https://kolorline.hu/A TISZTA VÍZ TITKA — ÜGYFÉLBARÁT ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEK

A TISZTA VÍZ TITKA — ÜGYFÉLBARÁT ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEK

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Társaságunk, a KEHOP-2.1.7-19-2019-00024 A TISZTA VÍZ TITKA - SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM AZ ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. MEGVALÓSÍTÁSÁBAN elvevezésű projekt keretében, egy 6 részből álló nyereményjátékot hirdet a KolorLine hírportál látogatói körében.

A témakörök a következők:

⇒ A VÍZIKÖZMŰ-SZOLGÁLTATÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN ALAPELLÁTÁS - A MI HIVATÁSUNK
⇒ TUDATOS KÖZMŰHASZNÁLAT
⇒ ÉRTÉKÜNK A VÍZ - KUTATÁS, TUDOMÁNY, INNOVÁCIÓK
⇒ ÜGYFÉLBARÁT ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEK
⇒ VÍZBÁZISVÉDELEM
⇒ A TÁRSADALOM SZOLGÁLATÁBAN

Érdemes velünk játszaniuk, hiszen - a tájékoztató anyag végén található linken megjelenő kvízt kitöltők között - folyamatosan tárgynyereményeket sorsolunk ki, egészen pontosan minden tizedik kitöltőt ajándékkal jutalmazunk meg.


Azok között, akik mind a hat fordulóban részt vesznek a játékban, egy
LENOVO M10 HD táblagépet sorsolunk ki.


 

A játék további részleteiről a kvíz felületén kaphatnak információt.

Segítve azt, hogy a kérdésekre megfelelő választ tudjanak adni, minden forduló felvezetőjében szöveges tájékoztató anyagot teszünk közzé.

Íme negyedik témánk:

ÜGYFÉLBARÁT ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEK
 

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI CSATORNÁK

Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak az online felületek, melyeket társaságunk is kiemelten támogat. Folyamatosan fejlesztjük a rendelkezésre álló ügyintézési lehetőségeket, melyekkel könnyebbé, környezetkímélőbbé, gyorsabbá válik felhasználóink számára az ügyintézés és a kapcsolattartás.

ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT (VÍZCENTER)

Az elektronikus ügyintézés legfontosabb felülete az online ügyfélszolgálat, ami a www.vizcenter.hu/erv/ oldalon érhető el közvetlenül, de az ÉRV Zrt. weboldaláról is megnyitható. A Vízcenter a webes felület mellett mobiltelefonos applikációként is elérhető az App Store-ban (IOS) és a Play Áruházban (Android). E-PAPÍR Az ügyfélkapuval rendelkező magánszemélyek az epapir.gov.hu felületen keresztül is kezdeményezhetnek elektronikus ügyintézést. Bejelentkezést követően a „címzett” mezőben szükséges megadni az ÉRV Zrt.-t, majd a társaságunkhoz kapcsolt ügyletek közül ki kell választani a bejelentés témáját. Ezt követően szövegesen begépelhető a társaságunk részére bejelentett megkeresés, információ, kérelem.

SZEMÉLYRE SZABOTT ÜGYINTÉZÉSI FELÜLET (SZÜF)

A www.magyarorszag.hu honlapon az alábbi adatlapok esetében indítható ügyintézés a társaságunk online ügyfélszolgálatának felületén keresztül, aminek igénybevételéhez ügyfélkapu regisztráció szükséges: levelezési cím módosítása, számlabefizetés indítása, szennyvíz jóváírás igénylése, locsolási kedvezmény igénylése, ellenőrző leolvasás kérelem, csekk igénylése, folyószámla egyeztetés igénylése, számlamásolat kérése, közbenső elszámolás igénylése, névjavítás bejelentése, időpontfoglalás, átalány mennyiség módosítása, vízmérőállás rögzítése.

ADATVÁLTOZÁS-KEZELÉSI SZOLGÁLTATÁS (AVSZ)

Az e-bejelentő szolgáltatás célja, hogy a lakossági felhasználók az adataikban felmerült változásokat egyszerű ügyintézési lehetőséggel tudják közüzemi szolgáltatójuk felé bejelenteni. A szolgáltatás a www.magyarorszag.hu honlapon keresztül, az E-bejelentő kulcsszóra történő kereséssel, vagy közvetlenül az ebejelento.gov.hu weboldalon ügyfélkapu regisztrációval rendelkező magánszemélyek részére érhető el.

A KVÍZJÁTÉK ITT ÉRHETŐ EL:
https://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1160617084/

Projekt azonosítószáma: KEHOP-2.1.7-19-2019-00024 A TISZTA VÍZ TITKA - SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM AZ ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. MEGVALÓSÍTÁSÁBAN

(x)
ℹ️ Ez a cikk fizetett PR-cikk, megrendelője az ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. 

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk