https://kolorline.hu/I. Kolor 3x3 Streetball Bajnokság – Várják a nevezőket

I. Kolor 3x3 Streetball Bajnokság – Várják a nevezőket

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A Kolor Basket Kazincbarcika Sport Egyesület szeptember 24-én 9 órától rendezi az I. Kolor 3x3 Streetball Bajnokságát a Kazincbarcikai Sportközpont Irinyi Tornacsarnok melletti Streetball pályán (Kazincbarcika Lini István tér). Az egyesület várja a 3-4 fős csapatok jelentkezését.

Nevezés feltételei:
A 2022. évi kupára 2022. 09.20.-ig lehet nevezni a kolorbasket@gmail.com email címen, a nevezés a nevezési díj átutalása után válik véglegesé. A nevezési díj 6000ft/csapat (ez 4 fő nevezését tartalmazza).
A nevezésekkel és a versennyel kapcsolatban információ a szervezőktől (Kolor Basket Kazincbarcika) a - kolorbasket@gmail.com - email címen, vagy a +36202206036-os telefonszámon Varga Viktortól kapható.

Korcsoportok:

- KENGURU 2011. január 1. után születettek (fiú, lány)

- 2010. január 1. után születettek (fiú, lány)

- 2008-2009 között születettek (fiú, lány)

- 2006-2007 között születettek (fiú, lány)

- 2004-2005 között születettek (fiú, lány)

- Ettől idősebbek számára egy OPEN kategória.

A nevezés leadásakor a korcsoportot kérik megadni!

A lebonyolítás:
A bajnokság tornarendszerben kerül lebonyolításra. A tornán a csapatok csoportokba kerülnek besorolásra ahol körmékőzésekkel döntik el a csoportokon belüli eredményt majd a csoportok első helyezetjei egyenes kieséses rendszerben folytatják a küzdelmeket a torna győztesének eldöntéséért.

Óvás:
A mérkőzés végeztével óvásnak fellebezésnek helye nincs. A vitás szituációkról a játékvezető dönt a mérkőzés időtartama alatt.

Díjazás:
Az I. Kolor 3X3 Streetbal Bajnokság első három helyezett csapata érem és oklevél díjazásban részesül.

 

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk