https://kolorline.hu/Elismerések és szemléletformáló programok a Víz Világnapján

Elismerések és szemléletformáló programok a Víz Világnapján

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Elismerésekben részesültek az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. munkatársai a Víz világnapja alkalmából. A Magyar Víziközmű Szövetség ünnepségén a vízügy területén végzett magas színvonalú szakmai teljesítményt díjazták.

Idén Hudák József, az ÉRV. Zrt. üzemmérnökség-vezetője vehette át a „Víz Az Élet Alapítvány” Reitter Ferenc-díját. Az elismerés azoknak a magánszemélyeknek adományozható, akik különösen kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a víziközmű-szolgáltatás biztosításában, vagy az ezzel összefüggő környezetvédelem, környezetgazdálkodás, az előzőekhez kapcsolódó tudományos, oktatási, publikációs tevékenység területén.

A Magyar Víziközmű Szövetség Víz Világnapi Emlékérmét Humenyánszkyné Csunderlik Judit ügyfélszolgálati csoportvezető és Szűcs Tibor üzemvezető kapta. A kitüntetéssel a legalább tíz éven keresztül a víziközmű ágazatban kiemelkedő szakmai, gyakorlati, érdekképviseleti és szellemi tevékenységet végző munkatársakat jutalmazza a szervezet.

Az ÉRV. Zrt. menedzsmentje is értékelte munkavállalói kimagasló szakmai munkáját, elhivatottságát. A vállalat huszonhat kollégát jutalmazott Víz Világnapi Emlékplakettel. Az idei év társasági kitüntetettjei: Barkóczi Zsoltné, Gacsal Lászlóné, Kádár Ildikó, Kurucz Nóra, Magyarné Fónagy Ildikó, Molnár Gitta, Sipka Istvánné, Springerné Molnár Zsuzsanna, Szeniczey Éva, Szögedi Eszter, Urbánné Üveges Hajnalka, Varga Edina, Veinerth Edit, Viszoki Nóra, Bogár Sándor, Bozó Bálint, Czövek Attila, Elek János, Feke Gábor, Holtner Attila, Lipusz Norbert, Lőrincz János, Pálmai József, Varga János, Varga Tibor, Veszprémi Sándor.

Vízzel, vérrel, szeretettel
 

A víz világnapi megemlékezésnek a társasági véradás is szerves része. A víziközmű-szolgáltató nagyvállalat évek óta a „Víz a vezetékekbe, vér az erekbe az élethez!” címmel hirdeti meg a céges karitatív akciót a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal közösen. 

Változtass most!

A fenti mottó jegyében hirdetett nyílt napot az ÉRV Zrt. több telephelyén. A szolgáltató munkatársai a vízkitermelés és víztisztítás technológiáját, valamint a fenntartható szennyvíztisztítás folyamatát mutatta be a diákoknak és tanáraiknak. A bemutatókat a Hasznosi víztározónál és vízműben, a Salgótarjáni Szennyvíztisztító Üzemben, a Csúcsvízműben, illetve a Lázbérci víztározónál és vízműben tartották meg a szakemberek. 

A Lázbérci víztározónál felavatták azt az öt állomásból álló tanösvényt is, amelyet mostantól minden látogató felkereshet a víztározó gátja előtti füves területen.

Fotó: ÉRV Zrt.

További híreink

Kolorfesztivál 2023 — zöld és zenés zendülés

Dátum: 2023. máj 29. 16:00

A 10. Kolorfesztivál sok zenei stílus ikonjainak koncertjeivel, és az eddigi legzöldebb környezettudatossággal várja az érdeklődőket. Idén, augusztus 1. és 20. között újra Kolorcity-színpaddá alakul Kazincbarcika belvárosa.

Kihívás napja 2023

Dátum: 2023. máj 29. 11:28

Kazincbarcika idén is csatlakozott a Kihívás napja országos programhoz. Városunk május 31-én napközben arra buzdít minden intézményt, céget és csoportot, hogy legalább 15 percet intenzíven sportoljanak. A csatlakozók azért mozognak majd, hogy Kolorcity idén saját kategóriájában elhozza az első helyet.

Újraindul a gyógyúszás az uszodában

Dátum: 2023. máj 28. 18:00

A nyári szünetben ismét gyógyúszáson lehet részt venni a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Szalézi-nap

Dátum: 2023. máj 27. 18:00

Számos program várta az érdeklődőket a héten a Don Bosco Sportközpontban. Szerdán a Szalézi-gálának adott otthont az intézmény. A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium diákjai és pedagógusai a reggeli ünnepi szentmise után a sportközpontban emlékeztek az iskola névadójára.

KolorTV élőben

Programajánló

Pedagógusnapi ünnepség Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

A Barcika Art 2023-as sokszínű gyerektáborai

Kazincbarcika

Sportlegendák relikviái II.

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk