https://kolorline.hu/„Közlekedj okosan” rajzpályázat

„Közlekedj okosan” rajzpályázat

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság és a Bűnmegelőzési, Vagyonvédelmi Alapítvány közös szervezésben „Közlekedj okosan” címmel rajzpályázatot hírdetett. A gyermekeknek szóló verseny eredményhirdetését október 18-án rendezték meg a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság falain sorakoznak a szebbnél szebb rajzok, amiket a „Közlekedj okosan” című rajzpályázatra küldtek be a gyerekek. Az eredményhirdetés napján gyermekzsivajjal telt meg a rendőrség épülete, hiszen több mint 100 alkotás érkezett be a pályázatra, melyből 17-et díjazott a zsűri. A pályaművek elbírálásában Tóth Éva rajzszakos tanár segítette a kapitányság munkatársait.

A díjakat Jaskó Judit címzetes rendőr főhadnagy, bűn- és balesetmegelőzési főelőadó és dr. Sallai István rendőr alezredes, vizsgálati osztályvezető adta át a gyermekeknek. Az ajándékcsomagok összeállításnál a rendőrség munkatársai ügyeltek arra, hogy tovább támogassák a gyerekek kreativitását, így különböző rajzeszközök, színezők, gyurma és társasjáték is került az ajándéktasakokba.

Óvodás korosztály:

1. helyezett: Harnócz Zoé, Mikulecz Olivér

2. helyezett: Csajleff Dorottya

3. helyezett: Csorvás Lili, Szabados Normann

Különdíj: Papp Izabella

Általános iskolás alsó tagozatos korosztály:

1. helyezett: Pető Máté

2. helyezett: Mikulecz Viktória, Takács Gergő

3. helyezett: Lezák Nóra

Különdíj: Pető Bence

Általános iskolás felső tagozatos korosztály:

1. helyezett: Szabó Liliána

2. helyezett: Piaszkó Jázmin, Szukonyi Levente

3. helyezett: Orbán Regina

Különdíj: Varga Noémi Panna, Váradi Péter

További híreink

A végéhez közelít a távfűtési szezon

Dátum: 2023. márc 28. 18:29

Kazincbarcikán az országos átlaghoz képest kiemelten sok, körülbelül 8000 távfűtéses ingatlan található. A távhőtörvény szerint a szolgáltatónak szeptember 15. és május 15. között kell rendelkezésre állnia. Hogy mikor induljon és mikor álljon le a fűtés ezen időszakon belül, azt a társasházközösség dönti el. Kazincbarcikán az intézményekben úgynevezett jelleggörbe alapján, míg a távfűtéses lakásokban a külső hőmérséklet alakulásának függvényében fűtenek.

A Deák iskola tanulóinak alkotásaiból nyílt tárlat a Mezeyben

Dátum: 2023. márc 28. 09:00

Az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola diákjai márciusban kiállították változatos műveiket a Mezey István Művészeti Központban. A MONTÁZS május 4-ig tekinthető meg.

Bemutatkoztak a leendő elsősök tanítói Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 27. 22:13

Egy igazán kedves és emlékezetes program során ismerhették meg a leendő első osztályos kazincbarcikai óvodások tanítóikat. A Pollack Mihály Általános Iskola és tagiskolái a Don Bosco Sportközpontba hívták a város utolsó éves ovisait, hogy bemutathassák, milyen munka zajlik az érintett oktatási intézményekben.

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk