https://kolorline.hu/A TISZTA VÍZ TITKA — ÜGYFÉLBARÁT ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEK

A TISZTA VÍZ TITKA — ÜGYFÉLBARÁT ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEK

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Társaságunk, a KEHOP-2.1.7-19-2019-00024 A TISZTA VÍZ TITKA - SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM AZ ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. MEGVALÓSÍTÁSÁBAN elvevezésű projekt keretében, egy 6 részből álló nyereményjátékot hirdet a KolorLine hírportál látogatói körében.

A témakörök a következők:

⇒ A VÍZIKÖZMŰ-SZOLGÁLTATÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN ALAPELLÁTÁS - A MI HIVATÁSUNK
⇒ TUDATOS KÖZMŰHASZNÁLAT
⇒ ÉRTÉKÜNK A VÍZ - KUTATÁS, TUDOMÁNY, INNOVÁCIÓK
⇒ ÜGYFÉLBARÁT ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEK
⇒ VÍZBÁZISVÉDELEM
⇒ A TÁRSADALOM SZOLGÁLATÁBAN

Érdemes velünk játszaniuk, hiszen - a tájékoztató anyag végén található linken megjelenő kvízt kitöltők között - folyamatosan tárgynyereményeket sorsolunk ki, egészen pontosan minden tizedik kitöltőt ajándékkal jutalmazunk meg.


Azok között, akik mind a hat fordulóban részt vesznek a játékban, egy
LENOVO M10 HD táblagépet sorsolunk ki.


 

A játék további részleteiről a kvíz felületén kaphatnak információt.

Segítve azt, hogy a kérdésekre megfelelő választ tudjanak adni, minden forduló felvezetőjében szöveges tájékoztató anyagot teszünk közzé.

Íme negyedik témánk:

ÜGYFÉLBARÁT ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEK
 

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI CSATORNÁK

Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak az online felületek, melyeket társaságunk is kiemelten támogat. Folyamatosan fejlesztjük a rendelkezésre álló ügyintézési lehetőségeket, melyekkel könnyebbé, környezetkímélőbbé, gyorsabbá válik felhasználóink számára az ügyintézés és a kapcsolattartás.

ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT (VÍZCENTER)

Az elektronikus ügyintézés legfontosabb felülete az online ügyfélszolgálat, ami a www.vizcenter.hu/erv/ oldalon érhető el közvetlenül, de az ÉRV Zrt. weboldaláról is megnyitható. A Vízcenter a webes felület mellett mobiltelefonos applikációként is elérhető az App Store-ban (IOS) és a Play Áruházban (Android). E-PAPÍR Az ügyfélkapuval rendelkező magánszemélyek az epapir.gov.hu felületen keresztül is kezdeményezhetnek elektronikus ügyintézést. Bejelentkezést követően a „címzett” mezőben szükséges megadni az ÉRV Zrt.-t, majd a társaságunkhoz kapcsolt ügyletek közül ki kell választani a bejelentés témáját. Ezt követően szövegesen begépelhető a társaságunk részére bejelentett megkeresés, információ, kérelem.

SZEMÉLYRE SZABOTT ÜGYINTÉZÉSI FELÜLET (SZÜF)

A www.magyarorszag.hu honlapon az alábbi adatlapok esetében indítható ügyintézés a társaságunk online ügyfélszolgálatának felületén keresztül, aminek igénybevételéhez ügyfélkapu regisztráció szükséges: levelezési cím módosítása, számlabefizetés indítása, szennyvíz jóváírás igénylése, locsolási kedvezmény igénylése, ellenőrző leolvasás kérelem, csekk igénylése, folyószámla egyeztetés igénylése, számlamásolat kérése, közbenső elszámolás igénylése, névjavítás bejelentése, időpontfoglalás, átalány mennyiség módosítása, vízmérőállás rögzítése.

ADATVÁLTOZÁS-KEZELÉSI SZOLGÁLTATÁS (AVSZ)

Az e-bejelentő szolgáltatás célja, hogy a lakossági felhasználók az adataikban felmerült változásokat egyszerű ügyintézési lehetőséggel tudják közüzemi szolgáltatójuk felé bejelenteni. A szolgáltatás a www.magyarorszag.hu honlapon keresztül, az E-bejelentő kulcsszóra történő kereséssel, vagy közvetlenül az ebejelento.gov.hu weboldalon ügyfélkapu regisztrációval rendelkező magánszemélyek részére érhető el.

A KVÍZJÁTÉK ITT ÉRHETŐ EL:
https://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1160617084/

Projekt azonosítószáma: KEHOP-2.1.7-19-2019-00024 A TISZTA VÍZ TITKA - SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM AZ ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. MEGVALÓSÍTÁSÁBAN

(x)
ℹ️ Ez a cikk fizetett PR-cikk, megrendelője az ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. 

További híreink

Húsvéti látványajándék a Völgy parkban: művészi óriási tojások

Dátum: 2024. márc 29. 12:58

Kazincbarcika idén reformmódon ünnepli a húsvétot: március 31-én, vasárnap a Völgy parkban három óriás tojást festenek meg helyi művészek és közösségek. A 15:00 órakor kezdődő Tojásra fel! című esemény az ünnepi hangulat fokozásán túl a közösségépítést is szolgálja, így a programra mindenkit szeretettel vár a város.

Új járművek a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet szolgálatában

Dátum: 2024. márc 28. 22:05

Idős autóikat sikerült lecserélniük újakra a kazincbarcikai rendészeknek, így mostantól még gyorsabban és hatékonyabban érhetnek ki a lakossági bejelentések helyszínére, valamint a járőrözésben is eredményesebben vehetnek részt. A fejlesztéseknek még nincs vége.

Lakossági információk a tavasszal keletkező zöldhulladék-többlet elszállításáról

Dátum: 2024. márc 27. 18:08

Újra elindul a lakosságnál külön gyűjtött zöldhulladék szállítása. A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás — tekintettel a tavasszal keletkező nagyobb mennyiségű zöldhulladékra és ágnyesedékre — arra hívja fel a figyelmet, hogy nemcsak az ingyenesen biztosított 240 literes zöld kukák használhatók erre a célra.

Kazincbarcikán debütált kiállítás járt a Hungexpon

Dátum: 2024. márc 27. 13:05

„Totems of Csabesz” világritkaság-értékű Ferrari ruhagyűjteménye korábban Kolorcityben mutatkozott be kiállításként, amelyet már kétszer is élvezhetett a helyi közönség. Az elmúlt hétvégén viszont a budapesti AutoMobil és Tuning Show-n tündökölhetett a Hungexpo területén, sok csillogó áramvonalas jármű és villogó hoszteszmosoly közepette. Városunk további komoly terveket sző vele.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk