https://kolorline.hu/A TISZTA VÍZ TITKA — A TÁRSADALOM SZOLGÁLATÁBAN

A TISZTA VÍZ TITKA — A TÁRSADALOM SZOLGÁLATÁBAN

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Társaságunk, a KEHOP-2.1.7-19-2019-00024 A TISZTA VÍZ TITKA - SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM AZ ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. MEGVALÓSÍTÁSÁBAN elvevezésű projekt keretében, egy 6 részből álló nyereményjátékot hirdet a KolorLine hírportál látogatói körében.

A témakörök a következők:

⇒ A VÍZIKÖZMŰ-SZOLGÁLTATÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN ALAPELLÁTÁS - A MI HIVATÁSUNK
⇒ TUDATOS KÖZMŰHASZNÁLAT
⇒ ÉRTÉKÜNK A VÍZ - KUTATÁS, TUDOMÁNY, INNOVÁCIÓK
⇒ ÜGYFÉLBARÁT ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEK
⇒ VÍZBÁZISVÉDELEM
⇒ A TÁRSADALOM SZOLGÁLATÁBAN

Érdemes velünk játszani, hiszen — a tájékoztató anyag végén található linken megjelenő kvízt kitöltők között— folyamatosan tárgynyereményeket sorsolunk ki, egészen pontosan minden tizedik kitöltőt ajándékkal jutalmazunk meg.


Azok között, akik mind a hat fordulóban részt vesznek a játékban, egy
LENOVO M10 HD táblagépet sorsolunk ki.


A játék további részleteiről a kvíz felületén kaphatnak információt.

Segítve azt, hogy a kérdésekre megfelelő választ tudjanak adni, minden forduló felvezetőjében szöveges tájékoztató anyagot teszünk közzé.

Íme hatodik témánk:

A TÁRSADALOM SZOLGÁLATÁBAN
 

Az ÉRV Zrt. Északkelet-Magyarország legnagyobb víziközmű-szolgáltatója, jelenleg öt vármegyében végzi tevékenységét (Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg). A Társaság 1962-ben alakult, és azóta a folyamatos fejlődést szem előtt tartva látja el a víziközmű-szolgáltatói feladatokat. A vállalat üzemelteti az ország első regionális víziközmű-rendszereit és az országban egyedüliként működtet felszíni ivóvíztározókat, jelenleg hatot. Ebből a Rakacai víztározó nem elsődleges vízbázis, a Lázbérci, a Hasznosi, a Komravölgyi, a Csórréti és a Köszörűvölgyi víztározók ivóvíz célú felszíni tározók.

STRATÉGIAI CÉLOK
 

A Társaság legfőbb célja, hogy kiválóságra törekedve megfelelő minőségű és hatékony szolgáltatást nyújtson, fenntartható módon, az érdekelt felek megelégedésére. A célok elérése érdekében a vállalat védi vízbázisait, ütemezett műszaki eszközfejlesztést végez, optimalizálja folyamatait és gondoskodik a jól képzett, elkötelezett humánerőforrás biztosításáról.

A Társaság a szolgáltatás biztonságának fenntartására, ügyfélcentrikus kiszolgálásra, környezettudatosságra, folyamatos innovációra, illetve energia- és költséghatékony működésre törekszik. A fenntartható fejlődés érdekében az ÉRV Zrt. meghatározó szerepet vállal a klímaváltozás hatásainak ellensúlyozásában, illetve a környezetvédelem biztosításában, továbbá a szolgáltatási területen lévő kisebb víziközmű-szolgáltatók integrációjában.

VÍZBÁZISVÉDELEM - MŰSZAKI FEJLESZTÉS - INNOVÁCIÓ
 

Az ÉRV Zrt. a szolgáltatás biztonsága és hatékonysága érdekében folyamatosan fejleszti technológiáit. Többek között egyedülálló aktív vízbázisvédelmi rendszert üzemeltet, az elsők között kezdett membránszűrési technológiát alkalmazni, illetve térségi szennyvíziszap-komposztálót hozott létre. Biogázt és napenergiát is használ villamos energia előállításra, modern laboratóriumi mérőeszközparkkal rendelkezik, valamint lehetőséget nyújt elektronikus ügyintézési módok igénybevételére. Kiemelten törekszik továbbá az ivóvíz- és a szennyvízhálózatok rekonstrukciójára, valamint a működtető eszközök fejlesztésére. Kutatás-fejlesztési tevékenység keretében a Társaság szorosan együttműködik képzési és tudományos intézményekkel, valamint a sikeres termékfejlesztés érdekében beszállító partnereivel.

FOLYAMATOK OPTIMALIZÁLÁSA
 

Az ÉRV Zrt. rendszeres önértékelést végez, amely során vizsgálja elért eredményeit, a működés hatékonyságát, elemzi a Felhasználók, illetve a Munkatársak elégedettségét, továbbá értékeli a működés kockázatait, valamint a tevékenységek hatásait. A Társaság folyamatszemléletű irányítási rendszerének alapja az ISO 9001 szabvány szerint kiépített és működtetett integrált irányítási rendszer, amelynek részét képezi a környezetközpontú, a munkahelyi egészségvédelmi, az információbiztonsági, az energiagazdálkodási, valamint az akkreditált laboratóriumi irányítási rendszer is.

ÉRTÉKÜNK AZ EMBER – HÉTKÖZNAPI HŐSEINK
 

A minőségi szolgáltatás és a fejlődés elképzelhetetlen megfelelő szakmai ismerettel rendelkező, elhivatott, áldozatkész humánerőforrás nélkül. A Vállalat egyik legfontosabb értéke az EMBER. A Társaság már kisgyermek korban megkezdi a szemléletformálást, segítve a fiatalok pályaválasztását, amelyet követően duális képzés keretében támogatja tanulásukat, illetve együttműködik felsőoktatási intézményekkel. A Céghez felvételt nyert Munkatársak beillesztésére és karrierépítésére kiemelt hangsúlyt fektetnek, támogatva külső és belső továbbképzésüket. Az ÉRV Zrt. Kollégái a hétköznapok hősei, akiknek a munkájáért elismeréssel és köszönettel tartozunk!

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS
 

Az ÉRV Zrt. nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra és a szemléletformálásra is. Ennek keretében a munkavállalók többször vesznek részt valamilyen segítségnyújtásban. A szemléletformálás legfontosabb célterülete: a vízbázis- és természetvédelem, a tudatos közműhasználat, valamint a szakma elismertségének növelése. A vállalat komoly eredményeket elérve, és összehangolt jövőbeni célokat kitűzve jó alapot teremtett a további fejlődéshez. A Társaság felelősségteljes tevékenységét több rangos kitüntetéssel, köztük Magyar Gazdaságért Díjjal, Nemzeti Minőségi Díjjal, Családbarát Munkahely Díjjal is elismerték.

A KVÍZJÁTÉK ITT ÉRHETŐ EL:
https://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1160633219/

Projekt azonosítószáma: KEHOP-2.1.7-19-2019-00024 A TISZTA VÍZ TITKA - SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM AZ ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. MEGVALÓSÍTÁSÁBAN

(x)
ℹ️ Ez a cikk fizetett PR-cikk, megrendelője az ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. 

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk