Alapítvány Kertész Ágota, kutyaterapeuta, kutyakiképző vezetésével. Az utolsó héten a kazincbarcikai rendőrkapitányság egy Kresz parkkal vezeti be a gyerekeket a közlekedés szabályaiba. A programsorozat zárásaként családok és baráti társaságok jelentkezését várjuk a tavalyi évben nagy sikerrel megrendezésre kerülő augusztus 4-ei városkvízünkre (jelentkezés : ovisksegitok@gmail.com címen)

Részletes programinfóért látogass el a miénk itt a tér facebook eseményre!

Gyertek el, töltsük meg együtt mosollyal és vidámsággal a játszóteret!

plakát

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk