https://kolorline.hu/A TISZTA VÍZ TITKA — ÜGYFÉLBARÁT ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEK

A TISZTA VÍZ TITKA — ÜGYFÉLBARÁT ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEK

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Társaságunk, a KEHOP-2.1.7-19-2019-00024 A TISZTA VÍZ TITKA - SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM AZ ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. MEGVALÓSÍTÁSÁBAN elvevezésű projekt keretében, egy 6 részből álló nyereményjátékot hirdet a KolorLine hírportál látogatói körében.

A témakörök a következők:

⇒ A VÍZIKÖZMŰ-SZOLGÁLTATÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN ALAPELLÁTÁS - A MI HIVATÁSUNK
⇒ TUDATOS KÖZMŰHASZNÁLAT
⇒ ÉRTÉKÜNK A VÍZ - KUTATÁS, TUDOMÁNY, INNOVÁCIÓK
⇒ ÜGYFÉLBARÁT ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEK
⇒ VÍZBÁZISVÉDELEM
⇒ A TÁRSADALOM SZOLGÁLATÁBAN

Érdemes velünk játszaniuk, hiszen - a tájékoztató anyag végén található linken megjelenő kvízt kitöltők között - folyamatosan tárgynyereményeket sorsolunk ki, egészen pontosan minden tizedik kitöltőt ajándékkal jutalmazunk meg.


Azok között, akik mind a hat fordulóban részt vesznek a játékban, egy
LENOVO M10 HD táblagépet sorsolunk ki.


 

A játék további részleteiről a kvíz felületén kaphatnak információt.

Segítve azt, hogy a kérdésekre megfelelő választ tudjanak adni, minden forduló felvezetőjében szöveges tájékoztató anyagot teszünk közzé.

Íme negyedik témánk:

ÜGYFÉLBARÁT ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEK
 

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI CSATORNÁK

Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak az online felületek, melyeket társaságunk is kiemelten támogat. Folyamatosan fejlesztjük a rendelkezésre álló ügyintézési lehetőségeket, melyekkel könnyebbé, környezetkímélőbbé, gyorsabbá válik felhasználóink számára az ügyintézés és a kapcsolattartás.

ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT (VÍZCENTER)

Az elektronikus ügyintézés legfontosabb felülete az online ügyfélszolgálat, ami a www.vizcenter.hu/erv/ oldalon érhető el közvetlenül, de az ÉRV Zrt. weboldaláról is megnyitható. A Vízcenter a webes felület mellett mobiltelefonos applikációként is elérhető az App Store-ban (IOS) és a Play Áruházban (Android). E-PAPÍR Az ügyfélkapuval rendelkező magánszemélyek az epapir.gov.hu felületen keresztül is kezdeményezhetnek elektronikus ügyintézést. Bejelentkezést követően a „címzett” mezőben szükséges megadni az ÉRV Zrt.-t, majd a társaságunkhoz kapcsolt ügyletek közül ki kell választani a bejelentés témáját. Ezt követően szövegesen begépelhető a társaságunk részére bejelentett megkeresés, információ, kérelem.

SZEMÉLYRE SZABOTT ÜGYINTÉZÉSI FELÜLET (SZÜF)

A www.magyarorszag.hu honlapon az alábbi adatlapok esetében indítható ügyintézés a társaságunk online ügyfélszolgálatának felületén keresztül, aminek igénybevételéhez ügyfélkapu regisztráció szükséges: levelezési cím módosítása, számlabefizetés indítása, szennyvíz jóváírás igénylése, locsolási kedvezmény igénylése, ellenőrző leolvasás kérelem, csekk igénylése, folyószámla egyeztetés igénylése, számlamásolat kérése, közbenső elszámolás igénylése, névjavítás bejelentése, időpontfoglalás, átalány mennyiség módosítása, vízmérőállás rögzítése.

ADATVÁLTOZÁS-KEZELÉSI SZOLGÁLTATÁS (AVSZ)

Az e-bejelentő szolgáltatás célja, hogy a lakossági felhasználók az adataikban felmerült változásokat egyszerű ügyintézési lehetőséggel tudják közüzemi szolgáltatójuk felé bejelenteni. A szolgáltatás a www.magyarorszag.hu honlapon keresztül, az E-bejelentő kulcsszóra történő kereséssel, vagy közvetlenül az ebejelento.gov.hu weboldalon ügyfélkapu regisztrációval rendelkező magánszemélyek részére érhető el.

A KVÍZJÁTÉK ITT ÉRHETŐ EL:
https://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1160617084/

Projekt azonosítószáma: KEHOP-2.1.7-19-2019-00024 A TISZTA VÍZ TITKA - SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM AZ ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. MEGVALÓSÍTÁSÁBAN

(x)
ℹ️ Ez a cikk fizetett PR-cikk, megrendelője az ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. 

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk