https://kolorline.hu/Sikerrel vették az akadályt a kazincbarcikai spártaiak

Sikerrel vették az akadályt a kazincbarcikai spártaiak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Hazánkban hetedik alkalommal rendezték meg a világ egyik legismertebb akadályverseny-sorozatát a Spartan Race-t.

Április 1-jén Veszprém adott otthont a Veszprém sprint nevű eseménynek. A rövidtávú versenyen több mint 7 km-es szakaszt, ezen belül 20 akadályt kellett teljesítenie a csaknem 7000 regisztrált versenyzőnek, akik között szép számmal akadtak kazincbarcikaiak is. A Kolorcityből érkező versenyzők kimagasló eredménnyel vették az akadályokat, mindenki az egy órás szintidőn belül teljesítette a pályát. A nemzetközi szinten is kedvelt verseny következő helyszíne Kazincbarcika lesz, amikor június 17-én a Spartan Race-re érkezők – jelenlegi regisztráció szerint 3100 fő – megismerhetik Kolorcityt, azon belül a város egyik közkedvelt helyét és annak környékét a Csónakázó-tavat.

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk