https://kolorline.hu/Elismerések és szemléletformáló programok a Víz Világnapján

Elismerések és szemléletformáló programok a Víz Világnapján

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Elismerésekben részesültek az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. munkatársai a Víz világnapja alkalmából. A Magyar Víziközmű Szövetség ünnepségén a vízügy területén végzett magas színvonalú szakmai teljesítményt díjazták.

Idén Hudák József, az ÉRV. Zrt. üzemmérnökség-vezetője vehette át a „Víz Az Élet Alapítvány” Reitter Ferenc-díját. Az elismerés azoknak a magánszemélyeknek adományozható, akik különösen kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a víziközmű-szolgáltatás biztosításában, vagy az ezzel összefüggő környezetvédelem, környezetgazdálkodás, az előzőekhez kapcsolódó tudományos, oktatási, publikációs tevékenység területén.

A Magyar Víziközmű Szövetség Víz Világnapi Emlékérmét Humenyánszkyné Csunderlik Judit ügyfélszolgálati csoportvezető és Szűcs Tibor üzemvezető kapta. A kitüntetéssel a legalább tíz éven keresztül a víziközmű ágazatban kiemelkedő szakmai, gyakorlati, érdekképviseleti és szellemi tevékenységet végző munkatársakat jutalmazza a szervezet.

Az ÉRV. Zrt. menedzsmentje is értékelte munkavállalói kimagasló szakmai munkáját, elhivatottságát. A vállalat huszonhat kollégát jutalmazott Víz Világnapi Emlékplakettel. Az idei év társasági kitüntetettjei: Barkóczi Zsoltné, Gacsal Lászlóné, Kádár Ildikó, Kurucz Nóra, Magyarné Fónagy Ildikó, Molnár Gitta, Sipka Istvánné, Springerné Molnár Zsuzsanna, Szeniczey Éva, Szögedi Eszter, Urbánné Üveges Hajnalka, Varga Edina, Veinerth Edit, Viszoki Nóra, Bogár Sándor, Bozó Bálint, Czövek Attila, Elek János, Feke Gábor, Holtner Attila, Lipusz Norbert, Lőrincz János, Pálmai József, Varga János, Varga Tibor, Veszprémi Sándor.

Vízzel, vérrel, szeretettel
 

A víz világnapi megemlékezésnek a társasági véradás is szerves része. A víziközmű-szolgáltató nagyvállalat évek óta a „Víz a vezetékekbe, vér az erekbe az élethez!” címmel hirdeti meg a céges karitatív akciót a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal közösen. 

Változtass most!

A fenti mottó jegyében hirdetett nyílt napot az ÉRV Zrt. több telephelyén. A szolgáltató munkatársai a vízkitermelés és víztisztítás technológiáját, valamint a fenntartható szennyvíztisztítás folyamatát mutatta be a diákoknak és tanáraiknak. A bemutatókat a Hasznosi víztározónál és vízműben, a Salgótarjáni Szennyvíztisztító Üzemben, a Csúcsvízműben, illetve a Lázbérci víztározónál és vízműben tartották meg a szakemberek. 

A Lázbérci víztározónál felavatták azt az öt állomásból álló tanösvényt is, amelyet mostantól minden látogató felkereshet a víztározó gátja előtti füves területen.

Fotó: ÉRV Zrt.

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk