https://kolorline.hu/Őrzi hazai veretlenségét, és továbbra is listavezető a KBSC

Őrzi hazai veretlenségét, és továbbra is listavezető a KBSC

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kazincbarcikaiaknak volt miért visszavágniuk, hiszen ősszel a fővárosban 2-1-re kikaptak a REAC-tól. A találkozó elején a 6. percben azonban szinte a semmiből szerzett vezetést a fővárosi együttes, Bodnár lőtte ki a jobb alsó sarkot (0-1). A bekapott gól után igyekezett ellenfelére erőltetni akaratát a KBSC, de a hazaiak a legnagyobb ziccereket is kihagyták. A 38. percben megtört a jég, egy kapusról kipattanó labdát Bene vágott 2 lépésről a hálóba (1-1). A félidő hátralévő pereceiben újabb gólt már nem tudtak szerezni a vendéglátók, így maradt a döntetlen állás.

A második játékrészben a vendégek elégedettek voltak az eredménnyel, nem erőltették a támadásokat, a Kazincbarcika mezőnyfölénye kezdetben pedig meddőnek bizonyult. A 64. percben már a harmadik cserelehetőségét is kihasználta Koleszár György, ám a csak nem akart megszületni a hazai gól. A 71. percben aztán egy ravasz hazai szabadrúgáskombináció után a fontos gólok szerzője Belényesi talált be (2-1). A házigazdák ezután okosan őrizték előnyüket, a 76. perctől kezdve nem volt nehéz dolguk, hiszen a vendégek támadója Kiss Tamás megkapta második sárga lapját, így idő előtt hagyhatta el a pályát. A KBSC, ha nehezen is, de győzött. A találkozón Kovács P. és Süttő is megkapta 5. sárga lapját, így e két játékos nem léphet pályára a következő mérkőzésen. A Kazincbarcika mostani sikerével továbbra is vezet a bajnokságban. A KBSC legközelebb április 8-án Tállyán szerepel, majd április 16-án fél öttől az MTK II együttesét látja vendégül.

KBSC – REAC 2-1 (1-1)

Kazincbarcika, 250 néző.

Vezette: Mencsik.

Kazincbarcika: Somodi – Fekete, Belényesi, Kardos (Faggyas), Szemere, Burics (Sigér), Constantinescu (Molnár), Kovács P., Süttő, Bene, Farkas. Edző: Koleszár György.

REAC: Tóth D. – Pfister, Kutai, Nagy G., Pesti, Pásztor (Papp K.), Kiss, Kovács D., László, Papp Gy. (Somogyi), Bodnár (Bódis). Edző: Dinka Balázs.

Gólszerzők: Bene, Belényesi, ill. Bodnár.

Koleszár György: – Jó hozzáállással nem könnyen de hoztuk a három pontot ami a végelszámoláshoz nagyon kell.

Dinka Balázs: – A hozzáállással nem volt gond, mindent megtettünk a pontszerzésért. Sajnos két olyan gólt kaptunk, amire készültünk. Gratulálok a Kazincbarcikának.

További híreink

TÉRKÉPPEL — Nem áll meg a munka az Újkazinc városrészen és a Paál László utcán sem

Dátum: 2024. ápr 15. 18:57

Az Újkazinc városrészen április 17-től (szerdától) aszfaltmarással folytatódik az útfelújítás, a Paál László utcán pedig ugyanekkortól egy szakasz lezárásra kerül. Mint arról már többször is beszámoltunk: Kazincbarcikán összesen 2,5 km út kap teljesen új aszfaltot.

Mező Misi fellépése koronázta meg a költészet napját Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 14. 20:24

A Magna Cum Laude frontembereként ismert énekes rendhagyó műsorral bűvölte el a közönséget a Mezey István Művészeti Központban. Mező Misi Mesélő című előadásán nemcsak a zenéé volt a főszerep — személyes, egyúttal inspiráló történetei is elhangzottak.

Jubileumi, 10. születésnapját ünnepelte a Kincsem Napközi

Dátum: 2024. ápr 13. 21:02

A jelenleg 32 férőhellyel üzemelő intézmény 2014-ben vált a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ tagjává. Az intézmény jelentős és megkerülhetetlen szerepet tölt be a város életében: az ide járó fogyatékkal élő fiatalok társadalmi integrációját és esélyegyenlőségét is segíti.

Súlykorlátozott zónát alakítanak ki Sajószentpéteren

Dátum: 2024. ápr 12. 17:11

Tavaly év végén adták át a forgalomnak az új 260-as, többek között Sajószentpétert elkerülő utat. A fejlesztés lehetőséget teremtett arra, hogy a településen átmenő nehézgépjármű-forgalmat átirányítsák az új útra, tehermentesítve ezzel a várost.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk